.ha a nap a horizont alá bukik

161 8 3
                                    


<ELVIHETŐ TÖRTÉNET>

Cím : Ha a Nap a horizont alá bukik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cím : Ha a Nap a horizont alá bukik

Kategória : thriller + lehetőleg biszexuális karakterek

Karakterek nevei : David Costa, Felicia Bianchi, Antonio Lazarro

Alapötlet :

Olaszország - Comói-tó

David pincérként dolgozik egy helyi étteremben, miközben a dédelgetett álma, hogy egyszer festőművész váljon belőle és festményeit kiállításokon csodálhassa meg a közönség. Helyi galériákat keres fel, reménykedve abban, hogy egyik majd a pártfogásába veszi őt és kiteszi a képeit, azonban csak elutasítások érik. Az egyik galériában dolgozó lány mégis megszánja őt és visszahívja a másnap este megrendezésre kerülő fogadásra, ahol egy híres festőművész, Antonio Lazarro új kiállítását mutatják be. A galériájukban sok ismert ember vesz majd részt, ott David is kapcsolatokat szerezhet magának.

David idegességében többet iszik a kelleténél. Egy híres festmény előtt büszkén nyilvánítja ki a véleményét, ami a többségnek nem igazán tetszik, de jelen van a híres festő is, aki a képet készítette. David megrökönyödik, de aztán az első döbbenet után ugyanúgy a férfi elé tárja magvas gondolatait. Antonio Lazarro a negyvenes éveiben jár és David meglátásai nagyon tetszenek neki. Felajánlja a fiúnak, hogy segítsen neki a birtokán a nyár további részében. Szállást és ételt ajánl neki, na meg azt, hogy nyár végével egy jó ajánlólevéllel hagyhatja el a fiú a helyet. No meg ugye rengeteget tanulhat majd tőle.

David sietve csap le a lehetőségre, de amit azonban a birtokon talál nagyon megdöbbenti. Antonio nagyon könnyed életmódot folytat, kiélvezi az életet. Lányok-fiúk társaságát élvezi, a legnagyszerűbb borokat, ételeket fogyasztja, közben minden ecsetvonásában ott rejlik a csoda, a felszabadultság, az igazi önkifejezés, amire David is vágyik. Felnéz a férfira, bármit megtenne, hogy elnyerje a kegyét, közelebb kerülnek egymáshoz.

Egyik este azonban Antonio haverjai egy újabb lányt hoznak a birtokra. Felicia még csak tizenhét éves, azonban Antoniot semmi sem rettenti el. Azonnal az emeleti szobájába húzza a lányt, ahonnan Felicia könnyes szemekkel távozik, hogy David siessen a segítségére. Felicia azt mondja, a férfi meg akarta őt erőszakolni, viszont egy lámpával fejbe verte, ezért Antonio jelenleg eszméletlenül fekszik az emeleti szobában. Antonio azonban amikor magához tér azt mondja, hogy a lány akarta őt elcsábítani, régebben modellt is állt neki. David nem tudja melyiküknek higgyen.

Megjegyzés(1) : Helyszín Olaszországban a comói-tó. Mindenképp valamilyen festői szépségű, hangulatos helyen képzeltem el, ahol luxus villák is vannak és gyönyörű a kilátás.

Megjegyzés(2) : Több lehetőség volt ezzel kapcsolatban a fejemben, egyik akár az, hogy Antonio lánya is lehetne Felicia és csak játszanak Daviddel, rá akarnak jönni, hogy mennyire hűséges Antoniohoz. Antoniot nagyon karizmatikus embernek képzeltem el, aki elég hamar "meghódítja" a fiút is, hiszen Davidnek tetszik ez a luxus, amiben a férfi él és később egyre nagyobb rajongója lesz a képeinek is. Ha Felicia nem is a lánya lenne Antonionak, akkor is lehetne egy ravasz nőszemély, aki képes krokodilkönnyeket hullatni, ha arról van szó, és vagy Antonioval együtt vagy csak egyedül, akár a férfin bosszút állva, kihasználja Davidet. De az is meglehet, hogy Antonio befolyásolja a fiút és ráveszi arra, hogy hallgattassa el a lányt.

Megjegyzés(3) : Tudom, ez fura, de valahogy mindhárom karaktert biszexuálisnak képzeltem el. David mondjuk inkább lehetne pánszexuális, de a lényeg, hogy egyáltalán ne vessék meg az élvezeteket.

Szemszög : inkább E/3, az lenne jó, ha mindent látnánk,nem csak egy nézőpontot.

Állapot : elvihető


-2019-03-01-

álmodj szineset - plot shopWhere stories live. Discover now