.a tenger szívében

173 4 0
                                    


<ELVIHETŐ TÖRTÉNET>


Cím : A tenger szívében ( lehet szó változtatásról, más ötletekkel kapcsolatban írj majd kérlek )

Kategória : romantikus-fantasy

Karakterek nevei : Ceylin, Faye, Jones kapitány

Alapötlet :

Az örökség című ötletem előzmény története lehetne, ha valaki oly' bátor és megírja! ;)

A boszorkány klán egy kis szigeten él, elzárva a külvilágtól. Ceylin, a klán feje egyetlen lányában , Faye-ben látja a reményt arra, akinek az ősi mágiát tovább adhatja. Faye erős, kitartó lány, akiből kiváló vezető válhat, ám elég heves természetű, a klánért bármit megtenne.

Egyik este egy kalózhajó téved a szigethez közel, kikötnek majd egyre bentebb merészkednek, Ceylin mindent megtesz, hogy megvédje a klánt, azonban a férfiak el akarják ragadni a lányokat, felgyújtják a kunyhóikat. Ceylin megsebesül ( ekkor vakul meg ), majd Faye kitartásának köszönhetően mégis sikerül elűzni a kalózokat, akik foglyul ejtik a lányt. Lehetséges, hogy Faye a dulakodás közben beleesik a vízbe és később a kalózok hálójába kerül, akik megmentik őt, de közben foglyul is ejtik. A kalózok értékes kincset látnak a lányban, ki akarják használni a képességeit, miközben Faye közelebb kerül a kapitányhoz is.

Megjegyzés (1) : A férfi szerelmes lesz Faye-be, míg a nő sokáig dacosan tiltakozik, egészen a végsőkig titkolja az érzéseit, majd egy viharba kerülnek, ahol az egész legénység odavész, Jones kapitányt is elragadják a hullámok. Faye ráébred, hogy szerette a férfit, a lányát hordja a szíve alatt. Végül Faye visszatér a szigetre.

Szemszög : Javasolt az E/3.

Állapot : elvihető


2019-02-25



álmodj szineset - plot shopWhere stories live. Discover now