.az aranykalitka

261 14 8
                                    


      <ELVIHETŐ TÖRTÉNET>

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

      <ELVIHETŐ TÖRTÉNET>


Cím : Az aranykalitka

Kategória : erotikus thriller ( felnőtt tartalom! )

Karakterek nevei : Elissa Graham, Alexander Wright

Alapötlet :

Elissa nagyon boldog, amikor a Golden Bird nevű vállalathoz felveszik dolgozni. Éltanuló volt mindig is, nagyon szeretett volna megfelelni az elvárásoknak, ami a teljesítményében is megmutatkozott. Elissa úgy érzi elérte a célját is, még akkor is, ha csak egy osztályvezető asszisztense lesz. Natasha Thomas, magas, karcsú alkatú nő, aki szeret adni a külsejére és főleg a pletykák éltetik. Mindenhol azzal dicsekszik, hogy a Golden Birdnél dolgozik ( a vállalat fő profilja az, hogy felvásárolnak olcsón más cégeket, amik a csőd szélén állnak, majd feldarabolják, szétszedik őket és eladják drágán ), viszont teljesíteni ott nem akar. Mások farvizén szépen elevez ő is, főleg most, hogy egy olyan asszisztenst kap maga mellé, mint Elissa, aki egy-két dícsérő szóért máris pattan és elvégzi Natasha feladatait is.

Aztán az egyik nap megjelenik a tulajdonos fia, Alexander Wright, aki a súlyosan szívbeteg édesapja helyett vette át a vállalat irányítását. Ez az első alkalom, hogy Elissa megpillantja őt a vállalat épülete előtt, ahogy a zuhogó esőben, fekete esernyőjét kitárva maga előtt lassan kiszáll az éjfekete Mercedesből. A lányt figyelemre sem méltatja, úgy sétál be az épületbe, Elissa meg folyamatosan a nyomában van. Érzi, hogy fontos ember lehet, de eközben ő is sietne be az irodába, ám a férfi az esernyőjéről a lány cipőjére pergeti a vizet, aztán hiába siet utána Elissa, Alexander el is viszi előtte a liftet. ( A történethez már két fejezetet megírtam, szóval, ha valaki szeretné megírni, akkor szívesen átküldöm majd neki, hogy átolvashassa, persze másolni nem szabad! Max. tüntessétek fel a fejezet végén a nevemet is, ha szívesen kitennétek belőle részleteket. )

Szóval, minden adva van, hogy két szerelmes szív dobogni kezdjen egymásért

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Szóval, minden adva van, hogy két szerelmes szív dobogni kezdjen egymásért. Azonban Alexander nem egy átlagos ember. Hirtelen haragú, szűkszavú ember, aki a négy fal között szívessen kínozza meg az ágybeli partnereit. Sok elvárása van Natasha-val kapcsolatban is, és hamar rájön, hogy a nő inkább csak a helyes pofiját adja a projektekhez. Egy heves vitájuk alkalmával szerencsétlenül megöli a nőt, amit Elissa az ajtó előtt állva végignéz. ( Késve érkezett vissza az irodába, mert Natasha kért tőle egy dossziét, amivel este nyolc-kilenc óra körül érkezik vissza és akkor hallja a kiabálást az igazgató irodája felől. ) Alexandernek fogalma sem volt arról, hogy a lányt így visszahívta a főnöke, majd Elissa ledöbbenését kihasználva a csuklójánál fogva rángatja be az irodába, majd bezárja mögötte az ajtót. Megesketi rá, hogy ezt senkinek nem árulhatja el, különben őt is megöli, plusz meglátja a lányban a potenciált is, hisz Elissa alkalmazkodó és okos is. Alexander hamar rájön, hogy a lány állította eddig össze az aktákat Natasha helyett, szóval még kihasználhatja az adottságait. Tudja, hogy milyen hatással tud lenni a  nőkre. A mély, morgós hangjával, szürkés-kék, összeszűkített szempárjával hamar megremegteti Elissa lábait is, aki dadogva, bólogatva segítkezik neki abban, hogy valahogy kivigyék a holttestet. ( erre van pár tippem, privátban megírom majd, ha valaki viszi ) Később Elissa rákérdez, hogy hova vitte a nőt, mire Alexander annyit felel, hogy : ugyanazt tettem vele, mint amit édesapám szokott a többi más vállalattal : feldaraboltam, a részeit drágán eladtam.

 ( erre van pár tippem, privátban megírom majd, ha valaki viszi ) Később Elissa rákérdez, hogy hova vitte a nőt, mire Alexander annyit felel, hogy : ugyanazt tettem vele, mint amit édesapám szokott a többi más vállalattal : feldarabol...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kiderül, hogy Alexander nagyon benne van ebben a sötét világban ( ember vagy szervkereskedelem, szexrabszolgák stb. ), de nagyon ügyesen bonyolítja ezeket az ügyeit, a rendőrség sem nyomoz utána, sok pénzzel támogatják őket stb. Alexander azonban nemhogy eltűnne, inkább gyakran bejár a vállalathoz, majd Elissát kinevezi a saját asszisztensének, csak hogy rajta tartsa a szemét. A lány közel kerül hozzá, a férfi egyre jobban rátelepszik, szexuálisan is zaklatni kezdi a lányt, hogy a legújabb játékszerévé tegye.

 A lány közel kerül hozzá, a férfi egyre jobban rátelepszik, szexuálisan is zaklatni kezdi a lányt, hogy a legújabb játékszerévé tegye

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megjegyzés (1) : No, innentől már nagyon sokfelé ágazhat a történet, ezt inkább a ti fantáziátokra bíznám. A lényeg ( mint mindig ), hogy legyenek emberi karakterek, max. el tudok képzelni egy karakterfejlődést Elissánál is, aki a történet egy pontján magára talál és eldönti, hogy ebből elég! Bár ördögi hatással van rá a férfi, és több dolgot is megtesz majd a kedvéért, mégis rá kell jönnie, hogy elkorcsosult és van szabad akarata. Bár a végén azt is el tudom képzelni, hogyha Alexander börtönbe kerül, akkor is látogatná és kiderülne, hogy túl nagy hatással volt rá a férfi és Elissa is pont eléggé romlott nőszemély. ( Picit úgy képzeltem el, mintha az Amerikai Pszicho c. filmben végig ott állna egy lány Patrick Bateman mellett és őt nem ölné meg, de végignézetné vele a szörnyűségeket, meg őt is terrorizálná lelkileg, szexuálisan stb. plusz a lány segítene neki eltüntetni a nyomokat. )

Megjegyzés (2) : Olyan húsz-harminc fejezetre gondoljatok, szerintem nem érdemes széthúzni.

Szemszög : Elissa ( lehet váltott is, de hiteles férfi szemszöget itt nehezebb írni )

Állapot : elvihető


2019-02-21

álmodj szineset - plot shopWhere stories live. Discover now