Yağmurun Altında Sıcak Bir Sarılma***

599 40 20
                                    

“Tanrım, neden bu tanrıça kılıklı kız ortalarda geziniyor? Kendimi ezik gibi hissediyorum” diye homurdandı Yoo Ju. Yüzüne baktığımda kıskançlık, nefret ve üzüntü duygularının karışımını açıkça görebilmiştim. Başımı çevirip bahsettiği kıza doğru baktım. Teen Top neden hep böyle güzel kızlarla çekimler yapmak zorundaydı ki? Sinir bozucu!! 

“Duyduğuma göre o kız şu anda oldukça yükselişte olan bir mankenmiş. Bütün şirketler kendi idollerinin klibinde oynaması için kızı ikna etmeye çalışıyormuş.” diye açıklama yaptı hemen ötemizde duran Jin Joo.

“Vay be, demek o kadar şirket ve idol içinden Teen Top’ı seçmiş.” dedim şaşkın bir şekilde. 

Jin Joo hafifçe sırıttı ve ekledi; “Kız uzun zamandır Niel hayranıymış. Sanırım Teen Top’ı seçmesinin en önemli sebebi bu.”

Dönüp Yoo Ju’ya baktık ikimiz de. Gözlerinden alevler çıkararak kıza bakmakla meşguldü. Hemen arkamızda beliren Alex ile hepimiz görev yerlerime dönmek üzere dağıldık. Fakat Alex her zamanki gibi bize fırça çekmeden işe başlamaya niyetli değildi. Bazı insanlar sabah uyandıklarında kahvaltı etmeden dışarı çıkamazlar ya Alex de bizi azarlamadan işe asla başlayamazdı. Bu onun temel alışkanlıklarının başında geliyordu. 

“Siz ezikler her seferinde benim bağırmamı mı bekleyeceksiniz? Bir an önce hazırlıklarınızı bitirseniz iyi olur! Jenny, sen CAP’in makyajı ile başla ve sen Yoo Ju ilk olarak Ricky’nin kıyafetlerini düzenle. Jin Joo sen de ChangJo’nun saçıyla başla. Ve ben de…” diye cümlesini yarıda bıraktığında uzaktan bize yaklaşmakta olan Teen Top üyelerine gözleri dalmış bir şekilde bakmaya başladı. 

Bırakın da sizin için Alex’in cümlesini tamamlayayım. Bence aslında cümlesini şöyle devam ettirecekti; “Ve ben de sürekli yaptığım gibi ChunJi’yi gözlerimle taciz etmeye devam edeyim. Hatta bununla da yetinmeyip onu huzursuz edecek şekilde koluna yapışayım ve bana içinden küfür ettiğini anlamıyormuş gibi davranayım.”

Bana CAP’in makyajı ile başlamamı söylemişti ama eğer ChunJi ile başlamazsam Alex onu bu boş vaktinde rahatsız edecekti. Ne kadar da iyi kalpliydim… Keşke bir gece ansızın bir peri rüyama girse ve “Jenny o kadar çok iyilik yapmışsın ki karşılığında senin bir dileğini gerçekleştireceğim, dile benden ne dilersen.” deseydi… Tamam, fazla imkansız bir şey biliyorum…

“Alex, ben Chunji ve CAP’in makyajını aynı anda yapabilirim. Hem az bir vaktimiz kaldı daha hızlı olmalıyız, değil mi?”

Alex buruk bir yüz ifadesiyle gözlerini ChunJi’den hiç ayırmadan yanıtladı; “Ama… Bence buna gerek yok…”

ChunJi hemen bir adım öne atılarak yanımda beliriverdi. 

“Bence Jenny haklı. Onun dediği gibi yapmalıyız.”

Alex gözlerindeki hayal kırıklığını saklayabilmek için hafifçe gülümsedi.

“Peki öyleyse. Madem ChunJi de öyle istiyor…”

ChunJi ve CAP beni takip edip makyaj masasının yanına geldi. 

“Her defasında kıçını kurtardığı için Jenny’ye bir hediye almalısın.” dedi CAP aynı anda ChunJi’nin koluna vururken. ChunJi eliyle CAP’in vurduğu yeri tuttu yüzünü buruşturup. Onu öyle görünce gülümsedim.

“Bana bir şey alman gerekmiyor ChunJi ve sen de daha fazla oyalanmadan şuraya otur CAP.”

CAP omuzlarını silkti ve dediğimi yapıp önümdeki koltuğa oturdu. Büyük bir özen ve dikkatle onun makyajını bitirdim. Özellikle CAP’in makyajını yapıyorken çok zorlanıyordum. Çünkü elimi hızlı tutmazsam mutlaka uyuyakalıyordu. Her ortamda ve her koşulda nasıl böylesine kolayca uyuyabildiğini çözebilmiş değildim… 

You Are PerfectWhere stories live. Discover now