8. getting ready

161 5 2
                                    

8. getting ready

Het is zover, vrijdag avond de hele dag op school is het gespreksonderwerp niks anders dan het feest van Justin. Ariana komt zo naar mij toe om ons klaar te maken. Ik denk dat ik dan eindelijk aan haar ga vertellen dat ik misschien iets kleins voel voor Justin. In mijn hoofd pieker ik daar over. Hoe kan ik zeker weten dat ik iets voor hem voel, ik ken hem toch pas net? Deze gedachten heb ik al eerder gehad. Liefde is liefde toch? De deurbel gaat en ik loop naar de deur.

"Hey Shawn!" Zegt Ariana met niet zo veel enthousiasme. "Wat is er?" Vraag ik een beetje ongerust aan haar. "Ik weet niet of ik wel durf." Ariana barst in tranen uit. Ik laat haar naar binnen en we gaan naar mijn kamer. In mijn kamer staat eigenlijk niet zoveel een bureau met een laptop en een kast, en dan mijn twee persoons bed. Ariana gaat op mijn bed zitten terwijl haar tranen nog steeds lopen. Ik ga naast haar zitten en weet niet zo goed wat ik moet zeggen. "Veeg je tranen weg, ik moet je wat belangrijks zeggen." Zeg ik met enige twijfel in mijn stem.

"Ik wil eigenlijk ook niet maar toch ga ik." Zeg ik tegen Ariana. Ze kijkt geschokt en raar aan. "Hoezo wil jij niet gaan?" "Nou, ik denk dat ik Justin misschien wel een klein beetje leuk vind." Ze kijkt me met grote ogen aan die nog een beetje rood zijn van het huilen. "Ik wist het wel!" Zegt ze nu ineens enthousiast. Ik wist niet dat haar mood zo snel veranderd kon worden. "We gaan er heen! Jij moet hem beter leren kennen!" Zegt Ariana dan ineens heel overtuigend. "Ik weet het, en dat wil ik ook wel maar ik ken hem nog niet eens." Zeg ik onzeker. "Dat komt wel goed, je gaat hem beter leren kennen en dan kunnen jullie echt wat worden!" Ik heb mijn twijfels maar Ariana sleept mij waarschijnlijk toch wel mee.

We zijn op de fiets naar het huis van Justin gegaan, het klaarmaken duurde wat langer dan we dachten, en we hebben nog veel over Justin gepraat. Als we voor zijn huis staan zie ik dat hij voor de deur op ons wacht. We lopen het terrein op. Justin woont in een erg groot wit huis. Met mooie witte pilaren en een groot zwembad. Het dak is mooi afgewerkt met zwarte dakplaten. De voordeur is erg groot. We lopen over het witte kiezelsteentjes pad, de drie trappen op en staan recht tegen over hem.

imagineNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ