4. studio session

124 11 0
                                    

4. studio session

Ariana en ik zijn naar een studio gegaan die in de school zit, eindelijk even bijkomen van alle aandacht die ik heb gekregen vandaag. Ik wist niet dat deze school zo extreem zou zijn, en dat het best veel energie van me kost. We gaan beide aan ons liedje werken. "Zou jij het niet spannend vinden om bij de Grammys op te treden?" Vraagt Ariana. "Ja natuurlijk, voor al die celebreties en de miljoenen kijkers op tv. Als je ook maar 1 ding fout doet ben je gelijk vervloekt voor je hele carrière!" "Lekkere motivatie speech Shawn!" Lacht Ariana. "Ben je bang dan?" Vraag ik aan haar. "Nou ik ben gewoon onzeker omdat het perfect moet gaan, maar ik voel me helemaal niet perfect." Zegt Ariana met tranen in haar ogen. Ik geef haar een dikke knuffel en een kus op haar voorhoofd, ik fluister "je hoeft er niet over te praten het komt allemaal goed". Ariana veegt haar tranen weg en lacht. "Weetje ik heb een lange tijd mijn emoties onderdrukt, maar nu ik dit liedje schrijf komen de emoties weer naar boven." Zegt ze. "Ari, dat is logisch, dit liedje maakt het juist zo mooi omdat jij alle emotie er in hebt zitten."

Na een tijdje gewerkt te hebben in de studio en gekletst te hebben, zitten we allebei op onze telefoon. Ariana kijkt me ineens aan met grote ogen. "Wat is er?" Vraag ik onrustig. "Ik heb een berichtje van Justin!" Zegt ze enthousiast. "Lees voor" vraag ik. "Hey Ari, vrijdag hou ik een groot feest ik zou het leuk vinden als je komt. En als cadeau mag je wel die jongen meenemen volgens mij heet hij Shawn, ik heb namelijk zijn nummer niet. Groetjes Justin." Zegt Ariana met enthousiasme. "Weetje normaal ben ik niet zo van de feestjes maar ik denk dat het goed voor me is om toch te gaan." Zegt ze duidelijk om er voor te zorgen dat ik ook mee ga. "Gezellig een feestje" zeg ik tegen haar. Ze lacht en geeft me een knuffel.

"Shawn mag ik wat vragen?" Zegt Ariana ineens heel serieus. "Tuurlijk altijd." "Telkens als we door de gangen lopen valt me wat op." "Wat valt je op dan" vraag ik onbegrijpend aan haar? "Nou telkens als jij langs Justin loopt staart hij je zo aan." Er hangt een korte stilte, normaal valt er nooit een stilte tussen de gesprekken van Ariana en mij. Ik kijk haar vragend aan omdat ik niet helemaal snap wat ze bedoelt. "Denk je niet dat hij iets van je wilt?" Vraagt Ariana dan opeens. "Wat zou die van mij moeten hebben dan?" Vraag ik onzeker. "Ik weet het niet, het valt me alleen op, hij heeft nog nooit een vriendin gehad dus misschi.." "Nee doe even normaal" Ik verbreek haar omdat dit nu wel heel gek wordt. "Sorry, ik dacht het alleen" Zegt ze zachtjes. "Je hoeft geen sorry te zeggen ik denk alleen dat het niet zo is." We besluiten om naar huis te gaan en dit gesprek te vergeten.

Als ik thuis ben is het alweer laat, ik pak mijn telefoon erbij en zie dat ik een dm heb van Justin. "Heeft Ariana het berichtje laten lezen?" Staat er. Ik besluit er niet op te reageren. Ik snap niet wat Ariana denkt. Justin zou toch niet echt wat van mij willen. Maar waarom zou die mij dan uitnodigen voor zijn verjaardag? Het is ondertussen al erg laat dus ik kruip lekker mijn bed in. Ik kan maar niet in slaap komen, ik blijf maar denken aan wat Ariana heeft gezegd. Wat nou als ze gelijk heeft? Dan kom ik helemaal niet meer bekend te staan voor mijn muziek maar gewoon om hem. Wacht? Waarom denk ik over als het waar is. Ik val toch helemaal niet op jongens? Ik maak mezelf opnieuw gek in me hoofd maar dit keer kan ik het niet stoppen. Ik doe mijn eigen dicht en val in slaap met weer een gek gevoel in mijn buik wat ik dit keer niet kan verklaren.

imagineWhere stories live. Discover now