6. feelings

118 6 0
                                    

6. feelings

Ik kom thuis van school en ga gelijk even op bed liggen. Ik heb mijn telefoon in mijn hand en blijf het gesprek van Ariana en mij maar op nieuw lezen. Ik heb allemaal scenario's in mijn hoofd. Wat als ik de speciale persoon ben? Wat betekend dit? Ik maak mezelf gek en ik kan het niet stoppen. Ik leg mijn telefoon weg en ga in mezelf denken. Ik heb nog nooit met die Justin gepraat, ook al merk ik wel telkens dat hij met mij wilt praten. Ik durf gewoon niet en ik weet niet waarom. Ik heb hem ook nog nooit ontmoet dus hoezo zou ik de gene zijn die de speciale persoon is? Maar misschien wilt die nu juist voor het eerst met mij praten. Al deze gedachten maken me onzeker en ik weet niet zo goed wat ik moet doen. Ik loop naar de badkamer en besluit om alle gedachten even van me af te spoelen.

Als ik de douch uitkom merk ik gelijk dat ik wat helderder ben in mijn hoofd. Maar nog steeds heb ik een raar gevoel in mijn maag die ik de laatste dagen ook al heb gehad. Ik trek comfortabele kleren aan en ga weer op bed liggen, in avondeten heb ik totaal geen zin want mijn eetlust is al de hele middag weg. In mijn hoofd kan ik maar niet stoppen met denken aan Justin. De gevoelens in mijn maag zijn niet te beschrijven als ik aan hem denk. Waarom is dit al zo extreem? Ik ken die jongen pas 3 dagen? En heb hem ook nog nooit gesproken. Ik pak mijn telefoon weer en besluit om op zijn dm te reageren van gisteren. "Ja, Ariana heeft het me laten lezen ik heb zin in je feestje!" Reageer ik. Na 1 minuut staren naar het berichtje zie ik dat hij hem al gelijk heeft gelezen. Snel verlaat de chat! En ik veeg over mijn beeldscherm alsof mijn leven er van af hangt. Ik wil natuurlijk niet hopeloos overkomen en gelijk het bericht lezen. Wacht? Sinds wanneer denk ik aan hopeloos overkomen? Ik open de chat na een tijdje en Justin heeft gereageerd met: "Ik vind het erg leuk dat je komt!" In mijn hoofd krijg ik een enorme blijdschap dat ik een berichtje van hem heb. Ik probeer deze gedachten al telkens te onderdrukken maar misschien ben ik verliefd op hem? Alhoewel verliefd is een groot woord. Maar ik heb wel wat gevoelens voor Justin. Als ik mijn ogen dicht doe en een relatie in beeld met hem. Zie ik alles voor me.

Midden in de nacht schrik ik plotseling wakker. Mijn gedachten gaan ineens naar het feestje van vrijdag en ik denk ineens. Ik ben wel de persoon die hij wilt spreken. Ik word enorm zenuwachtig en weet niet zo goed hoe ik met deze situatie om moet gaan. Ik kijk op de klok het is bijna half 4 en zit vol met adrenaline. Wat gaat er op het feest gebeuren en moet ik nog wel gaan? Ik loop naar de keuken om een glas met water te nemen en een aspirine. Ik had nooit gedacht dat ik überhaupt verliefd zou worden. Maar wat ik al helemaal niet had verwacht is dat liefde je daadwerkelijk gek maakt ook al ken ik de persoon waar ik verliefd op ben nog niet eens goed. Ik kruip weer mijn bed in, met mijn gedachten bij het feestje vrijdag. En met mijn gedachten bij Justin. 

imagineWhere stories live. Discover now