Capitolul 28: Adevarul

88 7 2
                                    

Capitolul 28-Adevarul

*Leah's POV*

Am intrat sfioasa in salonul lui Kat. O multitudine de aparate care clipoceau si scoteau sunete scazute stateau in jurul ei. Cand ma vazu zambi usor.

M-am asezat langa ea pe pat si am imbratisat-o usor. I-am simtit lacrimile scurgandu-de pe tricoul meu.

-Si eu care credeam ca am venit in Londra doar sa vedem un concert. spuse ea ironic.

Am chicotit usor, apoi i-am luat mana intr-a mea.

-Nimeni nu s-ar fi asteptat la asta. Partea buna e ca tu esti in siguranta, iar odata ce ne vom intoarce acasa, totul o da revina la normal.

-Dar cum ramane cu One Direction? Concertele lor s-au amanat prea mult, si numai noi suntem de vina.

-Nu gandi asta. Managementul lor se ocupa de remedierea situatiei.

Am incercat sa o mai inveselesc putin, apoi parintii ei au venit sa o viziteze cu niste zambete calde pe fetele lor intristate.

Am iesit usor pe hol unde Harry si ceilalti baieti stateau incordati pe scaune, uitandu-se tinta in televizorul prins pe perete. M-am intors sa ma uit si eu la ce se intampla pe ecran, si am ramas surprinsa.

"Dupa haosul creat in ultima saptamana in jurul trupei One Direction, in sfarsit primim niste lamuriri de la o sursa sigura. Aceasta persoana nu a vrut sa ii fie dezvaluit numele, insa a sustinut cu tarie ca trupa britanica isi va continua in cursul urmatoarelor saptamani turneul. Baietii isi cer scuze pentru neplacerile create fanilor.

In legatura cu zvonurile legate de cele doua fane, aparent o alta fana din America, Chelsea, suferinda de paranoie si schizofrenie, a capatat o afectiune pentru Niall Horan, si a vrut sa il "protejeze" incercand sa il scoate din trupa pe Harry, amenitandu-l cu moartea persoanei iubite, Katherine.

Atat pentru moment, daca vor mai aparea alte informatii legate de acest caz va vom tine la curent."

-Se pare ca nu este totul asa de rau...spuse Zayn

Orele trecura greu. Dupa multa hartogarie, Kat fu eliberata si cu totii ne-am putut intoarce linistiti la hotel. A doua zi urma ca eu, Kat si parintii ei sa ne intoarcem acasa, la normalitate.

Totusi, intrebarea cea mai grea, care ma macina de ceva vreme era ce vom face eu si Louis dupa plecarea mea. Oare vom ramane un cuplu? Sau aceata relatie a fost ceva trecator? Timpul va avea sa decida. Iar in aceste cateva ore pe care le mai aveam de prtrecut cu el nu voiam sa fiu suparata sau sa ii dau si lui aceste sentimente de tristete. Desi simteam ca si el se gandea la aceleasi lucruri ca si mine.

Seara, inainte sa sting luminile, cineva batu la usa mea si a lui Kat de hotel. Kat deja dormea, extenuata de pataniile din aceea zi, asa ca m-am dus eu sa raspund.

In pragul usii era Louis.

-Mai ti minte cand acum doua saptamani, inainte de a incepe toata aceasta nebunie te-am intrebat daca ai o foarfeca? rase el

I-am zambit simtind cum lacrimile amenintau sa mi se prelinga pe obraji. Aceea a fost seara in care concertele nu fusesera amanate, atunci cand Kat se dusese la o intalnire cu Niall, atunci cand tot la ce ma puteam gandi era cu ce sa ma imbrac la concert. Atunci, totul era normal, iar Kat si Niall pareau sa fie doar la o simpla intalnire iar eu doar vorbeam prieteneste cu idolul meu.

-Mai ti minte cand m-ai intrebat daca vreau sa merg la o intalnire cu tine? Iar eu eram socat pentru ca nicio fata nu m-a placut pana acum doar pentru cine eram, ci doar pentru faima si bani. Desi a fost acum doua saptamani, ma simt de parca a fost cu luni in urma.

Ma uitam uimita la el. In lumina slaba de be holul hotelului arata atat de perfect. Parea ireal. M-am apropiat de el, mi-am incolacit mainile de dupa gatul lui, iar el ma cuprinse intr-o imbratisare calda si comfortabila. In bratele lui ma simteam in siguranta. Atunci, in acel moment am inceput sa plang, umezindu-i tricoul.

Cand mi-a dat drumul, m-am uitat cu ochii inlacrimati la el. Louis imi sterse lacrimile de pe obraji si imi saruta fruntea.

-Asta nu e sfarsitul. imi sopti usor in timp ce imi mangaia parul.

Ne-am sarutat usor, apoi el pleca in camera sa, lasandu-ma singura in bezna camerei, gandindu-ma pentru prima oara ca poate vom ramane un cuplu chiar daca este atata distanta intre noi.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 11, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Complicated Love (1D Fan Fic)Where stories live. Discover now