Capitolul 26: La naiba...

77 4 0
                                    

(Nota autorului: Imi pare asa de rau ca nu am mai postat in ultima vreme, dar am avut un blocaj, plus ca sunt in clasa a VIII-a si profesorii mereu cer cate ceva de la mine.)

Capitolul 26-La naiba

*Harry's POV*

Am lasat capul in jos si am tras-o pe Leah spre mine sarutand-o inainte ca Serghei sa ne recunoasca. Am inpins-o catre un alt hol, iar cand am scapat de el, i-am dat drumul.

-Ce a fost asta? intreba Leah frustrata.

-Calmeaza-te! Am facut-o sa nu ne recunoasca Serghei...din nu stiu ce motiv, am ajuns chiar pe acelasi palier cu ei.

Leah facu ochii mari in timp ce intram pe usa camerei. Se arunca extenuata in pat si se uita la mine ca la un nebun.

-Si acum, ce?

-Acum, dormim. Tu poti sa iei patul, iar eu iau canapeaua.

M-am schimbat rapid in baie cu putinele haine pe care le luasem la mine si m-am instalat pe micuta canapea extensibila. Inainte sa adorm am tras cu ochiul pe fereastra. Din camera noastra se vedea perfect in alta camera, aflata la 2 metri distanta. M-am ridicat si m-am apropiat de geam. Uitandu-ma mai atent am vazut o silueta profilanduse pe patul imens. Par blond, piele alba, micuta si dolofana.

-Katherine. am exclamat.

Din fericire, Leah nu ma auzi si isi continua somnul bine meritat. Eu, in schimb, am trecut la actiune.

Am deschis cat de usor am putut fereastra, mi-am luat cu mine pistolul si cutitul, am urcat pe pervaz si m-am catarat incet spre celalalt geam. Cand am ajuns la fereastra lui Kat, am batut usor, pana am vazut o miscare sub paturi. Capul ei s-a ridicat incet, si privirea i s-a atintit spre mine. Nu m-a recunoscut din prima, insa cand s-a apropiat de geam am observat ca nu era Kat. Totusi, asemanarea dintre fata asta si ea era izbitoare.

Fata blonda cu ochii verzi si pielea alba avea o mica alunita in dreptul nasului si barbia un pic mai ascutita decat Kat. Semanau aproape la perfectie. Cand in sfarsit a deschis geamul, am observat ca pe un alt pat doarme o alta fata blonda, cu aceleasi trasaturi ca ale lui Kat.

-Tu esti...Harry Styles? intreba fata uimita.

-Da, dar tu sigur nu esti Katherine.

-O stii pe Katherine? Si, de ce o cauti? Si mai ales, cum ai ajuns pe geam?

-Complicat, dar voi doua trebuie sa veniti cu mine. Plecam imediat de aici.

-Stai sa o trezesc pe Madison.

Fata blonda o trezi pe asa zisa Madison. Se schimbara repede in haine de zi si iesiram cu totii pe geam, traversand usor distanta dintre cele doua ferestre. Ajunsi cu totii in siguranta in camera de hotel, am trezit-o pe Leah.

-Ce ai mai facut de data asta? intreba ea somnoroasa.

-Nimic, nimic rau. Haide, trebuie sa mergem pana nu le descopera nimeni lipsa...

Leah se conforma si in 30 de minute eram la receptie fara sa fi intampinat alte obstacole. Am predat cheia receptionerului si am urcat in masina gonind cat mai repede catre hotelul unde erau cazati si ceilalti.

*Serghei's POV*

Am iesit din camera lui Chelsea satisfacut de planul pe care il incropisem impreuna. Cand am ajuns pe hol, un tip cret si o fata bruneta se giuguleau la iesirea din lift. "Altii care vin la hotel doar pentru o tura de sex salbatic." m-am gandit eu. Mi-am tarsait picioarele grele catre camera mea. Ziua asta devenea din ce in ce mai extenuanta, asa ca am hotarat sa fac un dus cald si lung pentr a-mi dezmorti muschii. Dupa tot ritualul de relaxare am zis sa ma uit la televizor, insa un tipat ascutit ma trezi la realitate. "Doar tinerii de alaturi" mi-am zis in gand, insa de data aceasta ma inselasem. Chelsea intra ca o disperata tragandu-le dupa ea pe Katherine si pe Judy. Fetele aveau niste fete obosite iar chipul lui Chelsea era plin de suparare...de fapt, nervi.

-Serghei, uita-te la asta! tipa Chelsea innebunita impigandu-le pe cele doua. Fetele erau la fel de nedumerite ca si mine.

-La ce anume ma uit?

-Doua! Sunt doar doua! Au disparut! incerca sa imi raspunda ea intr-o frenezie de cuvinte fara sens.

Analizand mai bine situatia, rasucind cuvintele pe toate partile, mi-am dat seama ce s-a intamplat. Madison si Claire disparusera. Fugira. Dar cum? Unde? Cand? Parca citindu-mi intrebarile, unul din gardieni intra rapid in camera.

-Am gasit geamul deschis, domnule. Niciun semn de viata in camera alaturata celeia in care erau fetele. Jos nu sunt. Altundeva nu au unde sa fie.

-Incompetentilor! am tipat eu la ei. La receptie ati fost? Daca au facut rost de un telefon? Stii ce s-ar intampla daca ar povesti ce s-a intamplat aici? Nemernicele alea ne stiu planul! Suntem cu totii in pericol! 

Garzile le-au escortat pe fete pana in camerele lor unde si-au facut bagajul si, cand am terminat cu totii de impachetat, ne-am luat talpasita si am plecat la una din casele de vacanta abandonate, una care face parte din mostenirea de familie a bunicii mele. Speriati sa nu fim descoperiti, le-am dus pe Kath si pe Judy la subsol. Dupa ce le-am instalat paturile si am incuiat subsolul, Chelsea a organizat o intalnire de urgenta in sufragerie.

-Acum ca Madison si Claire au disparut si nici nu stim cine le-a luat, trebuie sa actionam cat mai rapid, inainte sa fim prinsi.

-La naiba, de parca tipii aia din One Direction si familia lui Kath nu au depus deja plangere la politie! Suntem in urmarire generala de doua zile, Ma mir cum inca mai suntem in libertate. i-am spus eu.

-De-asta trebuie sa il sunam pe carliontat sa vina sa revendice "premiul". Trebuie sa o faca in 12 ore, altfel Katherine moare. Inteles?

-Whoa, whoa...la inceputul intelegerii nu a zis nimeni sa omoram pe nimeni. zise unul din gardieni.

-Ei haide! Nu e ca si cum am impuca-o pe Katherine, pentru asta sunt "dublurile", iti mai aduci aminte?

-Ramanem la planul initial? Da? Il ametim atat de tare, incat nu va stii ce e real sau nu. Apoi, ne putem juca cu el ca si cu propria noastra marioneta. Putem obtine tot ce vrem! Bani, faima... poti obtine ce ai vrut de la inceput: iubirea lui Niall si sa iti rectifici numele dupa tot ce ti-au facut. Ti-au stricat numele. Vrei sa ti-l strici si mai rau ajungand la inchisoare?

-Nu, dar nici diplomatia nu ma v-a duce prea departe.

-Doar ai incredere in mine cand iti zic ca odata ametit, inainte de venirea politiei, Harry ne va ceda tot ce vrem pentru rescumpararea lui Katherine. Ma crezi?

-Te cred. 

Complicated Love (1D Fan Fic)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum