Capitolul 3: Oare e ceva intre noi?

391 15 2
  • Dedicated to Andreea Deea
                                    

Capitolul 3-Oare e ceva intre noi?

*Katherine's POV*

Leah era deja adormita, asa ca eu a trebuit sa ma ridic sa ma duc sa vad cine era la usa. Cand am deschis usa, nu am putut sa cred...

-Deranjez? Stiu cat e ceasul. spuse blondul din fata mea.

-Nu e nimic...de ce ai venit?intreb eu cat de nonsalanta puteam fii.

-Pai stii, nu prea am ce face. Ai vrea sa imi tii putina companie?

Observand ca si el era tot in pijamale, am spus de ce nu? Mi-ar prinde bine o plimbarica. Fara sa ma mai gandesc mult, am luat o bucata de hartie, un pix si am scris un bilet pentru Leah informand-o ca am plecat putin cu Niall si ma voi intoarce cat de repede pot. Cand m-am intors, Niall m-a intrebat ce as vrea sa facem.

-Tinand cont ca suntem imbracati in pijamale, nu putem iesi din hotel.

-De ce nu?

-Lumea s-ar uita ciudat la noi...si tu ai o reputatie de aparat. Ce ar spune ceilalti despre faimosul Niall Horan plimbanduse la ora asta in noapte imbracat in pijamale impreuna cu o lunatica imbracata in acelasi mod.

-Bine, ai dreptate. Vrei sa ii cunosti pe ceilalti baieti?

-Sincer, nu prea...adica, uita-te cum sunt imbracata. Doi, nu imi place One Direction, iti aduci aminte?

-Hmm, de ce nu iti place de noi? Suntem draguti, faimosi si avem talent. Mii de fete ar muri sa fie in locul tau acum.

-Adica sa vina in Londra tarate de ce mai buna prietena a lor si sa petreaca seara imbracate in pijamale cu Niall printr-un hotel?

-Ceva de genul asta.

Cat am mai vorbit noi, ne-am asezat pe podeaua coridorului. Am palavragit cateva ore bune, pana cand somnul ne-a izbit pe amandoi. Ultimul lucru pe care mi-l mai amintesc e ca am adormit cu capul pe umarul lui Niall.

A doua zi cand m-am trezit, nu eram nici pe coridorul hotelului, nici in camera mea de hotel. Uitandu-ma mai bine, am vazut in pat, langa mine, un Niall somnoros. Primul lucru la care m-am gandit a fost: Dumnezeule, doar nu s-a intamplat nimic intre noi, nu? Apoi, am vazut ca, din fericire, amandoi aveam hainele pe noi.

-Nu te mai uita asa la mine. Ma sperii, spuse cu ochii intredeschisi Niall.

-Nu ma uit la tine. Doar ma gandesc cum am ajuns aici. Fara suparare, dar situatia asta ma sperie umpic.am zis in apararea mea.

-Cand ai adormit pe hol, am batut la usa camerei tale si a lui Leah, dar nu a raspuns nimeni, asa ca te-am luat cu mine sa dormi si tu intr-un pat, ca oamenii normali.

-Ce vrei sa spui cu asta?

Fara sa ma mai gandesc la ce fac, am sarit pe el sa il gadil, insa acest irlandez dragut, nu se gadila. Asa ca m-am dat batuta, insa el a inceput sa ma gadile pe mine.

-Inceteaza! Ma gadili! am spus eu printre rasete.

Insa, nu m-a lasat in pace deloc. Pana la urma, mi-a dat drumul, iar fetele noastre erau la un centimetru distanta una de cealalta. Era evident ceea ce avea sa se intample, insa nu am vrut ca eu sa fac primul pas. El se uita in ochii mei atat de intens, aprinzand in mine dorinta de a-l lua de gat si sa il sarut. Acea particica rationala din capul meu totusi tipa cu putere ca nu e o idee buna. Parca citindu-mi gandurile, el se apropie si mai mult de mine, respiratiile noastre contopinduse. Am inchis usor ochii, el facand acelasi lucru. Am simtit buzele lui calde si moi apasandu-le pe ale mele. Sarutul a inceput sa fie din ce in ce mai apasat si mai pasional. Cand insa limba sa incerca sa intre in gura mea, m-am indepartat si am pus sfarsit sarutului.

-Aaaa, eu ar trebui sa plec...Leah poate e ingrijorata. am spus eu balbaita si buimaca de tot ce tocmai se intamplase.

-Bine...ne mai vedem? spuse Niall lafel de buimacit.

-Da...

Atunci m-am ridicat si am plecat repede spre camera mea. Cum am intrat pe usa, m-am prabusit in pat cu un zambet satisfacut pe buze si putin vinovat lafel ca cel al unui copil care a trecut testul cu ajutorul copiutelor.

(A/N) Deci, credeti ca cei doi vor fii impreuna? Spuneti-va parerile in comentarii.

Complicated Love (1D Fan Fic)Where stories live. Discover now