Capitolul 20: Concertul

134 7 0
                                    

Capitolul 20-Concertul

*Katherine's POV*

"La multi ani iubire! Cum e in Londra? Am auzit niste franturi despre amanarea concertului...sunteti bine? Am vesti pentru tine si Leah cand va intoarceti. 

Mama"

I-am raspuns mamei asigurand-o ca totul e in regula si ca in seara asta va avea loc concertul. M-am dat agale jos din pat dupa ce mi-am verificat mail-urile si am trezit-o pe Leah! In timp ce ea se schimba eu am facut doua cafele. 

-La multi ani, briosica! imi ura Leah luandu-ma in brate. 

-Oh, mersi ursulet! 

-Hai, jos pe canapea! Avem nevoie de o conversatie ca-ntre fete! 

-Da, dupa tot ce s-a intamplat, cred si eu. 

-Sa o chemam si pe Anne? 

Am dar din cap si Leah a sunat-o. Chiar imi placea ideea sa petrecem o vreme cu Anne. Parea de treaba, si urma sa faca parte din familia One Direction. Parea a avea o viata grea si complicata si cred ca niste prietene ar fii fost singurul lucru de care ar fii avut nevoie. Dupa o jumatate de ora de discutat cu Leah despre ultimele lucruri intamplate a ajuns si Anne. 

-Si, spune-ne mai multe despre tine! i-am zis eu dupa saluturile de rigoare 

-Pai, numele meu este Anne, am 22 de ani. Fac parte dintr-o familie modesta. Am un frate, Roger, care e singurul ramas in familie. E mereu grijuliu cu mine si m-a ajutat sa am grija de Adrian. E singurul care munceste dupa ce eu m-am lasat de striptease cand l-am intalnit cu Zayn. Am facut asta pentru el, pentru a-i putea fii fidela. 

Dupa ore de vorbit si discutat, s-a facut ora 6. 

-Doamne, cand s-a facut asa de tarziu? intreba Leah 

-Ar trebui sa va las sa va pregatiti de concert! A, si Kat, Zayn m-a rugat sa iti dau asta. E anonim! L-a primit azi in cutia cu scrisori. spuse Anne inmanandu-mi o cutie tinuta pana acum in geanta. 

Dupa ce Anne pleca, Leah se duse sa isi faca un dus. Am profitat de sansa si am despachetat pachetul. Inauntru era o rochie pana deasupra genunchilor, albastra cu dantela alba la marginea de jos. Era superba. Tot acolo mai era o pereche de pantofi albi cu toc, nu foarte inalt, cum imi placeau mie. Uitandu-ma mai atent la ele, am observat ca erau hainele pe care le vazusem la Harrods cand am fost cu Leah sa isi ia rochie pentru intalnirea cu Louis. 

Tot in pachet mai era o scrisoare. Am despachetat-o usor si un parfum de baiat ma izbi, facandu-mi simturile sa se puna in niscare. Parea asa de familiar, dar nu mai stiam de unde. Da, era parfumul lui Harry! Era inconfundabil mirosul racoritor de menta amestecata cu scortisoara.

"Poarta asta la petrecerea de dupa concert! Dupa vei primi mai multe detalii.  

La multi ani!"

Nici-un nume, nici-o semnatura. Ma gandeam ca e de la Niall, dar precizasem foarte clar ca ramanem doar prieteni. Nu stiu cine era sigur, dar, pana la urma, aveam sa stiu dupa concert. Credeam totusi ca este Harry. Mi-am pus rochia sinpantofii noi pe mine, mi-am ondulat parul si am luat-o pe Leah dupa mine spre arena.

-Mai usor! O sa imi rup gatul in tocurile astea! tipa Leah din spatele meu 

-Gata, nu te mai plange atat! Hei! Uite-o pe Anne. Sa mergem la ea... 

-Buna fetelor! ne intampina Anne cu zambetul pe buze cand ne-am apropiat langa ea. 

-Hei Anne. Cum te simti? am intrebat-o eu 

-Am, bine. Ah, am uitat Kat, defapt am aflat de la Zayn inainte sa intre in backstage...la multi ani! Scuze de intarziere! 

-Nu-i nimic. Fetelor, sunteti gata? am spus eu incantata. 

Am intrat in sala intunecata, plina de fete inflacarate, nerabdatoare, tipand numele celor din One Direction.  

Leah statea langa mine fericita. Era cea mai norocoasa fata pe care am vazut-o vreodata. Avea o familie iubitoare, primea tot ce-si dorea, si prin norocul de a castiga bilete VIP la concertul trupei sale preferate a castigat privilegiul pe care orice fata ar fi ravnit sa-l aiba: era iubita lui Louis Tomlinson. Eram asa de mandra de ea.

*Harry's POV*

-Niall, nu mai vorbi cu mancarea in gura! Nu inteleg ce spui! tipa Paul.

-Nu mai tipati atat, ma concentrez! am racnit eu evident iritat de imaturitatea lor.

-Nu trebuie sa te enervezi atat. Despre ce e vorba? La ce te concentrezi? ma intreba Liam asezandu-se langa mine la masa.

-Vreau sa scriu o scrisoare, nu-i evident?

-Hmm, si cui i-o scri? interveni Zayn

-Nu e treaba voastra.

-Ei haide, noua ne poti spune orice, sti asta da?

M-am uitat in jur de parce cineva ar fii fost langa mine si m-am decis ca ar trebui sa le zic despre iubirea mea pentru Kat. M-am uitat pentru a mia oara pe ziua de azi la Niall si mi-am luat inima in dinti:

-Vreau sa-i scriu o scrisoare lui Kat. O urare de ziua ei!

Niall isi indrepta fata catre mine cu ochi intrebatori. Nu scotea nici-un sunet, insa ochii lui exprimau atatea emotii amestecate: suparare, nostalgie, si cel mai rau, ceva ce nu am mai vazut la el nici-odata, furie. Privirea lui exprima furia si dorinta de a ma vedea cu capul zdrobit de perete. Poate am exagerat putin la gandul acesta, insa asa am simtit...

-Cum adica o scrisoare pentru Kat? intreba mirat Louis

-O scrisoare pentru ea, adica o bicata de hartie pe care sa-i scriu La multi ani, chestii de-astea.

-Aha, mai ai ceva de spus despre Kat sau esti gata? intreba sarcastic Niall

-Hei, nu fii suparat, dar cred ca ar trebui sa treci peste. Te-a parasit, poate te iarta. am spus eu cu jumatate de gura, sperand intr-un mod egoist sa nu-l ierte pe Niall in asa fel sa pot avea un mic avantaj.

-Harry? intreba incet Liam in urechea mea cand ceilalti se intoarsera la treburile lor.

-Da? Ce s-a intanplat?

-Cred ca nu vrei sa-i scri numai "La multi ani" lui Kat.

Am simtit cum inima mi s-a oprit pentru cateva secunde, iar cand reveni realitatea m-a lovit. Liam stia. De unde? Oare isi daduse seama, sau... Daca isi daduse seama inseamna ca "prietenia" mea dintre mine si Kat era mai mult iubire neimpartasita, existau sanse sa-si dea seama si ceilalti. Am decis ca in Liam puteam avea incredere, asa ca am deschis gura si fara sa-mi dau seama am zis:

-Da, o iubesc. Trebuie sa recunosc, imi placea de ea de la inceput. Toate imperfectiunile ei pareau asa de perfecte, ochii jucausi mereu arzand focul in spatele lor. Dar, am stiut ca nu poate fi a mea. Niall deja o cucerise, avea ochi numai pentru el...nu puteam face nimic. Asa ca am stat in tacere, incercand s-o ignor, insa chipul ei imi tot aparea noapte in gand. O iubeam cu toata fiinta mea, si inca o mai iubesc, de aceea nu voi lasa nimic si nimeni in calea mea de a-i arata ce simt pentru ea si ca nu are de ce sa se gandeasca de doua ori.

Complicated Love (1D Fan Fic)Where stories live. Discover now