Capitolul 19: Dezvaluirea

145 6 0
                                    

Capitolul 19-Dezvaluirea

 Iar, rolul Annei il primeste... *drum rolls*... TeoDora696. FELICITARI! Raspunsul tau a fost cel mai aproape de adevar, sa zic asa. Enjoy now ;)

*Zayn's POV *

-Nu ar trebui sa fii aici! Trebuie sa te odihnesti!  

-Louis, da-te la o parte. Trebuie sa va spun ceva. 

-Nu, trebuie sa te culci. Ne vei spune mai tarziu! 

-Nu poate astepta! 

-Hei, cine e ea? 

-O sa va spun tuturor daca ma lasi dracului sa intru! 

Louis se dadu usor speriat la o parte si ma lasa pe mine si pe Anne sa intram in camera. Ne-am asezat la masa mare din camera de reptitii unde erau si ceilalti. Cu totii se uitau ciudat la noi. Harry intrerupse tacerea: 

-Zayn, cine e tipa? 

-Ma cheama Anne. Voi presupun ca sunteti Harry, Louis, Niall si Liam. spuse Anne aratand spre fiecare

-Zayn, ai ceva sa ne spui si noua? intreba Liam. 

-Da, ea este Anne, iubita mea de un an jumate. 

Dupa fetele lor, siguri erau impresionati de alegerea facuta. Anne era chiar draguta si foarte desteapta. Tot ce voiai de la o fata. Insa cand au auzit povestea ei si a iubirii noastre, parca s-au mai intristat putin. Liam insa isi lasa fata constanta. 

-Nu cred ca ai venit aici doar ca sa ne-o prezinti pe Anne, nu? intreba Niall 

-Asa e. am zis eu intinzandu-le cu mana tremuranda biletul gasit in pantaloni.

"Draga Zayn, 

Am vrut sa iti zic asta de mult timp, insa nu am avut cum. Mereu mi-am zis ca poate gresesc, dar acum sunt sigura. 

In seara asta te chemasem ca sa iti dau vestea fata in fata, dar la vazul tau, m-am destramat. Nu am mai putut rezista, iar cand te-ai imbatat l-am pus pe Roger, fratele meu, sa te duca acasa. Inainte de a pleca cu el, ti-am strecurat acest bilet in buzunar. 

Nu pot sa cred ca o zic, dar acum un an, ultima data cand ne-am vazut, vara trecuta, am ramas insarcinata. Am ramas insarcinata cu tine, Zayn. M-am speriat, nu stiam ce sa fac, asa ca am dus sarcina la capat. Am nascut un baietel. Inca nu l-am botezat. Are doua luni si deja pot sa zic ca seamana leit cu tine. Mai tii minte cand mi-ai povestit despre copilaria ta si mi-ai aratat poze facute de mama ta de cand erai mic? Pot sa spun ca el parca ar fii picatura din tine.

Cum am spus, nu l-am botezat. Poate doar din cauza ca mi-era frica de reactia ta, sau doar pentru ca subcostientul meu dorea sa creada ca tu ma vei iubi mereu, lafel ca si pe cel mic, asa ca am dorit sa ii alegem amandoi numele, impreuna.

Nu uita, oricare ar fii decizia ta, eu te-am iubit, te iubesc si mereu te voi iubi. Neconditionat! Nu iti voi judeca nici-odata dorinta, chiar daca ai alege sa imi fii aproape mereu, fie ca nu vei mai vrea sa ma vezi niciodata.

Cu dragoste, Anne"

Socul se putea citi pe fetele tutror, Anne incepu sa planga, Kat si Leah venind sa o ia in brate, consoland-o cu blandete. Mi-am pus mana pe spatele ei mangaind-o usor in gandul de a o calma. 

-Si, acum ce facem? intreba speriat Louis. 

-Nu ramane nimic alt ceva de facut, zvonurile se vor imprastia, iar Zayn trebuie sa actioneze repede. zise Liam 

-Ce ar trebui sa fac? Sunt lafel de socat ca si voi! Ce naiba, baieti, sunt tatic! Acel copil nu merita sa nu isi cunoasca tatal! am tipat eu nervous, toate problemele revarsandu-se din mine 

-Pai, cred ca ne trebuie o poveste de fatada. sugera Harry 

-Am eu o idee. suspina Anne 

Toti ne-am intors cu ochii la ea. Printre suspine si lacrimi incapu sa spuna usor usor ideea ei. 

-Daca s-ar afla, eu as putea reveni la statutul de stripteusa, as putea zice ca am un copil din flori cu un barbat oarecare, apoi noi doi ne-am cunoscut. 

-Am si eu o idee. spuse Kat. Cred ca ar fi mai bine daca am tine baietelul cat mai bine ascuns de vederea presei, voi doi sa va casatoriti, apoi peste un an sa dezvaluiti identitatea micutului! 

-Cred ca asa e mai bine! confirma Niall 

Kat se uita in ochii lui Niall, obesrvand un mic licar in privirile lor. Un mic moment de stanjeneala si liniste mormantala se lasa in incapere, insa Louis sparse tacerea. 

-Cred ca e o idee buna! Anne, Zayn, ce ziceti? 

M-am ridicat de pe scaunul meu si m-am apropiat de Anne, ingenunchiind in fata ei. I-am cuprins mainile in palmele mele. M-am uitat in ochii ei dulci, acum plini de lacrimi si rosii. 

-Anne, vrei sa fii sotia mea?

Complicated Love (1D Fan Fic)Where stories live. Discover now