Capitolul 15: Externarea

207 9 5
                                    

Capitolul 15-Externarea

*Louis' POV*

-Si, ce aveti de gand sa faceti? intreba Leah cu ochii mariti de uimire.

-Doar ia-te dupa noi. La intrare e o multime de oameni gata sa va bombardeze cu intrebari. Ignora-i si o sa te lase in pace. i-a raspuns usor Zayn. De restul ne ocupam noi.

Dupa ce isi impacheta si restul lucrurilor am mers sa o luam si pe Kat, insa Niall nu intra. A doua zi avea sa isi scoata ghipsul si sa inceapa recuperarea. Din fericire nu isi rupsese mana aproape de incheietura sau de articulatia cotului, asa ca urma sa isi intre in ritm destul de usor.

I-am povestit si ei tot ce se petrecuse in ultimele doua zile si ii dadusem aceleasi indicatii ca si lui Leah. Nimeni nu a scos niciun sunet despre taieturile de pe maini sau ultimele lucruri care s-au intamplat.

In timp ce ii lasam timp lui Kat sa se pregateasca de plecare am luat-o pe Leah de mana si am tras-o mai intr-o parte fata de ceilalti.

Am luat-o cu mana dreapta de dupa sold si am strans-o aproape de mine. Si-a lasat capul pe pieptul meu, iar mirosul samponului ei de par cu mireasma de trandafiri mi-a invaluit simturile. Am simtit tricoul udanduse, semn clar ca incepuse sa planga. I-am luat barbia intre degetele mele in timp ce ii masam usor obrazul drept.

-Hei, nu trebuie sa plangi...

-Dar, ai auzit si tu ce au zis despre noi! "Fane nebune", "Probleme", "Drogate" si...

-Nu, Leah, sunt doar lucruri urate si neadevarate spuse de oameni gelosi. Si, crede-ma, o sa plateasca pentru tot ce au zis.

-Dar...

I-am pus degetul pe buze, facand-o sa taca. I-am sters o lacrima ce se prelingea pe obraz si m-am uitat in ochii ei caprui. Simteam ca ma pierd in ei de fiecare data cand ii priveam. Mi-am apropiat fata de a ei, nasurile noastre frecandu-se unul de altul. Respiratia ei era grea si sacadata. Am simtit cum s-a mai calmat putin, asa ca mi-am apropiat buzele de ale ei. Am simtit caldura lor peste a ale mele. Buzele ei moi precum catifeaua si dulci ca strugurii. Sarutul a fost unul usor si dulce. Am simtit cum incepe sa se relaxeze din ce in ce mai mult.

Sunetul vocii lui Kat ne-a intrerupt. Am luat-o pe Leah de mana si ne-am indreptat cu totii spre iesire.

-O sa fie bine. i-am soptit usor in ureche lui Leah strangand-o de mana reasigurator.

Paul a deschis usa Lasandu-ne sa iesim. Simon a iesit urmat indeaproape de Niall si Liam. Zayn ne lasa pe mine si pe Leah sa iesim, urmandu-ne in liniste batand-o usor, frateste, pe Leah pe umar. Harry mergea alaturi de Kat.

Observasem ca de cand Niall o parasise pe Kat, Harry era foarte protectiv cu ea. Gandurile mele au fost intrerupte, insa, de tipetele fanilor si intrebarile bombardate de reporteri.

"Ce aveti pregatit pentru concert?", "Cand veti lansa noul album?". Majoritatea erau intrebari normale; banale chiar, la care as fii raspuns in circumstantele normale, cu bucurie. Insa una dintre intrebari imi capta atentia, si am observat ca si Harry a auzit-o.

"Este adevarat ca fetele sunt alcoolice?" intreba un reporter.

-Nu! tipa cineva

Vocea nu era nici a mea, nici a lui Harry. Era a lui Kat.

-Nu suntem alcoolice. Lumea poate sa zica ce vrea, insa eu si Leah nu suntem alcoolice. Nu suntem nici nebune, nici stripteuse. Suntem niste fete normale care au VIP pass si s-au intalnit cu One Direction. Atat.

Eu si ceilalti baieti ne uitam la ea cu gura cascata. Cine se gandea cata forta poate ascunde o fata asa mica si firava.

-Dar cum ramane cu mana rupta a lui Niall? E adevarat ca ai sarit pe el si l-ai ranit? mai intreba un alt reporter.

Am observat ca intre timp tipetele se oprira si nimeni nu mai vorbea inafara de reporter.

-Nu. de data asta Niall fusese cel care tipa.

Toata lumea se intoarse la el cu gurile cascate.

-Nu ea m-a ranit. Eram la repetitii, in timpul unui dans. M-am dezechilibrat, am cazut si mi-am rupt mana. Chelsea e doar o fata psihopata cu care m-am incurcat din greseala. Ea e fata nebuna defapt. Ea e cea care a inceput toate zvonurile astea pentru ca am respins-o! Nimeni nu ar trebui sa o asculte. Eu nu ar fii trebuit sa ma indragostesc de ea. Daca as putea intoarce timpul inapoi, i-as spune nu inainte sa se ajunga la toata nebunia asta!

Auch. Pana si mie mi se parea urat ce zicea Niall despre fosta lui iubita, insa avea dreptate. Era nebuna, insetata dupa razbunare, care dorea ca totul sa fie ca ea.

Ne-am pus dinnou in miscare, cand un alt reporter puse o noua intrebare. De data asta mi se adresa mie.

-Este intr-adevar Leah sufletul tau pereche?

-Da. am zis eu.

M-am intors cu fata spre ea, si uitandu-ma in ochii ei am stiut ca si ea simtea lafel.

-Ea este fata care m-a facut sa știu ca varsta nu conteaza, care m-a facut sa imi dau seama ca fericirea nu consta decat intr-o singura persoana care te poate face sa te simti bine. Ea ma face sa ma simt special, iubit.

I-am simtit emotia si un licar subtire i-a strafulgerat in ochi. Sari cu mainile dupa gatul meu si ma saruta. Dupa un moment magic ce paru ca dura o eternitate se desprinse de mine si ne continuaram drumul. Nu m-am putut abtine sa zambesc usor cand am vazut-o ca roseste.

-Dar tu, Kat? Cum te simti dupa despartirea de Niall? Ai pus ochii pe cineva?

O usoara ezitare se citi pe fata ei, iar Harry isi inclesta dintii. Fata lui parea crispata.

-Aa, nu...

-Eu cred ca a pus ea ochii pe cineva, dar e rusinoasa. am intervenit eu pe un ton jucaus.

-Nu, nu, Louis doar glumeste zise ea rusinata uitandu-se la mine cu o expresie taioasa.

-Dar ce zici de Harry? intreba curios reporterul

-Suntem doar prieteni. a zis Harry evident tulburat.

-Nimic mai mult. adauga Kat repede

(A/N) Pai, ce pot sa zic...nu v-am lasat in suspans, dar, pregatiti-va sufleteste pentru urmatorul capitol. O sa va lase cu gura cascata (sper)

Anyway, eu pe 2 august plec in tabara in Grecia, asa ca daca nu avem wi-fi in incinta, voi ruga o colega sa puna next :))

Complicated Love (1D Fan Fic)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum