Capitolul 10: Lamuririle

286 16 5
  • Dedicat lui Oana Colcigeanu
                                    

Capitolul 10-Lamuririle

"Zayn's POV"

Ma duceam sa vad ce face Niall, sa mai stau putin cu el de vorba. Tocmai aflasem ca management-ul amanse concertele din Londra pana Niall isi va reveni pentru a putea canta la chitara. In timp ce mergeam pe holurile albe cu miros de sterilizant, Kat se izbi in mine. Rimelul uscat de sub ochii ei imi indica ca a plans.

-Ce e Kat? Te simti bine?

-Nu...

-Kat, spune-mi ce s-a intamplat. Se intampla ceva rau cu Niall?

-Sincer, nu stiu. Du-te sa vezi si tu mie mi se pare ca se simte foarte bine.

-Stai sa vorbim.

-Nu, du-te la Niall in salon. Nu vreau sa vorbesc despre asta!si spunand asta a luat-o la fuga in directia iesirii. Sa recunosc, m-am speriat la inceput de reactia ei, apoi mi-am amintit ce mi-a spus Liam ca il vazu-se cu o alte fata ieri. Liam aflase ieri, si imi spuse si mie, insa Louis si Harry nu stiau. Aveam de gand sa pun capat acestei miciuni. Aveam de gand sa termin tot circul asta.

M-am repezit in salonul lui Niall. Acum, el era singur uitandu-se prin felicitarile de incurajare primite de la fani si alte persoane care tineau la el.

-Trebuie sa vorbim. Spune-mi ce este intre tine si tipa roscata?

Niall nu a spus nimci, doar s-a uitat la mine fara nici-o expresie. Intr-un final, cand am vazut ca nu o sa primesc nici un raspuns de la ei am iesit pe hol si i-am luat si pe ceilalti cu mine inauntru.

-Noi avem nevoie de o lamurire. De ce ai o relatie cu Kat daca deja te vezi cu alt cineva. l-am luat eu la repezeala.

-Stai, ce? Niall are o iubita? intreba exasperat Louis.

O liniste profunda se lasa in camera, doar muzica de la radioul de pe noptiera auzindu-se in fundal. Niall se uita la noi parca implorandu-ne prin priviri sa ramana doar intre noi.

-Nu! Nu sunt cu Kat. Doar am iesit la cateva intalniri prietenesti...

-Serios? Pentru ca mie Leah mi-a spus cum Kat i-a povestit ceva mult mai mult decat o intalnire prieteneasca...sau tu mai nou te culci cu prietenele? i-a raspun Louis rautacios.

-Baieti, gata, nu vreti sa il ascultam sa vedem ce are de zis in apararea lui? sugera Liam intelept.

-Ascultam. spuse Harry

-Roscata de care vorbiti voi e prietena mea secreta de anul trecut. Ne-am intalnit in Florida, la un concert. Am schimbat numere de telefon si ne-am intalnit pe ascuns. Nu v-am spus pentru ca mi-era frica. Am crezut ca m-ati fii socotit nebun sa ma incurc cu o fana, insa chiar o iubesc...

-Si tot ce i-ai spus lui Kat, si tot ce ne-ai marturisit nou, cum ca o iubesti si nu vrei sa o pierzi, asta ce a fost? intreba Harry

-Am crezut ca Chelsea m-a parasit, nu mai vorbisem de ceva vreme. Am vrut sa ma imprietenesc cu cineva, poate sa formam si un cuplu de care sa va spun si voua, dar ieri, cand a aparut la studioul nostru, am stiut ca ea nu m-a uitat si ca defapt inca mai eram impreuna.

-Si te-ai decis sa ramai cu ea si sa ii frangi inima lui Kat? spuse indignat Louis

-Intr-un fel, da, chiar daca suna urat...am crezut ca imi va fii mai usor cu cineva cu care deja am amintiri si clipe frumoase petrecute impreuna. Am realizat ca am facut o greseala si aveam de gand sa ii spun lui Kat, sa ii explic situatia inainte sa se agraveze, dar...

-Dar ea te-a prins in fragrant. De-aia era ea asa de suparata. am spus eu parca avand o revelatie.

-Stai, Kat a fost aici? intreba derutat Niall

-Mda, si se pare ca a intrat fix cand Chelsea iti spala gingiile. zise ironic Hazz

-o Doamne! Asta e asa de gresit! Trebuie sa ma duc la ea, sa ii explic ce s-a intamplat defapt.

Pana sa realizam ce se intampla, Niall s-a ridicat din pat, insa Louis il prinse de bratul care nu era in gips.

-Imi pare rau prietene, dar mai trebuie sa astepti pana maine. In seara asta o sa fii internat aici.

-Nu, nu am nevoie de spitalul asta. Vreau sa ii explic situautia lui Kat. iar fara alte cuvinte a luat-o la fuga afara din spital, cu totii stiind unde avea sa se indrepte.

Cand am fugit toti dupa el sa il prindem inainte sa iasa din spital am vazut-o pe Chelsea pe scaunul de pe holul din fata salonului. Lacrimi erau pe obrajii ei imbujorati de la plans, rimelul siroind peste pistruii sai. Am incercat sa spun ceva, as fii vrut sa ii zic ceva sa se simta mai bine, insa tot ce voiam sa spun suna aiurea si ne la locul lui. 

Asa ca doar am stat acolo, privind-o fara sa zic ceva. M-am uitat la ea distrusa si devastata de ceea ce auzise cu siguranta minute inainte. Eram sigur, nu era nici-un semn de intrebare. Chelsea a fost acolo tot timpul, ascultandu-ne conversatia.

A ridicat ochii spre mine, furia citindu-se in ei. S-a ridicat si a plecat. Nu aveam nici cea mai mica idee unde s-a dus, insa mi-am luat jacketa si am urmarit-o. La nervii pe care sunt sigur ca ii avea era in stare de orice, si oricat de suparat eram pe ea, nu voiam sa traiesc cu gandul ca ea si-ar putea face singura ceva rau si au as fii putut sa fac ceva sa o opresc.

(A/N) Deci...ce ziceti? Unde credeti ca se va duce Chelsea, si credeti ca ii va crede Kat povestea lui Niall si il va ierta?

Complicated Love (1D Fan Fic)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum