Capitolul 16: Este...magic!

172 11 3
                                    

Capitoul 16- Este...magic!

ATENTIE! GRAD RIDICAT DE PERVERSITATE! (sa nu ziceti ca nu v-am avertizat)

*Leah's POV*

-Nu o sa spui la nimeni ce s-a intamplat, da? ma intreba sfios Kat

M-am ridicat usor din pat si m-am apropiat de ea. State la geam uitandu-se cu o privire visatoare la lumea de afara. Fanii tipau, iar reporteii isi instalasera deja corturi in fata hotelului. I-am intors fata spre mine, si uimita am observat ca plangea.

-Hei, hei. Gata, nu mai plange. Totul o sa fie bine. Nimeni nu o sa afle despre faptul ca tu te-ai...ranit. Nimeni. Si daca vor mai spune alte lucruri urate despre tine, eu voi fi aici mereu. Si baietii vor fi.

-Stiu, insa, nu pot pur si simplu sa ma simt bine cu totii si pe Niall sa il resping mereu. Dar nici nu il pot ierta pentru ceea ce mi-a facut. Nu stiu ce sa fac!

Am imbratisat-o si am strans-o tare la pieptul meu.

-Poate puteti ramane prieteni totusi. Trebuie doar sa vorbiti. i-am soptit eu usor la ureche.

Am simtit lacrimile curgandu-i usor pe obraji, udandu-mi umarul. Ne-am desprins din imbratisare, apoi, cu un mic zambet stramb spuse:

-Hei, gata cu atata dragoste. Fetele puternice nu plang!

Am pufnit in ras. Iat-o pe Kat pe care o stiam eu. Kat cu ochii ei albastri scanteitori si zambetul mereu pe buze. M-am ridicat si m-am indreptat usor spre bucatarie sa fac niste ciocolata calda. Seara asta mi-am propus-o sa o inveselesc pe Kat. Cand incalzeam apa, s-a auzit un ciocanit la usa.

Cand am deschis-o o duzina de trandafiri rosii se revarsa in casa. I-am luat pe toti in brate, apoi am vazut si cine ii tinuse pana atunci. Era Louis.

-Buna frumoaso! Am permisiunea sa intru.

-Bineintels, cavalere sarmant. i-am raspuns eu poznas.

Ma trase spre el si ma saruta in modul lui obisnuit: lung, dulce si pasional. Cand sa raman fara aer, el se indeparta mai mult de mine si imi cuprinse fata intre palmele lui. Se uita in ochii mei si imi sopti:

-Esti asa de frumoasa. Am binecuvantarea ta sa iti cer o intalnire? ma intreba el amuzat

-O intalnire spui? As putea stii cand?

-Hmm, chiar acum...

-ACUM? Dar, nici nu sunt pregatita, in plus Kat are nevoie de mine. Ar fii trebuit sa fie seara fetelor!

-Asta inseamna un nu?

-Inseamna un da. zise Kat din spatele nostru.

Ne-am intors amandoi spre ea in timp ce se indrepta spre noi. Avea fata luminata de zambetul ei jucaus si plin de viata. Imi lua din mana buchetul de trandafiri si disparu in bucatarie.

-Du-te si schimba-te. In seara asta te distrezi! sriga ea din bucatarie.

Mi-am intors dinnou fata spre Louis care se uita la mine cu o fatuca de catelus plouat. Doamne, cum as putea sa il refuz.

-Bine...asteapta-ma aici. Ma schimb cat de repede pot! am zis eu.

I-am lasat un pupic rapid pe obraz apoi am plecat spre dormitor unde m-am schimbat in cea mai mare viteza. Mi-am luat repede pe mine rochia rosie cu buline si am revenit in hol. L-am luat pe Louis de mana, si inainte sa plecam i-am soptit peste umar lui Kat:

-Suna pe cineva sa va petreceti timpul impreuna!

Am iesit amandoi pe intrarea din spate si am luat taxiul pana in parc. Ne-am plimbat pana la lac, unde inchiria o barcuta draguta. Ne-am plimbat pe lac, facand poze amuzante si ciudate, dandu-ne mici sarutari din cand in cand si razand unul de celalalt in timp ce vasleam usor.

Cand am ajuns la mal, Louis sari din barcuta, o ancora si ma lua pe sus, sarutandu-ma usor.

-Cred ca am ajuns la malul opus, am incercat sa zic eu printre sarutri.

Ma lasa jos si uitandu-ma mai atent mi-am dat seama ca itr-adevar ajunsesem pe celalalt mal unde o cabana din lemn se profila semeata printre copacei. M-a tras dupa el in directia cabanutei. A scos o pereche de chei de sub pres si a descuiat rapid usa. Ma lasa sa intru inauntru. Am constatat ca inauntru se aflau doar trei camere micute mobilate cu piese din lemn masiv. In capat era baia, in stanga sufrageria incorporata si cu o mica bucatarie, iar in dreapta un dormitor cu un pat dublu.

De-odata, in camera de lasa o lumina putin mai intunecata. Louis ma prinse din spate de mijloc si ma trase spre el. Spatele meu era lipit de pieptul sau tonifiat in timp ce imi trasa saruturi pe gat. Limba lui facea mici cerculete pe pielea mea sensibila. Mana lui dreapta se plimba usor pe stomacul meu urcand usor spre pieptul meu provocandu-mi fiori de placere.

-Louis...am soptit eu lasand sa iasa un mic geamat printre buzele mele intredeschise.

Ma prinse de mana si ma rasuci cu fata spre el. Ma saruta fara sa ma lase sa mai spun nimic. Trupul meu parea inert, insa mintea mi se puse repede in functiune. M-am prins cu mainile de dupa gatul lui. Ma salta in bratele lui iar picioarele mele s-au incolacit in jurul taliei lui. Fara sa imi dea drumul din sarut intra in dormitor si ma lasa usor pe pat. M-am despartit din sarut si m-am tras mai sus in pat, el urmandu-ma indeaproape. A ajuns deasupra mea si ma saruta dinnou. Mainile mele ii descheiau stangaci cureaua in timp ce el imi desfacea fermoarul de la rochie. Usor usor am ramas amandoi doar in lenjeria intima. Cand si cele din urma piese vestimentare au disparut, Louis se opri si se uita in ochii mei. Deducand ce voia sa spuna am ingaimat un usor "Da"

Asta era. A doua zi era ziua mea de nastere. Faceam insfarsit 18 ani si aveam tot ce voiam. Un iubit, prieteni buni si aveam parte de cea mai frumoasa zi din viata mea. L-am simtit intrand usor in mine si un mic tipat mi-a iesit din gura fara sa il pot controla. Soldurile noastre se unduiau in miscari perfect sincronizate. Respiratiile noastre erau sacadate si privirea lui era plina de induiosie. Ma saruta dinnou si am simtit cum trupul meu experimenta sentimente nemaiintalnite, o durere placuta si o placere nemaiexperimentata pana atunci. Totul era magic. Simteam ca momentul se apropia. Orgasmul meu era atat de apropae. Puteam simti asta. Mi-am imfipt ungiile in spatele lui Louis.

-Mai usor iubito! O sa lasi urme. glumi el usor in timp ce ma tinea strans de el.

L-am sarutat usor apoi am stiut. Venise timpul si pentru el. L-am simtit cum se strecura afara usor, apoi un lichid alb si lipicios se prelinse pe abdomenul meu. Se intinse spre pachetul de servetele de pe noptiera si ma sterse usor pe stomac de toata mizeria. Se apleca dinnou deasupra mea, fetele noastre ajungand la acelasi nivel. Ma saruta indelung, iar eu l-am apasat, rostogolindu-ne in pat, eu ajungand deasupra lui. M-am asezat lanaga el, cu capul meu odihnindu-se pe pieptul lui gol si musculos. Ma simteam obosita si placut satisfacuta de tot ce se intamplase. In sfarsit facusem sex, si nu cu oricine. Cu persoana pe care o iubeam cu adevarat.

-Te iubesc, imi sopti in ureche Louis

-Si eu te iubesc, i-am raspuns eu lasandu-i un mic pupic pe obraz

Complicated Love (1D Fan Fic)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora