Capitolul 22: Cu susul in jos

122 7 0
  • Dedicated to Raluca Maria
                                    

Capitolul 22-Cu susul in jos

*Harry's POV*

I-am vazut pe Liam si pe Kat vorbind. Liam parea destul de ingrijorat, insa nu puteam vedea fata lui Kat. Deodata, Kat se ridica, se amesteca prin multime si disparu pe una din iesirile de urgenta.

M-am scuzat persoanelor cu care vorbeam pana acum si am plecat spre Liam.

-Te-am vazut vorbind cu Kat...ce s-a intamplat?

-Eh, nimic...chestii de fete. zambi smechereste Liam

-Nu, serios, ce a zis?

-Nimic legat de tine, ei bine, nimic rau...doar ca nu mai stie ce crede despre tine, ii trimiti prea multe semnale amestecate si ea e confuza.

-Ce ar trebui sa fac?

-Sfatul meu, sa te duci dupa ea si sa-i spui tot ce simti. Ai vazut-o pe unde a luat-o. Du-te!

-Bine, bine, ma duc! Dar mai intai am nevoie de tarie.

M-am asezat la bar si am rugat-o pe barmanita din fata mea sa-mi dea un shot rapid de vodka. Lichidul alb imi ardea gatul si simteam nevoia de inca o rezerva de alcool in mine.

Daca avea sa ma ignore, sau sa-mi zica ca nu simte lafel...sau mai rau, sa zica ca ma uraste!

Nu, nu avea cum sa ma urasca, si chiar nu stiam ce avea sa imi zica, insa nu aveam nimic de pierdut. Barmanita se uita la mine lung si intrebatoare. Un mic suras timid ii aparu pe buze cand colegul ei ii adresa un zambet dulce si larg. Erau fericiti. In adevaratul sens al cuvantului. Se vedea pe fetele lor, aveau acel ceva. Acel ceva pe care si eu mi l-as fi dorit din partea lui Kat. Acel ceva care ar fi facut-o pe Kat sa se indragosteasca pe zi ce trece mai mult de mine.

Oricum ele plecau maine, si dupa cine stie cand aveam sa o mai vad. La naiba, poate peste un an va si uit de mine...sau de ce s-a intamplat saptamana asta. Dar, macar aveam de gand sa ies din lupta asta cu barbatie si sa-i spun ce simt inainte sa plece. Aveam de gand sa ma duc afara si sa-i spun totul!

M-am ridicat nonsalant de pe scaun si m-am indreptat spre iesire.

Vantul m-a izbit in fata, si am simtit un iz al parfumului lui Kat. Insa Kat nu era de gasit. Am mers putin apropiindu-ma de un felinar cand m-am impiedicat de ceva. Era o geanta. Am ridicat-o de pe jos. Cand am vazut-o mai bine mi-am dat seama ca nu era orice geanta!Era geanta lui Kat!

*Katherine's POV*

Am iesit afara pe una din usile marcate cu EXIT. Nu stiu pe care din ele, capul meu vajaia si afara era prea intuneric. Tot ce puteam distinge era un felinar la coltul strazii launtrice pe care ajunsesem.

Stiam ca nu e bine sa ies afara in bezna asta, si in pustiu, insa aveam nevoie sa-mi limpezesc capul.

M-am rezemat de stalp si am inchis ochii incercand sa ma gandesc la altceva inafara de semnalele amestecate si confuze ale lui Harry.

Deodata s-a auzit un zgomit din dreapta. Am deschis ochii si am vazut o silueta profilandu-se din ce in ce mai aproape de mine. Mi-am indreptat spatele si toti muschii mei erau incordati. Poate ar fii trebuit sa plec inapoi spre club, insa din nustiu ce motiv, nu imi puteam stapanii picioarele.

-Ai reflexe bune, inca esti umpic cam inceata de minte. grai cu un accent rusesc persoana de langa mine.

Barbatul era atat de aproape de mine, incat ii puteam vedea fata cu usurime. Avea o fata batrana, fruntea ii era brazdata de o cicatrice. Ochii caprui ii scaparau la lumina felinarului. Respiratia ii mirosea a brandy ieftin, iar hainele erau uzate.

-Scuze, poate ar trebui sa plec. am zis eu intorcandu-ma spre bar.

-Proasta alegere. zise el inainte sa-si infasoare bratul pe dupa gatul meu si sa-si puna cealalta mana peste gura mea.

Am incercat sa tip, insa nenorocitul ma tine prea bine. Totul incepea sa fie cat mai incetosat. Imi aruncam frenetic mainile in toate directiile, insa fara rezultat. Tipul rus ma trase spre o masina. Ma arunca pe bancheta din spate si imi puse calus la gura o carpa urat mirositoare. "Somnifere" m-am gandit eu. Ce aveam sa fac? Ce avea sa se intample cu mine? Mintea mea vuia de raspunsuri macabre si scenarii imposibile de salvare a mea.

Incetul cu incetul, mintea mea a obosit si nu am mai putut gandi deloc. M-am cufundat intr-un somn adanc.

(Hehe, ce credeti ca se va intampla cu Kat? Haideti, vreau sa va vad imaginatia la munca!)

Complicated Love (1D Fan Fic)Where stories live. Discover now