23.Bölüm (Kedi)

1K 102 97
                                    

NATSU

Bakma, bakma, gözlerini kaçır bir şey yap ama sakın ona bakma. Kahretsin, fazla güzel gözlerimi alamıyorum. Neden ben? Neden ben? Tanrım bu bir ödül mü yoksa ceza mı? Ne yapmalıyım?

Bana bakıyor, bir şey söyle, bir şey söyle. Aptal gibi gözlerini oraya buraya çevirip durma, az erkek ol! Sorun da erkek olmam zaten! Aah, yapamam! Cidden düşer bayılırım buraya, her yer kan gölü olur, hastanelik olurum.

Ama çok gergin görünüyor, sustuğum için kızmış olmalı. Surat ifadesi gittikçe yargılayıcı bir hal alıyor, üstelik utanıp göğüslerini kapatmaya çalışması da hiçbir işe yaramıyor. Sersem kız, ona o şekilde onları sıkıştırmaması gerektiğini söylemiştim.

"Natsu?" Kedi olması gereken oyken kediye dönen benmişim gibi uysal bir sesle "Hay!" demiştim hiç düşünmeden

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

"Natsu?" Kedi olması gereken oyken kediye dönen benmişim gibi uysal bir sesle "Hay!" demiştim hiç düşünmeden.

Çekinerek "Yakışmamış mı?" diye sorduğunda gereğinden fazla çekiciydi. 'Bu kadar güzel olunur mu insafsız' diye bağırmamak için kendimi çok zor tutmuştum.

Havalı görünmeye çalış, sakin ol. Öküz gibi bakma kıza, gözlerini göğüslerinden uzak tut. Yanına yaklaşırken aklımdan geçen şeyler bunlardı ama yapması düşünmesi kadar kolay değildi, gerçi düşünmesi bile kolay değildi bunun.

Gözlerine bak, gözlerine bak. "Hayır, çok yakışmış. Hatta fazla yakışmış." Koluna dokunmak istedim ama teni tenime değerse mahvolurum diye korkup saçlarına dokundum onun yerine.

"Bunu giyeceğini gerçekten düşünmemiştim." Kocaman gülümseyerek "Beni çok mutlu ettin." dedim. "Bu kadar düşünceli bir sevgilimin olması kalbimi güm güm ettiriyor."

Ya da kedi gibi giyinen bir sevgilimin olması desek de olur, tüm kanımın bedenimden çekildiğini hissettiğim doğrudur çünkü.

"Ah, öyle mi?" Şaşkınlıkla üzerine bakıp "Bununla bu kadar mutlu olacağını düşünmemiştim." demişti. "Ben sadece benimle eğleniyorsun sanmıştım." Kafamı deli gibi iki yana sallayıp "Asla." dedim.

Tebessüm ettikten sonra etrafa bakınmaya başlamıştı, ben de ona bakınmaya başladım tabii ki. Dayan burnum, hepsi geçecek. Kedi kulakları ve kuyruğu fazla tatlıyken, geri kalan her şey benim için adeta bir meydan okuma gibiydi.

Yutkundum çünkü bu benim kalbim için hiç iyi değildi. "Sofrayı toplamışsın, sanırım gitttikçe hamarat biri oluyorsun." Sesi hep bu kadar güzel miydi?

Sözleri sanki bir mırıltı gibi geliyordu bana çünkü kulağım uğultularla doluydu, uğultu dediğim büyük ihtimalle ihtiras şeytanının kulağıma fısıldadığı vesveselerdi gerçi ama karşı koyması oldukça zor şeylerdi.

Rüya Kapanı (TAMAMLANDI)Där berättelser lever. Upptäck nu