4.Bölüm (Eğlence)

1.4K 210 193
                                    

LUCY

Tüm gecemi Natsu'nun mangasını da okumalısın tavsiyesini değerlendirerek geçirmiştim bu yüzden sabah tam olarak uyanamamıştım.

Esneyerek ortak salona girdiğimde sanki planlıymış gibi direk Natsu'nun yanına oturdum ve kafamı önümdeki masaya gömdüm.

Huysuz bir sesle "Zombie misin be güzelim, bu ne ruhsuzluk?" diye sorduğunda kafamı kaldırmadan "Uykum var ve hepsi senin suçun." dedim.

"Haa? Benim mi? Ben ne yaptım sana?"

"Tavsiyene uydum."

Kafamı masadan kaldırmadan yana doğru çevirdiğimde bana doğru eğilen Natsu'nun yüzünde sinsi bir gülümseme gördüm.

"Yoksa gerçekten mavi bir bikini mi aldın?!"

Telaşla elimle ağzını kapattım ve "Saçma sapan konuşma sersem. Ondan bahsetmiyorum!" derkem doğruldum.

Bunu dedikten sonra ona fazla yakınlaştığımı fark etmiştim. Ağzını kapatan elim arada durmasaydı bir öpücük mesafesindeydik. Natsu gerçekten güzel kokuyordu. Bir dakika, önemli olam nokta bu değil Lucy, kendine gel!

Bu anın garipliğiyle ben donup kalırken o sakince elini elime atıp onu ağzının üstünden yavaşça çekti. Doğrudan gözlerime bakıyordu ve bu çok, nasıl desem... Etkileyiciydi.

"Sadece şakaydı." İç çekmişti. "Suçlaman bittiyse artık neden benim yüzümden olduğunu söyler misin?"

Tekrar sinsice gülümseyerek "Yoksa tüm gece benim cazibemi düşünmekten uyuyamadın mı?" dediğinde elimle suratını yüzümden uzaklaştırıp "Çok beklersin." demiştim.

Buna rağmen suratımda bir gülümseme vardı çünkü onunla uğraşmak fazlasıyla eğlenceliydi. Kafamı kaldırdığımda ortak alandaki herkesin bir şeylerle meşkul olduğunu gördüm ve Gray bize bakıyordu!

Gray burda mıydı?! Ne zamandan beri Gray radarım sistem dışı kalmıştı da geldiğini fark edememiştim? Çok saçma! Ben onu hep izlerim, gözüm hep onu arar... O halde gözümü bile düzgün açmadan neden Natsu'nun yanına oturdum ki? Aklım nerdeydi?

Kafamı iki yana sallayıp bu düşüncelerden kurtulmaya çalışırken Natsu'nun "Bu sefer cidden soruyorum, neden benim yüzümden?" cümlesiyle dikkatimi tekrar toplamayı başarabilmiştim.

Gülerek ona döndüm ve "Ah şu mesele! Tüm gece Nanatsu no Tazai'ın mangasını okudum ve kendimi durduramadım!" dediğimde aynı heyecanla bana dönüp "Beğeneceğini biliyordum! demişti.

Daha sonra elini çenesine koydu. "En sevdiğin karakteri tahmin etmeme izin ver." Ben bilip bilemeyeceğini beklerken oldukça eğleniyordum.

Sonunda ciddi ifadesini bozup tek gözünü açarak "Buldum sanırım." demişti. "Yedi Ölümcül Günah'ın Tilki Günahı Ban mı?!"

Aynı heyecanla iki elimi havaya kaldırdığımda ikisiyle de beşlik çakmıştık. "Bingo!"

"Hah! Biliyordum."

O kendiyle övünürken ben omzuna dokunup "Bu işte çok iyisin." derken kahkaha atıyordum.

"Eğleniyor gibi görünüyorsunuz."

Gray'in sesiyle kendime geldiğimde az önce ne olduğınu bile unutmuştum nerdeyse. Ben sesim içime kaçmış gibi cevap veremeyince benim yerime Natsu konuşmuştu ve hiçte kibar değildi.

"Ne olmuş yani?"

"Bir şey olması mı gerekiyor? Sadece eğlencenize katılmak istedim."

"Senin eğlenebileceğin şeyler değil." Natsu iki eliyle tırnak işareti yaptıktan sonra "Şu sanal alem zımbırtıları." demişti.

Rüya Kapanı (TAMAMLANDI)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora