14.Bölüm (İlişki)

1.2K 175 68
                                    

NATSU

Natsu son kez üstüne bakıp "Kesin kazanacaksın." demişti. Sonra da Lucy yine ağzında tuttuğunu toplu iğneyle konuşmaya çalıştığında o iğneyi alıp dudaklarını bastırmıştı genç kadınınkine. "Sana dikkat etmeni söylemiştim. Yutacaksın."

Gemç kadın masum kız rolü keserek "Dikkat etmemi bir daha söyler misin?" diye sorduğunda ikinci bir öpücük kapmıştı sevgilisinden.

Lucy "Tamam, hadi şimdi çıkar üstünden şunları, çok da şımarma." diyerek Natsu'nun koluna dokunduğunda "Şımarmıyım mı?" derken ukalaca gülmüştü genç adam. "İkinci öpücüğü isteyen kız söylüyor bunu."

"Sh, iş başka aşk başka"

Ona anlamayarak bakan sevgilisine karşı omuz silkip "Sadece hep bunu söylemek istemiştim." dediğinde gülmüştü Natsu. "İşte şimdi söylemiş olsun, ölmeden yapılacaklar listenden bir şey daha eksildi."

"Geri kalanını da birlikte eksitmek isterim ama önce üstünden şu kıyafetleri çıkar!"

"Ne yani bu kıyafetlere benim mükemmel bedenimden daha fazla mı önem veriyorsun? Yazıklar olsun sana."

"Dalga geçmeyi bırak da çıkar şunları, iğne yerlerine de dikkat et." Natsu üstünü çıkardığında utanarak "Burda değil!" demişti Lucy.

Natsu ise ona doğru yürürken "Neden?" diye sormuştu. "Daha önce görmediğin bir şey değil sonuçta."

"Modelim olarak seni seçtiğim güne lanet olsun. Keşke Gray'i seçsey..." Dudakları Natsu'nun dudaklarıyla bölünmüştü Lucy'nin. "Gray yok. Şakası bile yok."

"Fazla mı kıskançsın ne?"

Küçük bir kahkaha attıktan sonra "Ben senin iyiliğin için söylüyorum." demişti Natsu. "Benim iyiliğim için mi?" Şaşkın sevgilisinin suratındaki ifadeyle eğlenerek "Yarın Juvia dönüyor ve ağzından Gray'in G'si bile çıksa onun aşk rakibi radarına takılırsın." dedikten sonra suratını buruşturmuştu.

"Hele ondan hoşlandığını sandığın o acımasız zamanlardan bahsetmiyorum bile." Eliyle boyun kesme işareti yapmıştı genç adam. "Ölürsün."

Yutkunarak "Tamam." demişti Lucy. Sakin kalmaya çalışıyordu. "Anladım." Kendini ikna etmek ister gibi tekrarladı. "Gray'in G'si bile yok."

"Aferin, bak nasıl da kolay öğreniyorsun öyle."

"Ama sen kaz kafalının tekisin!" Koluma vurup "Çıkar artık şunları." demişti. "Tamam! Beni çıplak görmek için bu kadar sabırsızlandığını bilmiyordum."

"Benimle çalışan her modeli çıplak görmek isteseydim, şimdiye ellinci sevgiliyi yapıyor olurdum."

Kan çıkar.

"Pardon. Her model derken? Ellinci sevgili derken? Sevgilin dövüş sanatlarında uzman hatırlatmak isterim bunu o modellerine ve de SANA!"

"Ne olmuş yani? Ben sadece örnek veriyordum."

Kahkaha atıp "Örnek mi veriyordun?!" derken sesim birazcık sertti. "Lucy seni severim bilirsin ama kendinin de söylediği gibi iş başka aşk başka, modellerinden birinin bile gözünün sana kaydığını görürsem onu öldürürüm."

"O zaman neden işe kendini öldürmekle başlamıyorsun, çok sevgili modelim."

Tuzağına yakalanmıştım, al işte! Kadınlarla uğraşamıyorum ben, gerçekten bir sıfır yenik başlıyorum konuşmaya.

"Ama ben onu demek istemedim ki ben başka onlar baş... Tamam be! Konuştukça sıvama işlemine geçmeye başladım resmen, sen kazandın."

Surat asmaya başladığımda bana sarılıp boynuma bir öpücük bırakmıştı. Yalandan surat asmam işe yaradığında güldüm ve "Sanırım kazanmana daha çok izin vermeliyim." dedim.

Rüya Kapanı (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now