13.Bölüm (Dost)

1.3K 198 80
                                    

GRAY

"Yeni gelen kızı tanıyorum, eskiden komşumdu ama onunla daha önce hiç konuşmadık."

"Ah, öyle mi?" Diye sordu Erza. "Peki daha ne kadar onunla konuşmamaya devam edeceksin? O buraya geleli bir hafta oldu."

Huysuzlanarak "Bilmiyorum. Sanırım benden hoşlanıyor, eskiden de sürekli beni izlerdi ve bu beni geriyor. Juvia'yı biliyorsun üstelik, hiç hoşlanmıyorum." dediğimde Erza göz devirip "Erkekler ve kendi kafalarındaki küçük krallıkları." demişti benimle eğlenerek.

"Ben öyle düşünmüyorum, bence senden çok Natsu ile ilgileniyor gibi."

"Natsu ile mi?! Yok daha neler."

Erza omuz silkerek ikisini işaret etti.

"Arkamdan Tokyo Ghoul'un birinci sezon openingini söylemeyi keser misin artık?!"

"Ama en sevdiğim bu."

"Benim de öyle ama sinirimi bozuyorsun, kulağımın dibinde papağan gibi ötüp durma."

Ah, demek Natsu, ha? Garip, hem de çok garip.

"Gördün mü? İyi anlaşıyorlar, her güzel kızın senden hoşlandığını düşünmeyi bırakmalısın."

Birden aklına gelmiş gibi "Ah." dedi Erza. "Söylemeyi unuttum. Gajeel'in eşyaları gelmişti, odasına götürür müsün? Ama dikkat et, biraz ağırlar."

Eşyaları aldıktan sonra Natsu ve ikisinin sohbetine dahil olmak istedim bir an. Merak etmiştim, o kızın gerçekten kimden hoşlandığını...

Çantalar biraz ağırdı ama benimle yürümek için onları sesini çıkarmadan taşımayı kabul etmiş görünüyordu. Ve yanımdaki çekingen davranışlarına bakılırsa haklıydım.

Neyi kafamda kuruyormuşum? Neyin krallığıymış, basbayağı benden hoşlanıyor işte. Natsu ile neden yakın peki? Benden hoşlandığı halde neden onunla daha fazla eğleniyor gibi. Tsch, bu çok saçma.

Onun Natsu ile neden sürekli yan yana olduğunu öğrenmek için Lucy ile takılmaya başladığımda iyi bir kız olduğunu fark ettim. İyiydi ve onunla vakit geçirmek hoşuma gidiyordu ama onunla zaman geçirdikçe onda bana karşı eksilen bir şeyler vardı, bunu fark edebiliyordum.

Ama ona kızma hakkını kendimde bulamıyordum bir türlü. Sonuçta onunla ilgilenme sebebim Natsu'yla olan yakınlığıydı, sonradan onun kendisiyle ilgilenmeye başlamıştım.

Anlamak çok zor değildi, tensel çekim testini uygulama sebebim basit bir meraktı ve geri tepmişti. Benden hoşlanan biri gibi davranmıyordu yanımda artık. Bu da ona olan ilgimi arttırıyordu garip bir şekilde.

Natsu'nun ona karşı olan hislerini merak ettiğim için onunla yaptığım konuşmada Lucy'e karşı derin duygular besliyormuş gibi davranmak çok zor olmadıysa da içimden bir ses bana tam anlamıyla inanmadığını söylüyordu.

Haklıydı da, Lucy ile ilgileniyordum ve onu daha fazla tanımak istiyordum ama buna aşk diyemezdim. Bu benim merakımın sonucunda ortaya çıkan bir ilgiydi. Merak ediyordum; Lucy'nin Natsu ile ilgilenme sebebini ve benden gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığını.

Onunlayken her şey eğlenceliydi ve onu merak etmeye başladığım için fazlasıyla memnundum halimden. Ama her şey o sürekli Natsu'dan bahsetmeye başlayıncaya kadardı.

İşte Erza'nın haklı olabileceğini ilk o zaman anlamıştım. Biraz da kızmıştım bu duruma. Ona hisleri hakkında düşünüp karar vermesi gerektiğini söylerken aslında düşünmesi gereken bir kişi de bendim biraz da.

Rüya Kapanı (TAMAMLANDI)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu