5.Bölüm (Gergin)

1.4K 211 209
                                    

NATSU

Erza'ya o kadar ısrar etmiştim başka birisi çağırsın diye ama herkes çalışıyor bir sen boş boş dolanıyorsun diye bir de üstüne azar yemiştim.

Lucy'i odaya yollamıştım yollamasına ama içim hiç rahat değildi. Üstelik şimdi onları bölersem Lucy meraklı herifin teki olduğumu düşünecekti.

Aslında yalan da sayılmazdı. Olayların nasıl geliştiğini merak ediyordum. Merakımı sonunda gidermek üzere kapıyı heyecanla açtığımdaysa gördüğüm manzarayla donup kalmıştım.

Bunun bu kadar çabuk olmaması gerekiyordu, henüz eğlenmeye başlamamıştım bile!  Zaten birden bire bu ne samimiyet? Kızı buraya onunla yakınlaşsın diye gönderdim ama bu kadar bir yakınlaşmayı kastetmemiştim.

Olaylar bu kadar hızlı gelişirse, oyun biter. Sinirimi bozan tek şey bu mu bilmiyorum ama bildiğim tek şey bu şaşkoloz surattan kurtulmam gerektiği.

Ben bu fazla yakınlığa bir anlam yüklemeye çalışırken Lucy utanarak ağzının içinde "Biz sadece..." diye bir şeyler gevelemek üzereydi ki Gray açıklama yapmasına izin vermeden "Ne oldu?" diye sordu.

Koltuktaki çikolata lekesi her şeyi açıklıyordu aslında. Pislik herif. Yine yapmıştı işte...

Soğuk bir sesle "Erza seni çağırıyor. Acilmiş." dediğimde bıkkınlıkla iç çekip üstüne bir tişört geçirdikten sonra odadan çıkmıştı.

Ben onun arkasından bakarken yumruklarımı sıkıyordum ki Lucy "Sıcak çikolata döküldü, koltuk biraz garipmiş." diyerek açıklama yapmaya çalışmıştı.

Ciddi bir sesle "Taktik değiştiriyoruz, Lucy." dedim. Bana şaşırarak bakmıştı. Biraz da endişeliydi bu yüzden kendimi gülmeye zorladım.

"Bir sorun mu var?"

"Halledilmeyecek bir şey değil, endişelenme."

Evet, bir sorun vardı. Sorun Gray"in Lucy'e bakış açışıydı. Onu yerden kalkamayacak hale gelene kadar dövmek istememe sebep oluyordu.

Lucy'i oturmadan önce uyarabilirdi ama yapmamıştı. Tıpkı Gajeel'in torbaları için uyarabileceği gibi. Elini yaralamasına izin verip sonra yarasını tedavi eden kişi olmuştu. Kirli oynamayı seviyordu.

Bu koltuktan evinde de vardı ve genellikle bir kızla yakınlaşmak istediğinde kullanırdı. Yakınlaşmak derken ciddi bir şeyden söz etmiyorum ve bu daha çok sinirlerimi bozuyor.

Ona bu kadar sıcak duygularla gelen bu kızla olan ilişkisini bu kadar basite indirgeyecek bir gerizekalıya yardım edecek halim yoktu.

Gülümseyerek "Yeni taktiğimiz hiçbir şey yapmamak!" dediğimde Lucy "Benimle dalga mı geçiyorsun?" diye sormuştu.

"Hayır. Gayet ciddiyim."

Ciddiyim diyordum ama bu durumda da o kadar ciddi kalmak sıkıntıydı benim için. Gerçekten şu an onunla südyeninden taşmak üzere olan göğüslerine bakmadan konuşmak çok zordu.

"Şimdiye kadar ki fikirlerin çok iyi gidiyordu, neden birden reform hareketi başlatıyorsun?!"

Gözlerimi kaçırıp yanağımı kaşırken "Açıklarım ama istersen önce üstüne bir şey giy, dikkatimi dağıtıyorsun." dediğimde kızararak göğüslerini sarmalamaya çalışmıştı.

"Onları sıkıştırma sersem, bu şekilde daha çok göze batıyorsun."

"Sapık."

"Tam bir baş belasısın."

Rüya Kapanı (TAMAMLANDI)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ