[3▪S.P.E.C.I.Á.L▪2]

788 95 13
                                    

PT.3

,,Cos to kurva udělal?!" Lee Jaehwan se rozběhl k nehybnému tělu, ,,Zešílel jsi?!" vytáhl mobil. Otevřel aplikaci a jediným zmáčknutím tlačítka zavolal sanitku.

,,Co to děláš?" znervózněl Hoseok.

,,Volám policii."

,,Nech toho. Nikoho nevolej. Byla to nehoda." Jung Hoseok se snažil sebrat mobil z ruky Lee Jaehwana. Marně. Nedal Hoseokovi na výběr. Nechtěl jít do vězení. Nechtěl, aby Jimin šel do vězení. Byla to jeho vina. Nikdy jim neměl říct co se stalo.

Jung Hoseok sevřel sošku silněji a udeřil Lee Jaehwana do hlavy. Na zemi leželi dvě těla. Jeho přátelé.

Jung Hoseok utekl z bytu, když uslyšel sanitku. Zapomněl na Park Jimina. Zapomněl, že ho nechal na místě činu. Vypadalo to, jako by je zabil on.

•••

,,Našli vás s vražednou zbraní v ruce u dvou mrtvých těl. Zrovna teď nemáte moc možností. Když se přiznáte, bude vám to u soudu přičteno k dobru." Park Jimin svého právníka sotva vnímal. Myslel jen na Hoseoka. Co se tam muselo stát? A proč ho tam nechal?

,,Nezabil jsem je." Jimin měl slzy v očích.

,,Tak kdo?"

,,N-nevím."

,,Pane Parku, jestli mi nebudete říkat pravdu, bude pro těžké vás obhajovat. Takže ... máte ještě něco co byste mi chtěl říct?" Jimin se zhluboka nadechl.

,,Dětské hřiště ... v Sopa-ru ... myslím, že tam najdete toho koho hledáte. Najdete tam ... vraha," i když nechtěl věřit tomu, že by Jung Hoseok byl vrahem, bylo mu zřejmé, že Hoseok víc jak on, ,,Jung Hoseoka."

•••

Jen co Jung Hoseoka policie našla, ke všemu se přiznal včetně krádeže na benzině.

Dvojnásobný vrah a zloděj. Odvezli ho do vězení Sanjae. Park Jimin neměl tu odvahu ho jít navštívit. Neměl tu odvahu se zeptat "proč".

•••

Park Jimin nevěděl co dělat. Opět byl sám. Neměl Hoseoka, neměl ani Seokjina s Jaehwanem, na jejichž pohřbu nebyl přítomen. Měl soudní jednání, když je pohřbívali. Přišel o všechny, kteří ho v jeho nejtěžších chvílích podrželi.

Všechny ztrácel. O svou rodinu přišel dávno, ale o svou novou rodinu přišel svou vinou. Za všechno si může on sám. Alespoň tak to cítil.

Našel si práci v čajovně. Našel si vlastní byt. Byt, který byl v danou dobu nejlevnější. Byt, ve kterém byla spáchána vražda. Žil sám. Přátele, rodina - nikoho neměl. Neměl nikoho kdo by mu pomohl. Neměl nikoho, kdo by si všiml, že zmizel. To si myslel. Ale jeden člověk, který ho pozoroval, dal by se nazývat stalkerem, tu byl. Měl jeho fotky po celém bytě. Bylo k nevíře, že byli sousedé. Bylo k nevíře, že si ho Park Jimin nikdy nevšiml. Bylo k nevíře, že onen soused znásilnil a zavraždil nezletilou dívku, jednu z mnoha jeho obětí, jejichž vraždy hodil na nevinné lidi.

[▪32▪]

445 slov

The Truth UntoldWhere stories live. Discover now