[3▪S.P.E.C.I.Á.L▪0]

972 95 4
                                    

  
PT.1

   Park Jimin si nikdy neuměl vybírat přátele. Jung Hoseok. Kim Seokjin. A Lee Jaehwan. Nebyla to nejlepší volba, ale tehdy mu to bylo jedno. Neuvědomoval si jak nebezpeční dokáží být.

   Přitom se jejich první setkání zdálo být tak růžové ...

•••

   Park Jimin se opíral o zábradlí, což bylo to jediné, co ho dělilo od chladné vody v řece Han. Jakýmsi způsobem ho to lákalo. Měl chuť skočit. Chtěl, tak moc chtěl, aby ho voda odnesla jinam, aby ho zbavila všeho trápení. Ale nedokázal to. Nedokázal udělat ten jeden jediný krok, který by ho od všeho odprostil.

   Zbytek noci strávil na pláži, kde i přespal. Domů se vrátit nechtěl. Doufal, že nikdy nebude muset.

   Nevěděl co ho probudilo dřív. Jestli slunce nebo mokro v botách. Zahodil je a bosý se rozešel po pláži. Myšlenky se mu nadále stáčely k mostu nad řekou Han, na kterém včera stál. Litoval, že neskočil.

   Procházel se po pláži, pozorujíc páry jak se drží za ruce. Jak jsou šťastní. Časy kdy byl šťastný si téměř nepamatoval. Nevěděl jestli mu to bylo kdy souzeno. do svých osmi let si dokonce myslel, že se jeho matka neukázala ani na jeho porodu. Teď pravdu zná -_- .

   Posadil se na břeh řeky a pozoroval svět kolem něj. Všichni měli kam jít, všichni měli nějaký cíl. Čím víc přemýšlel nad tím, jaký je jeho cíl, tím víc ho lákalo vrátit se na most. Když umře, přehraje se mu před očima celý jeho život. Vždy ho zajímalo jak bude vypadat jeho život v pouhých sedmi minutách. Budou tam i dobré vzpomínky? Bude tam jeho otec? Bude tam Min Yoongi? Nevěděl, zda-li Yoongiho zařadit do špatných nebo dobrých vzpomínek. Miloval ho, to ano, ale také byl jeden z lidí, kvůli kterým stál včera na mostě a přemýšlel, že skočí. Min Yoongi nebyl gay a dal to Jiminovi jasně najevo. Vybral si Jiminovu sestru a další den o jeho orientaci věděla celá škola. Nebylo to tak hrozné. Byl na odmítnutí zvyklí.

   Uslyšel křik. Veselý křik. Dva chlapci kolem něj proběhli a mířili směrem k řece, do které vlezli po pas. Jimin žárlil. Chtěl cítit takové nadšení ze života. Tehdy ještě nevěděl, že kvůli nim bude mít ještě těžší časy než měl teď.

The Truth UntoldKde žijí příběhy. Začni objevovat