OLLI

110 18 17
                                    

- Oli haide ce faci? e rândul tãu sã muți.

De douã ore stau aici pe terasa lui Thomas la masã și jucãm șah, deja mi-a amorțit partea dorsalã, dacã mã ridic de aici nici nu am sã mai pot sã merg.

- Ce ar fi sã mai facem și altceva în afarã de a juca șah.

- Cum ar fi?

- Nu știu fã în așa fel sã îți vinã și ție o idee briliantã.

- În afarã de a merge la femei, sport pe care de când te-ai întors din armatã îl practici cu mare plãcere, ce dracu crezi cã poate mie sã îmi treacã prin cap ca sã pot sã te distrez pe tine.

- Pãi și mersul la femei are un scop bine determinat în viațã.

- Nu crezi cã ar trebui, sau cã a venit vremea sã te însori și tu prietene? Vezi ce bine e însurat, ai papa cald și de fiecare datã când ai nevoie ai la discreție.

- Spre deosebire de tine care nici mãcar nu ți sa uscat cerneala de pe certificatul de cãsãtorie eu am fost însurat cu mult timp înainte sã știi tu ce e asta, e adevãrat cã doar pentru câteva zile, dar știu cum e și sunt de pãrere cã atâta timp cât pot sã fiu liber nu are farmec sã mã leg.

Adevãrul de cã de când am renunțat la a o mai cãuta, am început sã duc o viațã haoticã. În fiecare searã sunt clientul fidel al tuturor bordelurilor din zonã. Beau pânã nu mai știu de mine și mã carã prieteni acasã, iar a doua zi nu mai îmi amintesc nimic și o iau de la capãt.

Nu mai îmi gãsesc un sens în viațã. Fãrã ea sunt ca o frunzã în vânt fãrã nici un țel anume. chiar și acum la aproape opt ani de când nu am mai vãzut-o, îmi aduc aminte pânã și mirosul pieli ei și de multe ori când beau mai mult și mã întind în pat o simt lângã mine. Bãutura îmi pãstreazã acea stare de euforie, o ține lângã mine, mi-o aduce aproape.

Poate cã e și un gram de nebunie în tot ceea ce simt, dar da, sunt nebun, nebun dupã ea. Încã o mai iubesc și acum o iubesc cu o dragoste maturã, care a avut timp sã se coacã și sã mi se implanteze bine în suflet. Nu mai poate nimeni și nimic sã o mai scoatã de acolo, ea face parte din mine, e sufletul meu pereche.

O caut in fiecare femeie cu care mã duc. Fiecare are ceva din ea. Una are culoarea pãrului, alta are ochii ei, dar nici una nu e ca și ea, ea e unicã pentru mine.

De când m-am întors sora mea mã bate la cap sã preiau frâiele afaceri noastre de familie pe care ea a reușit sã o reânvie dupã rãzboi. acum nu mai poate nici ea de când s-a cãsãtorit cu avocatul familie noastre nu mai poate face fațã și afaceri. Cred cã trebuie sã mã gândesc serios sã preiau afacerea. Zilele trecute mi-a zis cã e însãrcinatã și dacã nu vreau sã mã ocup de afacere are sã o vândã.

Când mã gândesc cã și eu îmi doresc un copil, sã fie al meu și al ei. Îmi fac doar vise deșarte niciodatã voi mai putea sã am un copil al meu. Nu atâta timp cât ea nu e mama lui. Nu pot sã îmi închipui nici o femeie din lumea asta care ar fi demnã sã fie mama copilului meu.

- Ști ce mi-a zis Helga zilele trecute. Mã trezesc eu din visare vorbind. Voiam sã schimb subiectul, sã nu se mai concentreze toatã conversația numai asupra mea.

- Nu, ce?

- Este însãrcinatã.

- Pff pãi asta e o veste minunatã. Ar trebui sã sãrbãtorim.

- Am sãrbãtorit deja. Spun eu degajat punându-mi picior peste picior și aprinzându-mi o țigare.

- Olli !!! iubitule aici erai? Toatã dimineața te-am cãutat.

RegreteWhere stories live. Discover now