O NOAPTE MEMORABILĂ

218 27 4
                                    

Continuă să mă strângă la pieptul lui de parcă eram cea mai de preț comoară. Nu se mai oprea din a îmi sărută gâtul, ochii, buzele.

- Sunt așa de bucuros că te-am regăsit, nici măcar nu îți poți imagina.

Și eu eram bucuroasă că ne-am reântâlnit dar nu voiam să îi arăt, deși inima mea tresălta la fiecare atingere de a lui.

- Da, ai dreptate. Am răspuns eu lăsându-mă pradă sărutărilor lui.

Era așa de bine în brațe lui. Mă simțeam în lumea mea, simțeam că dacă sunt alături de el pot trece peste orice obstacol.

- Ce zici iubit-o, mergem să dansăm?

Numai ce a început o melodie lentă. Îmi pun mâna în mâna lui și mă las condusă pe ringul de dans.

Odată ajunși în ringul de dans, mă prinde de mijloc și mă trage aproape de el. Mă lipesc de el și îmi împreunez mâinile de gâtul lui. Melodia ne poartă pe cele mai înalte culmi ale dansului și constat cu stupoare că e un foarte bun dansator. Pași noștri se sincronizează exact ca o poveste de dragoste.

Inima mea începe să bată din ce în ce mai tare când simt cum mână lui dreaptă alunecă pe spatele meu. Îmi trezește la realitate toate simțurile.

O căldură înãbușitoare mă apasă și nu cred că e din cauza dansului. Mă simte cum încep să vibrez sub atingerile lui. Mă ia de mână și mă simt trasă afară din încăpere.

Odată ajunși afară mă ia în brațe iar picioarele mele îi înconjoară talia. Simt cum mă sprijină cu spatele de un zid și îi simt respirația caldă pe buzele mele. Limba lui imi linge buza de jos, iar un suspin îmi scapă fără să îmi dau seama. Asta a fost că o invitație pentru el. Buzele lui fierbinți și moi încep să mă sărute cu atâta pasiune că încep să simt o umezeală între picioare. Sărutările lui coboară apoi mai în jos spre gât. Cu mână stângă mă susținea de fese iar cu dreapta îmi deschidea cămașa ajungând la sutien și scoțând sânii din cupele de dantelă, pe care a început să îi dezmierde cu limba ca mai apoi să îmi prindă un sfârc în gură și să îl sugă cu foc.

Simțeam cum mă topesc în brațele lui. Mâna lui se strecoară mai apoi între trupurile noastre și îmi ridică fusta pentru a ajunge la centru feminități mele. Îmi mângâie acel loc prin chiloți de dantelă că mai apoi să îi dea la o parte și să îi simt degetele cum mă mângâie în locul în care era adunată excitația mea.

Deși îmi place la nebunie ceea ce simt, mă foiesc în brațele lui și mă dau jos fugind spre grădină. Îmi acoper fața cu mâinile de rușinea ce o simțeam. Niciodată nu am mai fost atinsă în așa fel. Nici un bărbat nu a mai ajuns așa departe ca el. Fug spre cel mai întunecat loc al grădini și mă refugiez pe o bancă în timp ce încerc să îmi închid în grabă nasturi de la cămașă. Aveam nevoie de timp ca să prelucrez tot amalgamul de senzați de care am avut parte în ultima oră. Îl aud cum se apropie în fugă de mine.

- Iubito, te rog să mă ierți dacă te-am rănit cu ceva!!

- Nu, nu m-ai rănit cu nimic...doar că eu...eu nu am mai fost atinsă în asemenea fel până acum.

Eram cel mai fericit nenorocit de pe pământ. E și frumoasă și cuminte, nu știam ce să mai zic, eu eram acum cel care a rămas fără cuvinte.

- O să o luăm mai încet. Adaug eu și mă așez lângă ea pe bancă.

- Nu e că am luat-o prea rapid, încerc eu să mă apăr, deși îmi place la nebunie să îl văd așa spășit. Doar că te rog să ai răbdare cu mine. Pentru mine tot ceea ce sa petrecut între noi până acum e cu adevărat nou pentru mine.

RegreteDonde viven las historias. Descúbrelo ahora