PART 10

2.8K 70 2
                                    

Koliko sam jebeno nisko pao zbog neke opklade. Pozvao sam kurvu da radi kao čistačica. Jebena kurva će dirati sve moje stvari. Jedva čekam da dobijem ovu opkladu, pobacam sve stvari koje je ona dodirnula i jebeno promenim klub u koji izlazim.

Bunilo me to što sam nju toliko mrzeo, ali ipak sam hteo da je probam. Hteo sam da je pojebem više nego bilo koju drugu devojku. Valjda zato što je bila najveća kurva od svih, pa sam mislio da će sa njom biti najbolje. Da bih sa njom mogao isprobati i neke nove poze. Mada će se pre svega morati istuširati na moje oči, da budem uveren da je saprala sve sa sebe.

Da Aleksej, to je dobra ideja. Mogao si je pojebati dok budete pod tušem, to nisi dugo.

Trgnem se iz svojih misli i pogled ponovo usmerim na nju. Stajala je ispred mene u crvenoj haljini, kao obično. Imala je nevin osmeh na licu. Valjda je bila srećna što će se izvući iz ovog sranja sa ovom mojom ponudom. Šteta što će ta njena sreća biti tako kratka.

" Drago mi je. Sutra kad odvedeš brata u vrtić doći ću po tebe. "

" Važi, hvala ti. ", nasmeje se iskreno i zagrli me.

Uzvratim joj zagrljaj i nabacim fejk osmeh, kao obično. Izašla je iz kupatila a ja sam odmah dobro oprao ruke. Zaštita od boleština i bakterija je najbitnija.






" Ne mogu da verujem. Nek se bar jedna od nas izvukla iz ovog mesta. ", govori mi Katarina nakon što joj kažem novosti.

" Ne znam kako će Zvezdan reagovati na ovo. ", kažem malo bojažljivo.

" Pa sigurno neće reagovati dobro, ali brzo će ti naći zamenu. ", slegnula je ramenima.

Bila je u pravu. Naći devojku koja će me zameniti nije bilo teško. Svakako je Beograd bio prepun takvih. I konačno ću prestati da se pretvaram da sam nešto što nisam.

Odlučim da nabacim iskren osmeh na lice i svoj posao odradim najbolje što mogu jer ipak mi je ovo zadnji dan ovde.

Došla sam do svog separea i radno vreme, zadnje na ovom poslu je moglo da počne.

Prvo sam prišla do Alekseja, iako je Bogdan uvek bio prvi kojem sam prilazila. Razlog je bio da sam Alekseju dužna mnogo toga, pre svega što je sinoć ostao uskraćen za seksualno zadovoljstvo. Bogdan mi je uputio sumnjičav pogled, ali je samo klimnuo glavom. I on zna da sam prošlo veče ostala dužna.
********
JUTRO
Kao i obično, budim Marka, spremamo se i vodim ga u vrtić. Aleksej je tamo već čekao u svom autu. Marka poljubim i ispratim a zatim se uputim ka autu.

" Hej. ", kažem veselo i pomalo stidljivo, a zatim uzmem pojas i zakopčam ga.

" Hej. ", kaže on odmerivši me.

Verovatno sam mu se više sviđala u onoj crvenoj, kratkoj haljini, kao i većini muškaraca. Bio je 'loš' tip, onaj koji bi spavao sa svakom devojkom a zatim je odbacio. Znala sam to, ali nisam mogla osporiti da je imao veoma dobru dušu, baš poput svoje sestre. Bio je jedini koji mi se izvinio, a usput me izbavio iz onog pakla.

Tokom desetominutne vožnje smo ćutali. Nisam znala šta pričati, a i tišina mi je prijala. Ponekad bih bacila pogled na njega. Bio je lep. Stvarno je bio lep kao anđeo. Ali imao je taj neki bezobrazni pogled koji ga je odavao i jasno davao do znanja da je on daleko od anđela.

I napokon smo stigli. Kad sam izašla iz auta imala sam šta videti. Ogromna kuća, bolje reći vila ukazala se pred mojim očima.

" Ovo je tvoje novo radno mesto. ", rekao je i uveo me unutra.

Kuća je zaista bila raj.




Be careful making wishes in the darkWhere stories live. Discover now