Missy project

510 19 1
                                    

Sziasztok.
Tudom, furcsa az, hogy egy már lezárt történethez térek vissza egy ilyen témával, mégis úgy éreztem, hogy mivel ebben a sztoriban volt szó erről (5.rész) ezért talán ehhez áll a legközelebb. Talán sokatok számára értelmetlennek fog tűnni, másoknak zavarosnak, egyeseket pedig nem is fog érdekelni, én azért mégis szeretnék beszállni a Missy projectbe, ami a The Shack (A Viskó) című könyv "reklámozását" takarja. De csúnya szó ez a reklámozás. Ez így olyan, mintha valamivel rá akarnának venni arra, hogy egy könyvről csak jó dolgokat mondjak. Na hát ez nem így van. És mindjárt el is mondom, hogy miért.

Én alapjáraton véve egy vallásos ember vagyok, viszont nem viszem túlzásba és nem esek át a fanatizmus oldalára

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Én alapjáraton véve egy vallásos ember vagyok, viszont nem viszem túlzásba és nem esek át a fanatizmus oldalára. Viszont ez a könyv egészen más, mint amit eddig a valaha is olvastam. Ez tanítja az embert nem kisebb dolgokra, mint például a körülöttünk lévő emberek értékelésére, a negatív dolgok és történések elfogadására és feldogozására, az istenkapcsolatra, de legfőképpen a megbocsájtás jelentőségére és arra, hogy soha nem vagyunk annyira egyedül, mint ahogyan azt mi érzékeljük. Normál esetben biztos, hogy unalmasnak tartanék egy ilyen klisés dolgokról szóló könyvet, de ez olyan gyönyörű megvilágításba helyez úgy nagyjából mindent ami az emberi élettel kapcsolatos, amilyenre én ezideáig nem találtam példát. A hosszúra nyúló párbeszédek nem unalmasak, hanem oktató jellegűek és érdekfeszítőek, a provokatív jellegű megszólalások pedig csak még izgalmasabbá teszik az egészet. Szerintem mindenkinek érdemes lenne legalább egyszer elolvasnia (annak is, aki esetleg nem vallásos, vagy nem istenhívő), ugyanis ez mindenkihez szól.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki elolvassa ezt a kis szösszenetet, aminek ha ugyan kevés köze is van a Foolshoz, mégis egy egészen aprócska párbeszéd részletét Namjoon és Lisa között ez teszi ki. Legyen mindenkinek nagyon szép hete ❤❤

Fools (Jungkook fanfiction) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now