Bejelentés!

796 42 3
                                    

Sziasztok!
Sajnos határozatlan időre kénytelen vagyok eltűnni Wattpadról. Mindennél jobban szeretném, ha ezt most nem kellene megtennem, de sajnos a telefonom javításra szorul. Ugyan az ideiglenesen kapott telefonomon megvan a Wattpad, azon jelentősen nehezebb a részek begépelése, mint a jelenlegin, így azon maximum a kommentekre fogok válaszolni. Nem rajtam múlik, hogy mikor lesz lehetőségem újra posztolni részeket, hanem azokon a személyeken, akik a telefonom megjavításáért felelnek, mert én szívem szerint nem mennék sehova és ugyanolyan gyakorisággal hoznám a részeket, mint az utóbbi időben ehhez a sztorihoz. Remélem, hogy nem haragszotok rám, de én azért még kárpótlásképp arra az időre amíg eltűnök posztolok nektek egy egészen új sztorit.

Látni akarlak! (Jimin fanfiction)

Kilenc év telt el azóta a bizonyos este óta, amikor egy akkor tíz éves kislány élete gyökeresen megváltozott

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kilenc év telt el azóta a bizonyos este óta, amikor egy akkor tíz éves kislány élete gyökeresen megváltozott. Egyedül kellett szembenéznie a sötétben megbúvó démonjaival, amik csak erre az alkalomra várva előbukkantak. Meg kellett küzdenie egy olyan dologgal, amire sokan képtelenek lettek volna. De ő nem adta fel. Ragaszkodott az életéhez és azokhoz, amiket szeret. A zongorája az igaz szerelme. Vagy mégsem?

"Akkor, amikor meghúzták a ravaszt, és elsütötték a fegyvert, egy teljesen ártatlan ember életét tették pokollá."

Még egyszer sajnálom, hogy pont amikor újra visszatérek a rendes kerékvágásba, akkor vagyok kénytelen szüneteltetni az írói tevékenységemet. Igyekezek addig új tartalmakat, sztorikat és részeket is írni, hogy amint visszatérek hirtelen tudjalak titeket elárasztani újdonságokkal. Legyen mindenkinek szép hétvégéje. I purple you 💜

Fools (Jungkook fanfiction) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now