Visszatérés + Apply fanfiction

621 33 0
                                    

Sziasztok.
Igeen. Visszatértem. A telefonom megjavítsásának befejezésére sokkal de sokkal hamarabb sor került mint ahogyan arra számítottam, így szerencsére nem volt szükség olyan hosszú szünetre, mint amekkora eredetileg lett volna.
És hát nem is én lennék, ha idő közben nem dolgoztam volna. Három teljesen új sztorim prológusát írtam meg (eléggé termékeny voltam ez alatt a 10 nap alatt 😂😂) viszont ezek még egy jó darabig nem fognak posztolásra kerülni. Ami miatt viszont talán a legizgatottabb vagyok, az egy Apply fanfiction lesz. Azt érdemes rólam tudni, hogy én imádok ilyen lényegében interaktív fanfictionokhöz karaktereket készíteni, így nem is volt kérdés, hogy előbb vagy utóbb én is fogok írni egyet. Tudom, hogy így is nagyon sokat vállaltam, de ez most kikívánkozott belőlem azok után, hogy megláttam, hogy két olyan sztorit is töröltek amikhez én alakítottam karaktert. Vártam a folytatást, gyakran rájuk is néztem a történetekre, aztán egyszercsak mindkettő eltűnt. Szeretnék egy olyan apply fanfictiont, ahol az olvasóknak nem kell attól tartaniuk, hogy esetleg az általuk megalkotott karakter odaveszik, vagy egy olyan élvezhető történet veszik el, amire esetleg kíváncsiak az emberek.
Na de minek tovább húzni a szót. Ez lenne a sztori és hamarosan érkeznek hozzá a fontosabb tudni valók és a karakter foglalás is.

 Ez lenne a sztori és hamarosan érkeznek hozzá a fontosabb tudni valók és a karakter foglalás is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fools (Jungkook fanfiction) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now