Are you ready for it?

1.5K 90 9
                                    

Gelukkig had ik door de hele nacht geslapen. Onrustig, maar zonder nachtmerries die me uit mijn slaap hielden. Ik vermoedde dat het door de aanwezigheid van Ashton kwam, die me zo een veilig gevoel gaf. We moesten vroeg opstaan want Ashton zou Michael en Calum naar school brengen en nadien zou ik samen met Ashton nog wat bij hem thuis relaxen. Wat tijd voor ons zelf, zo had hij het genoemd. Ergens vond ik het erg voor Luke, maar hij had me verteld dat hij een plan ging uitpluizen om Lynn te vragen voor het bal. Ik was eigenlijk wel benieuwd want ik wist dat Luke een enorm romantisch zieltje had.

"Zo, we zien jullie morgen.", glimlachte Ashton naar Calum en Michael die uit de auto stapte.

"Thanks guys, tot morgen!", zei Calum.

Ook Michael zei nog dag en nadien reden we door naar het huis van Ashton. Anne Marie was niet thuis aangezien ze moest werken, dus hadden we het huis voor ons alleen. Ashton stopte niet veel later de auto bij het mooie huis en hield galant mijn deur open. Eenmaal binnen voelde ik hoe zijn lippen verlangend op de mijne werden gedrukt. Maar al te graag beantwoordde ik zijn kus en gaf zijn tong toegang. Het spel der geliefde speelde zich af. Genietend ging ik met mijn handen door zijn weelderig krullend haar, terwijl zijn handen op mijn heupen rustten. Ik voelde hoe zijn mondhoeken omhoog krulden tijdens onze kus en hoe soms kleine pijn kreuntjes zijn mond verlieten. Langzaam ging zijn hand onder mijn blouse en wreef zacht over mijn huid. Rillingen gingen door me heen, maar geen negatieve dit keer. Positieve van opwinding. Heel even onderbrak ik de kus, bijtend op mijn lip op zijn T-shirt over zijn hoofd te trekken en mijn hand te laten glijden over de mooie spieren, die een beetje beschadigd waren door de blauwe plekken. Al snel voelde ik zijn lippen weer op de mijne. Kleine kusjes werden in mijn hals gedrukt en kippenvel teisterde mijn lichaam. Hier werd ik zo ontzettend opgewonden van. Mijn blousje vloog ook uit.

"We gaan best naar boven.", grinnikte ik tegen zijn lippen aan.

Zoenend liepen we de trap op en wanneer we in Ashton's kamer waren werd ik ruw tegen de deur aangeduwd en teder gekust. Nonchalant legde ik mijn armen om zijn hals en sloeg mijn benen op zijn middel. Zijn vingers prutsten aan de sluiting van mijn bh en na enkele tellen had hij hem open. Voorzichtig liet ik mijn bh afglijden en kuste hem terug. Zacht gleed zijn hand over mijn borsten en masseerde deze. Een eerste kreun van genot vulde de kamer. Mijn adem was al behoorlijk verzwaard door het hevige gezoen. Genietend voelde ik hoe zijn tong een weg naar beneden baande en kleine cirkeltjes vormden rondom mijn tepels. Van puur genot sloeg ik mijn hoofd achterover. Het was allemaal zo passioneel, vol liefde. Iets dat ik enorm gemist had. Plagend liet ik mijn hand over zijn buik glijden en stopte aan de rand van zijn broek om vervolgens even plagerig over zijn kruis te strelen. Nu was hij diegene die op zijn lip beet en me liefdevol aankeek. Ik besloot zijn riem los te maken om vervolgens zijn broek uit te doen. Mijn broek volgde al snel en hij liet zijn handen aan de binnen kant van mijn benen glijden. Giechelend trok ik hem mee naar zijn bed waar ik in neer plofte met een Ashton boven op me. Lachend keek ik hem bevestigend aan, toen zijn blik me vragend aan staarde.

"Het is oke.", fluisterde ik zacht.

Hij kuste me weer teder. Zijn handen overal op mijn lichaam. Kittelende kusjes die vanaf mijn hals zo naar beneden gingen en stopte aan de rand van mijn slipje. Voorzichtig trok hij het uit om vervolgens me te verwennen. Hij was echt goed. Mijn hand liet ik verdwijnen in zijn boxer en maakte voor hem aangename rukkende bewegingen. Ik kon voelen hoe zijn lid opzwol en om hem niet te teisteren verloste ik hem van zijn boxer. We deden allerlei gekke dingen.

"Ben je zeker?", vroeg hij toen hij op het punt stond bij me binnen te dringen.

Ik knikte. Hij liet het hem geen twee keer zeggen en schoof langzaam bij me naar binnen.

"Als ik je pijn doe, zeg het dan.", glimlachte hij zacht.

Weer knikte ik. Wat lief van hem. Hij deed me echt denken aan Harry. Harry was ook zo zacht geweest met me altijd, nooit had hij me pijn gedaan. Ashton liet me eerst wennen aan zijn lengte om vervolgens harder beginnen te stoten. Ik kreunde zijn naam verschillende keren en ook hij vulde de kamer met kreunen. Soms waren het eerder kreunen van pijn, dan van genot, maar hij had het er voor over. Ik voelde hoe hij klaar kwam, mooi in het condoom en ging nog even door tot ook ik mijn hoogtepunt bereikte. Dan trok hij terug en liet zich naast me ploffen.

"Jessica Hope Payne, wil jij met mij naar het einderjaarsbal als mijn date.", hijgde hij.

Verbaasd keek ik hem aan. Dit was de meest originele manier om iemand te vragen naar een bal.

"Ashton Fletcher Irwin, ik dacht dat je het nooit zou vragen."

Zijn lippen voelde ik weer teder op de mijne. Hij trok me in een knuffel. Mijn hoofd lag tegen zijn ontblote borstkast aan en luisterde naar zijn verzwaarde ademhaling, door de fysieke inspanning. De lange vingers speelden met mijn haar. Ik was zo verliefd op deze jongen. Na alles, was hij echt het beste wat mij overkomen was. Ik had het getroffen met hem.

Too lateWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu