32| Violet må fjernes

781 40 3
                                    

Violet P.O.V

"Kom igjen. Det er godt," sa Cayden til meg da vi satt ved det faste bordet i kantina. Anabelle sendte meg hat blikk fra nabobordet, men jeg kunne ikke brydd meg mindre. Alt hun har sagt til meg om Nolan er jo bare bullshit. Nolan holdt armen sin over skulderen min og Cayden satt på den andre siden. Ved siden av Cayden satt Max og jeg var glad de to kom overens. Jane og Lucas satt også her og William satt ovenfor meg. Jeg så ned på tallerkenen som Cayden hadde dyttet bort til meg. "Aldri. Æsj nei. Jeg liker ikke kaviar," sa jeg og dyttet tallerkenen bort til han igjen. "Dit tap," sa han som om jeg gikk glipp av noe helt fantastisk. Alle snakket med hverandre rundt bordet. Alle utenom William og Nolan. De hadde ikke sagt ett eneste ord til hverandre. De snakket med alle, men ikke med hverandre. Eller kanskje det bare var helt tilfeldig? Kanskje.

"Uansett," sa Cayden og smilte lurt "fest hos meg i morgen". Lucas så forvirret på han. "Hæ? Rommet vårt er kanskje større enn de fleste, men det er ikke plass til fest". Cayden sendte han et blikk som sa 'hvorfor er du så dum?' og sa "ikke på skolen, din IQ sperra taper. Hjemme hos meg. I huset". Alle gutta flirte av Caydens kommentar. Det så ut som en lyspære ble skrudd på over hodet til Lucas. "Å ja," sa han og smilte, men jeg så i sidesynet at han slo Cayden i armen. Jeg lente meg på skulderen til Nolan og nøt nærheten av han. Jeg la merke til at William så på meg. Han trakk fort til seg blikket og så en annen vei da jeg så på han.

"Dere skal alle selvfølgelig komme," fortsatte Cayden. "Takk for friheten til å velge," sa Jane sarkastisk og tok en bit av eple sitt. Etter ansikts utrykket hennes å dømme var nok eple ganske surt. Cayden gliste. "Det er faktisk obligatorisk". Vi alle så på hverandre. Jeg sa ikke nei til en fest uansett. Det var en stund siden jeg i det hele tatt hadde vært i nærheten av alkohol og dårlige valg...vent, stryk det siste. Dårlige valg har jeg gjort faktisk gjort en del av. Jeg så på Max og han sendte meg akkurat det samme fjeset tilbake. Vi elsket en god fest.

***

"Jeg ser du tok tipset mitt om å bruke en farge som ikke er pastell," sa jeg og stilte meg ved siden av Jane i speilet. "Det funker så avgjort. Ble sjekket opp sånn fem ganger på forrige fest. Du hadde rett. Gutter synes mørke farger er sexy". Hun dro fingrene gjennom de løse krøllene jeg nettopp hadde laget på henne. "Told you," sa jeg og rettet på toppen min. Jeg hadde gått for en svart tettsittende topp og hullete jeans.

Jane hadde på seg en rød kjole som passet bra inntil de lysegrønne øynene hennes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jane hadde på seg en rød kjole som passet bra inntil de lysegrønne øynene hennes.

Gutta var allerede hos Cayden så meg og Jane skulle ta en drosje dit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gutta var allerede hos Cayden så meg og Jane skulle ta en drosje dit.

Anabelle P.O.V

Lukten ble for sterk. "Kan du drite i, eller?" sa jeg irritert til fyren ved siden av meg som sto og røyket. Jeg visste godt at han sto så nærme meg bare fordi han trodde han hadde sjans på meg, siden vi var de eneste som sto i gangen. Da trodde han feil. "Det er massevis av plass her. Folk har jo så vidt kommet så du kan gå i andre etasje," sa jeg og viftet litt med hendene for å jage han vekk.

Han tok seg friheten til å la blikket gli over den lilla toppen min og ned til det svarte skjørtet.

Jeg dro irritert bort litt av det blonde håret mitt som på et eller annet hvis hadde klart å komme seg inn i øyet mitt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg dro irritert bort litt av det blonde håret mitt som på et eller annet hvis hadde klart å komme seg inn i øyet mitt. Han hadde tydeligvis ikke tenkt til å flytte seg så da bestemte jeg meg for å gå.

Jeg gikk inn på kjøkkenet hvor Nolan sto. Han stivnet til med en gang han så meg. "Anabelle," sa han. Han smilte ikke. Bare så skeptisk på meg. Som om jeg var en bombe som kunne sprenge hvert øyeblikk. Det var jeg også. Jeg visste om den lille hemmeligheten. Hayley og jeg skulle ta oss av det lille problemet i kveld. "Nolan," sa jeg flatt. Han gjorde meg kvalm. Han har vært så snill mot Hayley og så med en gang Violet dukker opp så blir han en drittsekk. Violet er ikke bra for han. Han kan bare ikke se det enda. Det er nettop det jeg skal hjelpe han med. Han kommer aldri til å skjønne at det var meg og Hayley.

Jeg så han åpne munnen, men jeg stoppet han. "Uansett hva slags teit unnskyldning du har for oppførselen din, så spar det. Du bruker opp tiden min på bullshit. Du er en drittsekk, Hamlingthon og alle vet det," sa jeg og gikk tilbake til stua. Jeg gadd ikke engang høre på svaret hans. Der sto Hayley og snakket med Jack.

"Så 100$? Er det greit?" spurte Hayley Jack. Jack smilte et ekkelt glis. "Jeg hadde ligget med Violet gratis," sa han og det så ut til å gjøre Hayley sur. "Hva? Du sa jeg skulle betale?" fortsatte hun. Hun så utålmodig på han. "Det er for dopet. Det du vil ha tak i er ikke billig," forklarte Jack. "Greit," mumlet Hayley og rotet oppi veska si, før hun rakte han pengene. Det brune krøllete håret svaiet i det hun løftet hodet.

"Så vi skal virkelig gjøre dette?" spurte jeg. Hayley så på meg. "Trekker du deg? Det var du som kom med ideen om å få Nolan til å hate henne og ikke omvendt". Jeg ristet på hodet. "Nei. Jeg er med. Jeg ville bare forsikre meg om at du ikke kom til å angre". Hun så nesten litt trist ut. "Kjærlighet for deg til å gjøre ting du ikke trodde du ville. Du vet sikkert ikke hva jeg mener, men jeg vet at dette er det som må til. Violet er kun en distraksjon. Hun må fjernes," sa hun. Det med at jeg ikke skjønte hva hun mente var feil. Jeg visste utmerket godt hva kjærlighet kan gjøre. Hver gang jeg ser William er det som om jeg blir forhekset, men Hayley hørtes overhodet ikke ut som seg selv. Hun har aldri vært voldelig og alltid vært mye snillere enn det jeg noen gang kommer til å bli. Men nå ville hun altså få Jack her til å dope ned Violet og ligge med henne. Satt på spissen så setter hun Violet i en posisjon hvor hun blir voldtatt. Selv bryr jeg meg ikke. Det er ikke min kamp, men jeg støtter alltid mine nærmeste. Jeg vil bare ikke at William skal finne det ut, fordi da kommer han til å hate meg for alltid. Men jeg er lei av alt dette dramaet med Violet. Det er på tide å sette en stopper for det.

«Så jeg går bort til henne. Snakker. Lurer noe oppi drikken hennes og bam,» sa Jack.
«Akkurat,» sa Hayley.
«Og pass på å være diskré. Hvis hun ser du putte det oppi drikken ødelegger det alt,» la jeg til. Han nikket. Da var det bare å vente på Violets ankomst.

Under fasadenWhere stories live. Discover now