Karakterliste

719 28 8
                                    

Nå har jeg laget en karakterlise/ forklaring av karakterene. Det ble litt mye tekst, men håper at det gjør det litt enklere å fortså historien.

Violet - utseende: lysebrunt hår til albuene og brune øyne.
Hovedrollen. Hun har opplevd vonde ting som har gjort at hun i løpet av årene har bygget en mur rundt seg. Hun slipper sjeldent folk innenfor murene sine og hater å være svak. Hun liker best å leve etter sine egne regler, men er fortsatt en person med et godt hjerte. Hun bryr seg ikke så mye om ukjente, men gjør hva som helst for å beskytte de hun er glad i.

Jane - Utseende: kort brunt hår og grå grønne øyne.
Jane er den eneste ordentlige jentevennen til Violet på Abbey Green Manor. Hun er romkameraten til Violet. Hun er litt sjenert og pleier ikke å si det hun mener høyt. Hun er snill mot de som er snille mot henne. Hun får bra karakterer, men liker også å bryte regler. Hun er det man kaller en good girl som ikke har blitt ferska. På overflaten virker hun som en skjør uviten jente, men hun er en helt annen person på innsiden.

Nolan - utseende: lysebrunt hår og mørke grønne øyne.
Nolan er med i gjengen til William. Han elsker å skape trøbbel og utfordre seg selv, selv når det kanskje er best å la være. Han er ganske ettertraktet blant jentene. Nolan har alltid hatt et crush på Violet helt siden han møtte henne. Nolan virker som en veldig selvsikker og arrogant person, men han er egentlig en veldig følsom og sensitiv. Han kan bli fort sint og gjør noen ganger ting før han tenker over det.

William - utseende: isblondt hår og blå øyne. Han er den mest populære gutten på skolen.
Han har mange tanker, men sier dem sjeldent. Han er en veldig ensom person, selvom han har mange rundt seg. Han deler aldri hemmeligeter med andre og ingen vet egentlig hvorfor han er så lukket som han er. Han har også opplevd vonde ting, men har kun delt det med få personer. Han har likevel mange venner og alle vet hvem han er, mest fordi han ser bra ut og er en god lacrosse spiller.

Lucas - utseende: blondt hår (men ikke like lyst som William sitt) og lyse grønne øyne med små oransje flekker i. Han er med i gjengen til William. Han er kjæresten til Jane. Han er en skikkelig god gutt, men kan fort bli med i slosskamper og slike ting hvis det er det som må til for å forsvare vennene sine.

Cayden- utseende: brunt hår og grå blå øyne.
Han er med i gjengen til William. Han er kaptein på lacrosse laget. Han er den mest åpne av guttene når det kommer til å dele ting om seg selv. Han er selvsikker og tullete, med mindre han skal banke noen fordi da er han ganske alvorlig og litt skummel. Han er opptatt av rettferdighet og lett å snakke med.

Adam- utseende: Mørkebrunt bølgete/krøllete hår til kjeven og mørke, nesten svarte øyne.
Han er kaptein på Westfield lacrosse laget. Westfield High School er ikke en privat skole og de fleste som går der har ikke mye penger. Miljøet der er røft og Adam er en slags leder i ungdomsmiljøet. Han syntes det er hardt å være leder, men han ser ikke noen utvei som ender bra.

Kimberly- utseende: langt naturlig rødt hår, små fregner i ansiktet og blåe øyne.
Kimberly er en av romkameratene til Violet. De som ikke kjenner henne vil kalle henne selvsentrert eller egoistisk. Hun har også en myk side som de fleste ikke får sjangsen til å se. Hun tar som oftest de valgene som gjør at hun får det best. Hun gjør sjeldent noe snilt for andre med mindre hun får noe ut av det. Målet hennes er suksess, både på skolen og hun har alltid hatt en drøm om å sitte på bordet til Annabelle (skolens populære bitch).

Christina- utseende: krøllete blondt hår til skuldrene og blå øyne.
Christina er også en av romkameratene til Violet. Hun er alltid blid og positiv. Hun kan til tider være ganske naiv fordi hun alltid ser det beste i folk. Hun kan også virke litt dum fordi hun alltid sier det første som faller henne inn før hun tenker over det. Hun får bra karakterer og er venn med Kimberly, mest fordi hun er den eneste som takler henne.

Cecilia - Hun er tanten til Violet. Hun bryr seg mest om hvordan hun fremstår for omverdenen. Hun vil helst at Violet skal være en helt annen person enn det hun er og det er derfor hun sendte henne til Abbey Green Manor. Hun er en kaldt person, men hun bryr seg også om Violet.

Max- utseende: svart/brunt hår og lysebrune øyne.
Max går på den skolen hvor Violet gikk før hun ble sendt av tanten sin til Abbey Green Manor. Max og Violet har jobbet for samme person (Vincent) og har vært venner i lang tid. De har vært som søsken, men mistet kontakten mer og mer etter Violet reise. Han har alltid brydd seg veldig mye om henne. Han var kriminell, men det har jo Violet også vært. Han gjør hva som helst for å beskytte sine nærmeste og liker å ha orden på ting. Han bor sammen med hans eldre bror Jace.

Under fasadenOù les histoires vivent. Découvrez maintenant