Érdekességek + fordítgatás

89 16 6
                                    

Szóval mivel nem akarok megint ellustulni, és hetekre eltűnni, kerestem pár érdekességet, amit boldogan megosztok eme világgal.

1. Ezt amúgy biztos sokan tudják, de a banda a szeptember 11-ei ikertorony-katasztrófa hatására alapult meg, ahol amúgy Gerard Way jelen volt, és eldöntötte, hogy kezdeni akar valamit az életével. 

2. A Danger Days albumot Mikey és Gerard képregények iránti szeretete ihlette. Ezen miért nem lepődöm meg...?

3. Elvileg a Ghost Of You klipje nagyjából 500 000 dolárba került, ami úgy 141 770 000 forintnak felel meg. Ezzzz egyáltalán nem biztos, de láttam pár helyen, és szerintem ez baromira durva.

4. Bob Bryar régen a The Used hangtechnikusa volt.

5. A szobát, amiben a Vampires Will Never Hurt You klipjét forgatták, Frank és Gerard festette ki. Interesting.

6. Se Gerard, se Mikey nem tudnak bajszot növeszteni, és ezt a jelenséget Way-átoknak nevezik. (Amúgy Gerardnak egy ideig volt egy kis bajsza, szóval nemtom'. Amúgy Gerard levágatta a haját. Amúgy Gerard annyira tökéletes.)

7. Bob egy ideig hatalmas zebra-rajongó volt. Zebrás takarója volt, meg zebrás plüssei, meg minden zebrás faszom. 

8. Frank egy ideig mekiben dolgozott. Néha azon gondolkodom, hogy miért nem születtem korábban.

9. Ray szerint a tökéletes első randi egy piknik lenne a parkban. Ez annyira Ray. Imádom Ray-t. 

10. Mikey és Frank együtt laktak a Bullets album felvétele alatt. 

És még annyi lenne, hogy ugye szerettem volna lefordítani a Call Me Zero című csodálatos ficet, de sajnos az írója elhagyta a Wattpadot, és instagramon nem értem el, szóval az ideiglenesen offos, viszont befejeztem az Unholyverse-t, éshát azt muszáj lefordítani, annyira csodálatos, szóval most azon dolgozom, illetve az F.T. Willz novellákat is tervezem lefordítani, de annak nem nyitnék külön könyvet. 

Cherry over and out 💙

UPDATE: Az Unholyverse eredeti tagolatlan formájában lenne jobb, vagy bontsam fel részekre? Ha tagolatlan, akkor lassabban lesz kész, de egyszerre felrakom az egészet, ha tagolt, akkor pedig nagyjából heti rendszerességgel jönne egy-egy részecske.

MCR teóriák és egyéb szutykokOn viuen les histories. Descobreix ara