Frank-diszkográfia

101 12 2
                                    

Egy srác eltörte az ujjamat, de legalább rajta vagyok a google street view-on, úgyhogy megérte.
Mindegy, szóval, hey there, lehet, hogy úgy néz ki, hogy eltűnök, de igazából nem, csak most valami nagyon ahhjdejón dolgozom, és tök jó lesz, csak időigényes, és közben meg görögül is tanulok, szóval ja, de úgy gondoltam, hogy összedobhatnék egy összefoglalót Frank korábbi együtteseiről, mert elég nehéz nyomonkövetni a dolgait.

•Pencey Prep
Ez volt Frank első együttese, 2000 elején jött létre, és 2002-ben oszlott fel, de előtte 2001-ben kiadták az első és utolsó albumukat, a Heartbreak In Stereo-t. Frank volt a frontember és a gitáros, és a nevet a Zabhegyezőből vette.
Funfact vele kapcsolatban: az együttes billentyűse, Shaun Simon később Gerard Way-el együtt írta a The True Lives Of The Fabulous Killjoys képregényt.

•My Chemical Romance.
Asszem' ezt mind eléggé ismerjük, 2001-ben alapult meg, és 2013-ban oszlott fel, illetve ez volt Frank leghíresebb együttese, amiben gitározott és háttérvokálozott, a maga érdekes módján.

•LeATHERMØUTH
Frank 2008-ban csatlakozott az együtteshez, és eredetileg nem akart tag lenni, csak ilyen menedzser-féleség vagymi, de annyit kellett várniuk az énekes felbukkanására, hogy Frank végül a kezébe vette a dolgokat, és ő lett a frontember. Eléggé felkapottak voltak, és szinte mindig turnéztak, amikor Frank nem az MCR-rel volt úton. Az egyetlen albumuk, az XO 2009-ben jött ki, majd a banda 2010-ben feloszlott. Frank '12-ben utalt rá egy posztban, hogy hiányzik neki az együttes, és következő évben újra is egyesültek egy koncert erejéig, amit természetesen New Jersey-ben, Frank szülővárosában tartottak. Illetve idén vagy tavaly, már nem emlékszem, de újra kiadták vinyl formátumban az albumot, meg egy pólót is, szóval ja. Én megvettem. Drága volt :'(

•Szóló-projekt
Frank 2012-ben dobta ki az első szóló számát, a This Song Is A Curse-t, ami Tim Burton Ebcsont Beforr című filmjében is benne van. Albumot sosem adott ki, de sok másik dalt és pár EP-t is világra hozott (nem akartam szóismétlést, na...), ezekből a leghíresebb a for jamia..., ami 2013-ban jött ki, és a világon összesen 400 példánya van. Az EP-n mindent Frank játszott, kivéve a dobot, amit pedig nem más, mint a My Chem első dobosa, Jarrod Alexander játszott.

•Death Spells
A Death Spells Frankből és az MCR billentyűséből, James Deewes-ből állt, és 2013-ban jelentették be a projektet. Ezután rögtön el is kezdtek turnézni a Mindless Self Indulgence-el, amiben amúgy Gerard felesége, Lindsey is játszik. Az első számuk a Where The Fuck Are My Pills? volt, és ezután eléggé elhaltnak tűnt a dolog, ugyanis a 2013 végére ígért album sehol sem volt, egészen 2016-ig, amikor is Nothing Above, Nothing Below néven világot látott. Az együttes amúgy elvileg még mindig aktívnak számít, mert nem volt bejelentve a feloszlásuk, de kétlem, hogy bármi is lesz még vele.

•Frnkiero and the Cellabration
Ez a FIAT-trilógia első együttese, ami 2014-ben jött létre, és nem sokkal később kijött az első albumuk, a .stomachaches.. Ezután turnéztak valamennyit a Taking Back Sunday-el (a FIATFV első turnéja is velük volt) és a The Used-dal, akivel amúgy már régóta jóban vannak.

•Frank Iero and the Patience
Ugyanaz a felállás, csak másik név. Ők 2016-ban alapultak meg, és az első albumuk, a Parachutes kiadása előtt két héttel csoportosan egy buszbalesetbe kerültek, ami miatt mind elég szar állapotban kerültek egy Ausztrál kórházba. Ezután lefújták a legtöbb koncertjüket a közeljövőben. 2017-ben még kiadtak egy EP-t, de azóta nem aktívak.

•Frank Iero and the Future Violents
Ezt szintén ismerjük, mert elég friss a dolog, és egyébként a nevük történetét csak nemrég tudtam meg.
Ez visszavezethető a buszbalesetre, ugyanis amikor társulatilag kórházbam feküdtek, egy orvos vagy ápoló azt mondta Franknek, hogy úgy néznek ki, mint egy együttes. Frank mondta, hogy azért, mert azok is, és a nevet is elmondta, de az orvos vagy ápoló félreértette, és a Patience-t Future Violents-nek értette (nem tudom, hogyan, a Jersey akcentus furcsa.).

Még ezeken túl játszott pár együttesben, amikről nem találtam normális információt, és nem akarok hülyeségeket mondani, de ezek az együttesek az I Am  a Graveyard, a Hybrid, a Sector 12 és az American Nightmare voltak. Még benne volt/van a The Love Cats nevű The Cure megemlékezős-bandában, és basszuson játszott a Reggie And The Full Effect-tel.

Btw rájöttem, hogy holnap van Pride, és ki akarok menni, de egyedül úgy annyira nem, szóval ha valaki menne, és nem zavarnám, akkor azt szívesen elkísérném, csak jelezze.

Cherry over and out ❤💛💚💙💜

MCR teóriák és egyéb szutykokHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin