F. T. Willz #1

79 9 3
                                    

OKÉ szóval valószínűleg sokan tudjátok/ismeritek az F. T. Willz nevezetű jelenség milétét, de azért gyorsan átfutok rajta.

F. T. Willz egy rejtélyes íróként indult Myspace-n, rövid versei vagy költeményei voltak, és elég sok utalás van bennük, amikből arra következtethetünk, hogy Willz bizony azonos Frank Iero-val, aki amúgy hihetetlen homoszexuális rezgéseket juttat a levegőbe eme művekkel. Erre is rátérünk majd, de ha olvassátok, úgyis érezni fogjátok. Most így legyen elég ennyi, azt tervezem, hogy a versei nagyrészét lefordítom, és aztán kereshetünk összefüggéseket meg gyárthatunk összeesküvés-elméleteket, csak szeretném, hogy legyen mire építeni, és ne idő közben keresgéljük meg bogozgassuk az angol szövegeket, hanem a nagyjából összeszedett magyar fordítást (by me, mert annyira ráérek) vegyük alapul. 


Diamond rings don't shine so bright when you know where they came from

A gyémántgyűrűk nem ragyognak olyan fényesen, ha tudod, hogy honnan jöttek

Jelenlegi hangulat: alvó

Egy költő, egy próféta, egy kibaszott bábu, egy korszerű _______  (töltsd ki az űrt), a természet ________-je (helyezd be a főnevet).

Mutasd meg, ki vagy legbelül... tényleg? Én is. Annyira hasonlóak vagyunk, hol nőttél fel? ILYEN NINCS! Egy kis városban? Ez olyan furcsa; rám sem figyel soha senki. Wow. Milyen kicsi a világ (felkiáltójel) LOL. Lehetnénk barátok, mi a számod? Akarsz együtt lógni valamikor? Benne vagy a Myfriendsmakeoutspace-ster ///A barátaim smárolnak/// (basszukmegegymástbasszukmegegymástbasszukmegegymást) klubban? Én is. Akarsz dugni? Pont olyan vagyok, mint te. Olyan tökéletesek vagyunk együtt, (egymásnak)...a lehetőség az ajtón kopog, hallod? BANGBANG. Írtam rólad egy dalt, 25 különböző részből áll, amik nem tartoznak össze. Ordítok és sírok és nincs semmi dallama, imádni fogod, hallgasd meg minden nap...amíg az összes barátod is megszereti, aztán majd azt mondod, hogy szar, és árulónak hívsz. Akarsz közös tetkót, ugyanolyan frizurát, együtt járni, és csak barátok lenni, hogy mindenki mást is megdughassunk, aki úgy néz ki, mint mi, úgy gondolkodik, mint mi, és úgy érez, mint mi? Basszameg, nézz rám, nézz rám, pont itt, pont a kibaszott szemeimbe. Látod? Nem? Akkor nézd közelebbről. És most? Nem? Talán a szar megvilágítástól van. Várj, hadd csináljak egy kamu képet, amin a hajam az arcomba lóg, miközben a combomba vágom a neved. Látod már? Nem látsz semmit? Egyáltalán? Biztos vagy benne? Teljesen? Fura, én sem, milyen kicsi világ, huh?

Ugyebár az összefüggéstelen ordibálós dalból eléggé lejön, hogy miről van szó, pláne, hogy a Leathermøuth dalok nagyrésze szintén Gerardhoz (is) köthető. Ahahahah ez rohadt sok időt vesz majd igénybe, mert mindenhez kötődik majd valami. 

Nade KÉRDÉS: A Frerard teóriáknak csináljak egy külön könyvet? Így úgy elhanyagolom a többieket, mintha a My Chem csak róluk szólna, de ugyebár nem. Szóval csináljak annak egy külön könyvet? Átláthatóbb is lesz, meg nem is fogok oda mást felrakni, meg minden. 

Cherry over and out 💜

MCR teóriák és egyéb szutykokWhere stories live. Discover now