2+1 teória

128 20 0
                                    

Mivel ez a "könyv" alapból a teóriáknak lett szánva (csak aztán rájöttem, hogy nincs elég teóriám ahhoz, hogy külön könyvet írhassak belőle), ezért most hoztam két számomra új teóriát, meg egy ilyen kis valamit, ami leginkább easter egg,  de ha nagyon durván reménykedni akarunk, akkor igenis egy teória. 

(Egyiket sem én találtam ki, csak úgy netezgettem, és OTTVAN.)

Szóval:

Ugye van a Teenagers című számuk, ami arról szól, illetve az a refrén is, hogy a tinik milyen kibaszott ijesztőek.

És valaki kitalálta, aztán posztolta tumblira (ha jól emlékszem), hogy az MCR 12 évig volt együtt, és a tinikor nagyjából 12-13 éves korban kezdődik, és ha számolunk egy kicsit, akkor 2019-ben, azaz 18 éves korukra már felnőttek lesznek. Szóval, röviden, az MCR kihagyja a tinikorát, mert az ijesztő meg problémás meg amúgy is, szar az egész. 

Ezzz azt hiszem a leg reáisabb teória a háromból, én ebben tényleg hiszek, mert szerintem is tök logikus meg minden.

A következő az egyszerűen annyi, hogy... Fake Your Death. Kész. Az utolsó szám, amit kiadtak, és az a címe, hogy játszd el a halálod/tegyél úgy, mintha halott lennél. Ez magáért beszél.

A harmadik, ami igazából nem teória, de szerintem tök vicces, az a My Chemical Romance és aaaaa... Shrek. Ja.                                                                                                                                            2001 — My Chemical Romance megszületése, Shrek 1 kiadása               

2004 — Az MCR kiadja a nagyon sikeres és fantasztikus és csodálatos Three Cheers For Sweet Revenge albumot, Shrek 2 kiadása                                                                                            2007 — MCR turnéra megy a Black Parade albummal (ami 2009 októberében jött ki, vagyis majdnem 07-ben), Shrek 3 kiadása                                                                                                  2010 — My Chem Danger Days albuma, Shrek 4 kiadása                       

2019 — ???, Shrek 5 kiadása (lesz)

Amúgy lefordítottam a Milk Ficet (szívesen), és a oneshot fordításokon is dolgozom, bár nem pont azén, amelyiket eredetileg akartam, de azért lesz belőle valami. Szóval jaa, ha valaki szeretne mély depresszióba kerülni, akkor olvassátok el a Milk Ficet, én még mindig nem tudom, hogy mit kezdjek magammal. 

Cherry over and out

MCR teóriák és egyéb szutykokWhere stories live. Discover now