YAD klip

115 12 6
                                    

Tegnap ugye kijött a Young and Doomed, ma pedig a videoklip hozzá, amitől meghaltam volna, hogyha epilepsziám lenne, de szerencsére nincs. Az elején azt hittem, hogy jó, hát ez kedves, de unalmas, viszont egy idő után 'beindul', és aki érzékeny a villódzó szarokra, az itt megpusztul.
Van benne egy jelenet, amiben a tagok gyerekkori fotóit az arcukra vetítik, ami nekem személyes kedvencem, és mondjuk baromi para, nagyon jól néz ki.
Amúgy ezt a részt szinte csak azért írom, hogy bejelenthessem a találkozó végleges részleteit, tehát:

Négy és negyed/fél öt között gyülekezünk a városligetben, (ha valaki késik, akkor is elindulunk, viszont ha írtok kommentben/üziben, akkor megírom, hogy hol vagyunk éppen, hogyha nem fogy el a mobilnetem) azon belül a műjégpálya előtt. Én szerintem a pucércsávós szobor előtt leszek majd, mert mindenhol máshol egy csomó ember lesz, aki korizni akar, én meg nem akarok korizni, és így nemtom, felismertek.
Ha tudtok, hozzatok bérletet vagy jegyet, mert terveim szerint elmegyünk egy temetőbe. Vagy ha nem tudunk, max a ligetben ásunk.
A program eddig lényegében borzalmas éneklés, szektás szertartás, temetés, esetleg ilyen zászlóféleség csinálása, egyébként meg majd elszórakoztatjuk magunkat.
Úgyhogy akkor holnap délután mindenkot szeretettel várok/várunk.

MCR teóriák és egyéb szutykokWhere stories live. Discover now