The Germans part fkcn 3

76 14 2
                                    

Tudom, hogy az éjszaka közepe van, de depresszióba estem különböző dolgok miatt, pl véletlenül össze körömlakklemosóztam a zongorámat, és meg fogok bukni franciából, ezért nem alszom, és Frank pontosan most posztolta, hogy a kedvenc dala, amit Gerard valaha írt, az a Getting Down The Germs.

Tudom, hogy az éjszaka közepe van, de depresszióba estem különböző dolgok miatt, pl véletlenül össze körömlakklemosóztam a zongorámat, és meg fogok bukni franciából, ezért nem alszom, és Frank pontosan most posztolta, hogy a kedvenc dala, amit Ger...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ha Frerard shipper vagy, vedd jelneljelnek, ha nem, vedd baráti támogatásnak, én mindkét tábort erősítem. Amúgy ezt a témát majd szeretném megtárgyalgatni, de lehet, hogy lesz egy külön Frerardos könyvszerűségem is, mert aki nem shippeli őket, annak idegesítő lehet.

Deee lényegében ennyit is akartam, örüljünk Franknek és Gerardnak, drukkoljunk a bandanéven, satöbbi, fáradt vagyok, sziasztokkkk

Cherry over and out 💙

MCR teóriák és egyéb szutykokWhere stories live. Discover now