Young and Doomed

112 15 5
                                    

GYEREKEK ÉN ITT SÍROK BASSZUS hátmiezmáHR
Frank
Beleírta
Gerardot és az MCR-t
Az első FIATFV számukba.

ÉRTITEK EZT?! FEL TUDJÁTOK DOLGOZNI?!

Khmm, bocsánat. Fentre belinkeltem egy videót, aminek a leírásában benne van a dalszövege a FIATFV első számának, a Young and Doomed-nak.

És akkor idézem AZT a bizonyos sort: ,,And I promise that I'm not okay - oh wait, that's the other guy", vagyis, 'és ígérem, hogy nem vagyok jól (jelentkezzen, akinek nem kell elmondani, hogy Frank miből idézte ezt) - oh várj, az a másik srác', VAGYIS GERARD, aki amúgy már előttünk hallotta a dalt, tegnap valamikor, tehát még mielőtt leadták a rádióban, tehát az elsők között volt, és nem tudom leírni, hogy mennyire boldoggá tesz az, hogy még mindig ilyen jóban vannak, és AHH.

Btw a Frerard-teória- illetve összeesküvés-elmélet könyvemben majd nagyon szeretném kifejteni a Frank Iero and the Patience 'Oceans' számát, mert bármennyiszer meghallgatom, nem tudok rajta túljutni.

És az van, hogy a találkozót Pesten kéne megtartani, mert nagy valószínűséggel ide többen tudnak eljutni, mint máshova. Sajnálom azokat, akik így nem tudnak eljönni, de amikor pont nem öt percünk vavan a szervezésre és a gyászra, máshova is szervezkedhetünk.
Úgyhogy így négy és fél öt között gyülekezzünk valahol (én a Ligetre gondoltam, vagy az egyik pályaudvarra, vagy valami hasonló központi helyre, légyszi írjátok meg, hogy hova kéne, mert pénteken már akció van), és onnan tőlem bárhova elzarándokolhatunk. Aki tud, hozzon gyertyát, abból sosem elég. Szeretek mindenki előtt figyatékost csinálni magamból egy halottfeltámasztó rituálé alatt.

Amúgy csinálhatnánk ilyen zászlóféleséget, mindenféle My Chem idézettel meg mittudomén, soha nem voltam még gyászmeneten, csak pár temetésen, de soha nem figyeltem. Amúgy most jutott eszembe, hogy mekkora flash lenne bevándorolni egy temetőbe, és jelképesen eltemetni az együttest, ha semmi nem történik, aztán amikor hirtelen meglepiből újraegyesülnek, kiássul a jelképes hullát, és BAMM, mindenki boldog. Holnap csinálok egy jelképes hullát.

Amúgy elkezdtem ugye csinálni egy Black Parade ruhát, és guess what, végigöntöttem hipóval, baszki. Mi a gyászért volt ott egyáltalán hipó? Ki tart az konyhaasztalán egy nyitott üveg hipót?!

AMÚGY ez itt a negyedik bekezdés-kezdő-amúgy.

XoCherry ❤

MCR teóriák és egyéb szutykokWhere stories live. Discover now