#FIATFV

236 25 5
                                    

Aki követi Franket instán/twitteren, az biztos észlelte, hogy Franknek új együttese lesz (megint, illetve RIP MCR), aminek a rövidítése FIATFV.
Az eddigiekből kiindukva Frank Iero And The valami (FV) lesz a teljes név, mennek is a találgatások ezerrel a poszt alatt.
Egy képet is rakott fel az új bandáról, ami... Hát nem olyan informatív, na, de a kép az kép.

 Hát nem olyan informatív, na, de a kép az kép

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ja, ez csodálatos.
Illetve kitette még ezt is:

,,Láttam egy csomó találgatást az új banda nevéről

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Láttam egy csomó találgatást az új banda nevéről. Van, ami egész közel állt hozzá, van, ami nem annyira. Alig várom, hogy elmondjam, min dolgozunk"


Ezzz egy kicsit mondjuk megdönti a hat éve haldokló MCR fanokat meg a teóriákat meg úgy mindent, de azért örüljünk, mert legalább zenél...

Amúgy csak szerintem van az, hogy ha megmutatom valamelyik Frank számot az ismerőseimnek, és azt mondom, hogy szeretem a zenéit, akkor vagy azt hiszik, hogy viccelek, vagy azt, hogy nem vagyok normális?

Az eddigi kommentek alapján nekem asszem a Frank Iero And The Flatearther Vegans (Frank Iero és a Laposföld-hívő Vegánok) tetszik a legjobban...
Valakinek egyéb csodás tipp?

Cherry over and out!

MCR teóriák és egyéb szutykokWhere stories live. Discover now