Aaaaaaaaaaaaa

81 11 1
                                    

HELÓ
Igen, háromnegyed kettő van, dE, ez nem csak azt jelenti, hogy nincs életem, hanem azt is, hogy évek óta az első My Chemical Romance koncert kapunyitása kb 2 óra múlva következik be.
Vagyis kaliforniában este 7-kor, ami itt hajnali 4. Dehát magyarnak lenni felülmúlhatatlan érzés, ugyebár, szóval nem panaszkodunk.
Tehát, a menetrend: 7-kor a már fél napja kint álló embertömeg beözönlik a koncert helyszínére
8:30-kor az előzenekar, vagyis a Thursday játszani kezd
Ez áltlagosan olyan egy órát szokott felemészteni, utána apró szünet, következésképpen 10 körül jön a My Chem.

Live videót elvileg tőlük rohadtul nem kapunk, a Rock Sound utalgatott rá, hogy ők esetleg közvetítik, de most úgy néz ki, hogy mégsem, így asszem Happy Humbug öltlete alapján különböző random emberek közvetítik majd instán számonként vagy valami ilyesmi, de itt egy lista:

Live videót elvileg tőlük rohadtul nem kapunk, a Rock Sound utalgatott rá, hogy ők esetleg közvetítik, de most úgy néz ki, hogy mégsem, így asszem Happy Humbug öltlete alapján különböző random emberek közvetítik majd instán számonként vagy valami ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


A @gwayupdates fiók amúgy remekül vezeti az eseményeket, a Shrine mappában (? Nem mappa, de az. A. Cucc.) a live listája is fent van, meg egy rakás dolog, ami kicsit közelebb visz a helyszínhez, illetve asszem a várakozásról már megy egy live is.

Egyébként biztos hallottátok már, de mivel egy rakat ember várakozik legalább 6 órája a helyszín előtt a bazihidegben, a komplett együttes kiment takarókat osztogatni. Amiről mi mind lemaradtunk. De ettől függetlenül még mindig nagyon boldoggá tesz ez az egész, nem tudom felfogni, hogy ezek az emberek újra együtt zenélnek pár órán belül.

Ha valaki tud rendes live-ot, akkor azt nagyon szépen kérem, hogy linkelje be vagy valami a kommentbe, hogy mind évezhessük ezt a csodát.

Addig aludjatok, még van 2-3-4-50000 óránk.

UPDATE: Megvan a teljes live-lista, here ya go

UPDATE: Megvan a teljes live-lista, here ya go

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
MCR teóriák és egyéb szutykokWhere stories live. Discover now