Akkor holnap

102 12 7
                                    

Tehát a FIATFV albuma nem ma jön ki, hanem 31-én, viszont holnap leadják belőle az egyik számot a rádióban, szóval az valószínűleg még aznap fel is kerül valahova a netre.

Tehát a FIATFV albuma nem ma jön ki, hanem 31-én, viszont holnap leadják belőle az egyik számot a rádióban, szóval az valószínűleg még aznap fel is kerül valahova a netre

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Amúgy az együttes tagjai:

-Matt Armstrong, akiről semmit nem találtam (nem, nem Billie Joe testvére, utánanéztem), csak olyan dolgokat, amik szerintem egy másik Matt Armstrongra vonatkoznak.

-Kayleigh Goldsworthy, aki szerintem a Frank-együttescsaládban (lol) az első női tag lesz, és aki a The Scarlet Ending frontembere (volt? Nem ismerem őket, most kerestem rá), ésss egyébként jól énekel, bár azt hiszem, ez nem pont az én stílusom, viszont teljesen olyan, ami illik Frank-hez, úgyhogy így máris jól hangzik.

-Evan Nestor, aki szerintem Jamia (Frank felesége) testvére lehet, de nem vagyok benne biztos, csak a névből gondolom, és ha jól tudom, akkor a Frank Iero and the Patience-ben is játszott, illetve mindenkit felszólítanék a twitterfiókja megtekintésére (@evnnstr), ugyanis, idézem egyik tweetjét: ,,I wonder if Mikey and Gerard Way ever fucked eachother.", vagyis 'kíváncsi vagyok, hogy Mikey és Gerard Way dugtak-e valaha'. És hasonló dolgok. Szerintem zseniális, remélem, hogy ez tényleg az az Evan Nestor, akiről szó van, és nem egy random valaki, aki csinált egy kamuprofilt.

Update: a bemutatkozásnál leírja, hogy nem igazi profil, de azért rohadt jó, csak én egy vak idióta vagyok, és először nem tűnt fel

-Tucker Rule, akiről már asszem beszéltem, ő a Thursday dobosa, illetve a Saetia volt (?) dobosa, mindkét együttest megéri meghallgatni, szerintem zseniális.

És itt most megragadnám a lehetőséget, hogy mindenki, aki jönni szeretne a találkozóra, írja meg, hogy ha nem tud feljönni Budapestre, hol lenne neki a legjobb megtartani, mert ez így nem fog menni, hogy néhány ember random leirogatja, a többiek meg nem, és későn derül ki, hogy így nem tudnak jönni. Én tök rugalmas vagyok, szívesen elmegyek bárhova, csak tudjam, hogy hova szervezkedjünk. (Az a hely "nyer", amelyikre a legtöbben el tudunk jutni, nem az, ahol a legtöbben laknak, tehát pl  ha öt ember lakik Miskolcon, tíz meg Pesten, de az öt miskolci nem tud feljönni Pestre, viszont a tíz pesti le tud menni Miskolcra, akkor értelem szerűen Miskolcra megyünk.)

MCR teóriák és egyéb szutykokWhere stories live. Discover now