Kap 33

699 4 0
                                    

Jeg hjælper ham med at få mine ellers stramme bukser af, han løfter mig op. Vores læber sidder sammen, mine hænder er om hans nakke, jeg er tændt, det dunker og jeg kan ikke få det til at stoppe. Det handler om tilfredsstillelse, han kan give mig den, måske er jeg ikke klar, men jeg er klar til at komme væk herfra, og for at komme det, skal det her gøres...

Han smider mig ned i sengen, men han er hurtigt over mig igen, han har på magisk vis fået sine bukser af super hurtigt. Jeg har det varmt, det hele er lidt sløret og det eneste jeg tænker på er at blive tilfredsstillet så jeg kan komme væk, engang for alle. Han trækker vejret hurtigt og stønner blidt, jeg vrider mig lidt i hans greb, han strammer det om mine hofter. Han køre ind hånd ind under mine trusser, det bløde stof bliver trukket ned og helt af min krop. Hans hånd massere min fisse, ikke blidt og langsomt, men hurtigt og hårdt. Jeg stønner og jeg ser et glimt af ham der smiler "du så våd" han stønner og nyder synet at mig der vrider sig foran ham, han bukker sig ned og hans læber er mod mine, vores tunger leger og han sluger alle mine støn. Han skubber en finger ind i mig, det gør ondt, og han ligger på mit ben, jeg kan mærke hans hårde pik mod mit lår. Han pumper den ind og ud og stønner, den anden hånd køre om på min ryg og åbner min bh, den falder af og han ser sulten på mine bryster. Han suger dem og hans varme tunge leger med mine nippels, jeg stønner og selvom smerten stadig er der. Kan jeg ikke lade vær med at ville have mere. Han føre en finger mere ind, fuck mand, skal det virkelig gøre ondt? Han er ikke blid som Harry, han vil have det lige på og hårdt. Jeg skyder min lænd op, jeg er så tæt på. Nydelsen tager over og jeg kommer ud et stort støn "fuck du er nem, du er så uerfaren stadig" siger han, han griner håndligt. Hvordan kan nogen være så ond? Faktisk troede jeg han ville have sex idag, men altså vi er vel færdige nu? Det plejer vi at være, jeg sender ham et dræberblik og skubber ham af mig, jeg skal fandme i bad nu, efter hans klamhed er på mig. 

Han ser et øjeblik forvirret ud, da jeg rejser mig fra sengen, men hans store hænder ligger sig om mine hofter og trækker mig tilbage i seng. "hv-hvad?" Altså hvad vil han nu? Han minder ikke om typen der vil ligge og putte "årh baby, vi er først lige begyndt" fuck, hans stemme får det til at løbe koldt ned af ryggen på mig, nej det mener han ik vel? jeg kan ikke holde den her facade ret meget længere, Alkoholen er fordampet og jeg har brug for mod til at kunne gennemføre mere. Flasken ligger i den anden ende  af rummet, låget har ikke været ordenligt på og der er sø af væske rundt om den. Pis. 

Han er hurtigt over på mig, han krænger sine bokseshorts af. Han er stiv, meget. Tårenende samler sig i mine øjne og jeg giver hurtigt slip på dem, han virker ikke til at ænse dem. Han kysser mig, over det hele, min hals må efterhånden være dækket af blå-lilla mærker. Hans varme hænder føles hårde og langt fra venlige "du er stadig våd fra før, bare rolig" han hvisker i mit øre, han må mærke min nervøsitet, mine hænder ryster da jeg forsigtigt tager fat om hans hår. Det er ikke så langt eller blødt som Harry's, fuck jeg savner ham. Jeg lader mig selv tænke på ham, som Louis og måske gør det det lidt lettere eller mindre smertefuldt, i hvert fald tager jeg facaden på igen, jeg tørrer hurtigt mine øjne og stønner i takt med ham, han smiler lidt til mig og hans øjne virker næsten menneskelige et kort sekund. Men kun kort da de igen bliver kolde og han trænger op i mig, smerten er ubeskrivelig. Jeg tror jeg skriger, i hvert fald smiler han som om han gør det godt, som om han er stolt. Stolt over han tager min mødom, hvilket på ingen måder er i orden. Smerten bliver ikke erstatte, jeg har læst at den skulle blive det, men det gør den ikke det bliver bare ved hver gang han støder ind i mig. Han placere kys, på mine bryster, på min mund og min hals, jeg forstiller mig Harry gøre det, jeg udelukker smerten og følelsen af at blive kneppet, min istedet at have en bare til at kysse mig, jeg sukker lavt efter hans små kys, han stønner og jeg mærker den varme sæd sprede sig i mig. Han sukker tungt og smider sig ved siden af mig, jeg ryster, ikke fra en orgasme, mere af frygten og ubehagen der havde mig fanget i det der føles som timer.

jeg styrter rundt, Heldigvis er koden til pengeskabet stadig mors fødselsdag, mit pas, mine papire, dåbsattest osv smider jeg ned i tasken. Inden jeg bruger armen til at vælte alle kontanterne ned i tasken. Louis forlod mig mens jeg tog et bad, jeg har pakket det meste af mit tøj og mangler kun det sidste, mine hænder ryster og jeg har svært ved at høre, min puls er så høj for mine øre. Hurtigt får jeg lukket taskerne og så er jeg ellers ude af døren, Taxaen køre ind foran mig i det jeg træder ud af bygningen, det er ikke ovre endnu ikke før jeg er på et fly væk herfra. Min krop er øm, jeg har svært ved at holde sammen på mig selv, alligevel får jeg ringet og gjort at jeg er myndig, i taxaen, det tog min far fra mig sidste år, da jeg - da min mor døde. Det krævede mindre end jeg regnede med, jeg udgav mig bare som hans sekratær og bingo!

Jeg skubber mig igennem mængden i lufthavnen, jeg kaster nogle kontanter op på disken og beder om det første fly til London, det virker som det mest oplagte og random sted lige nu. Jeg har svært ved at trækkevejret, alle de mange mennesker gør det ikke bedre. De fleste er glad, andre ser trætte ud, ingen ser ud til at lægge mærke til mig, en teenager der vil gøre alt for at komme væk. 

Endelig sidder jeg i flyet, min puls er først nu begyndt at falde selvom vi har været i luften i 1 time. Jeg sætter mine hører telefoner i og lader mig selv hen i musikken, jeg skal aldrig tilbage, det gør ondt og jeg er rædselsslagen for det næste der kommer til at ske, hvor jeg skal bo osv, men det er det hele værd. En varm tårer triller ned af min kind og jeg er ikke sikker på om det er af sorg eller lykke og lettelse. Jeg ser ned på min mobil, det er midnat og først der går det op for mig, det juleaften eller det har været, i det mindste kan jeg jo så sige "jeg mistede min mødom juleaften" jeg smiler for mig selv, jeg er faktisk bare glad for at slippe væk. En gang for alle.....

Like loveWhere stories live. Discover now