Kap 28

607 5 1
                                    

Jeg vågner ved at jeg får en hånd i hovedet, hvem fanden er her, men alt fra igår kommer igen, jeg kan ikke lade vær at smile. Hun er faldt halvt ud af sengen, hende hår ligner noget der er lort og hun ser helt smadret ud. Fuck skole, det jo kun tirsdag! Jeg vælter ud i sengen, og rykker i dynen, hun falder ned på gulvet og jeg kan høre hende klage mens jeg løber rundt. "av forhelevde" mumler hun og gnider sig i ansigtet da hun sætter sig op, "Mira op, skole" jeg hopper rundt på et ben for at få bukser på, "jaja hvad er kl" mumler hun endnu mere surt, måske skulle jeg havde kigget på kl inden jeg væltede rundt egentligt, jeg ser på min mobil, "den er kun halv 8" sukker jeg lettet, og hun klynker straks over at vi slet ikke havde travlt.

Dagene går langsomt, jeg har intet set til harry de sidste par dage og Louis har ladet mig være hele ugen, det er fredag fucking endelig, det har været en uendelig uge. Uden harry, jeg er virkelig begyndt at bekymre mig, jeg har ikke hans nummer eller noget i den stil så jeg kan ikke kontakte ham. Måske har han fortrudt? men det ville han aldrig gøre, vel? mine tanker er ved at slå mig ihjel som jeg sidder her i den sidste time, af skoledagen. Jeg har aftalt med Mira at vi skal i byen idag, vi trænger til at lave noget nyt og det er jo LA vi bor i.

"Fuuuuck jeg skal være hammerlam i aften" stønner Mira og stiller sig op af et skab ved Siden af mit, jeg nikker mig enig "hva så? Noget med Oliver?" Jeg har endeligt fået ud af hende hvem han er og nu ved jeg han går en årgang over os og hedder Oliver "nej faktisk er alt fint, men jeg trænger til en nat væk fra ham" smiler hun, jeg nikker og vi går sammen ud i vinterkulden.

Mira skære et ansigt jeg ikke kan lade vær at grine ad, da vi tager det første shot. Vi har kun lige ramt klubben, men faktisk er jeg allerede træt og Harry sidder konstant i mit hovede, hvorfor har jeg ikke set ham siden tirsdag? Hvad hvis der er sket noget?
"ELLE, vær lige lidt på!" råber Mira for at overdøve musikken, jeg kan mærke vibrationerne i hele min krop og nyder det? Jeg skubber tanken om Harry væk.

Shottet brænder ned gennem min hals, selvom jeg er på mit nok 10 shot og en del drinks, føler jeg mig ikke fuld i hvert fald ikke nok og jeg tager hurtigt et til. Inden jeg trækker Mira ud på gulvet og vi danser tæt op ad hinanden bare for sjov, jeg er ved at flække af grin flere gange og jeg er så forpustet.
Et par store hænder lander på min hofter fuck jeg ser på Mira der bare blinker til mig og danser ud i mængden, fuck en eller anden kla- jeg kender de hænder, de tattoveringer. Omg det Harry, jeg er alt for stiv nu til at kunne tænke klart og det hele snurre lidt rundt, jeg ignorer det og begynder at danse op af ham, hans hænder køre op og ned af mine sider, fra mine ribben til min hofter og ned til mit lår. Hans har bukket sig ned så hans hovede er ved min hals, jeg læner mit hovede på skrå og giver ham plads, vi danser tættere hans varme læber danser over min hals og jeg kan ikke lade vær at trækkevejret hurtigere, det er virkeligt varmt. Hver eneste af hans berøringer brænder, min røv er ved hans skridt og jeg trykker med vilje lidt ekstra der. Jeg kan mærke i hans brystkasse at han trækker vejret hurtigere også, jeg kan ikke høre ham på grund af den høje musik der runger i mine øre. De mange fulde mennesker skubber ind i os hele tiden, men det er som om de ikke eksistere når jeg er med ham.
Hans hænder er overalt, min hånd har jeg kørt op i hans hår hans danser ned og da han rammer mit skridt uden på min kjole, dunker mit underliv og jeg er allerede våd og jeg ved mit ansigt på ligne en tomat. Hans vejrtrækning lige ved mit øre gør ikke noget bedre, jeg vil så gerne have ham. "fuck du er lækker" hvisker han hæst, Jeg vil have mere, det er alt jeg vil, mere. Det er min eneste tanke, udover ham.
Alkoholen er begyndt at tage over og nok også liderligheden, fuck mand. Jeg drejer mig om så jeg kan stå ansigt til ansigt med ham, godt nok mister jeg balancen et kort sekund heldigvis har han et godt fat i mig. Vores læber mødes endelig, der er så mange spændinger i luften og vi kan ikke lade hinanden være, hans hænder ligger på min røv og mine om hans nakker, vi vejer lidt til musikken mens vi kysser. Jeg trækker mig fra ham og ser ind i hans øjne, de er grønne, han er ikke fuld går det op for mig. Jeg vil spørge ham om hvad han har lavet, men jeg kan ik rigtig styre mig selv mere. Jeg trækker mig bare ind til ham og han krammer mig så meget indtil ham det kan lade sig gøre, jeg nyder det.

"Elle, er du okay?" Mumler han ved mit øre, jeg har lukket mine øjne og lukker alt ude, jeg mærker bare ham. "Mmm" svare jeg ham, fuck hvor det drejer rundt, jeg har virkelig lyst til bare at sove. "Kom smukke, vi skal hjem, okay?" Hans blide stemme er så beroligende da han har et stramt greb om min talje når vi går ud, Mira!!! "Mira, styles, Mira!" Mine Øjne er stadig lukket og jeg gør alt mit for at få hele sætninger ud, men inderst inde ved jeg forstår han forstår mig alligevel. Han hjælper mig ind i hans bil, jeg kan mærke min kjole sidder forfærdenligt men jeg magter ikke gøre noget ved det, den kolde vinterluft har ikke gjort det nemmere eller bedre.
"Jeg skriver til Mira for dig, hvor er din mobil"
Han er steget ind i bilen og kigger rundt for at finde min mobil, jeg bruger mine hænder til at mærke mig frem til min lille skulder taske. Han tager den og jeg regner med han skriver til hende, inden den dybe søvn overtager mig.

Like loveWhere stories live. Discover now