Kap 5

1.3K 8 1
                                    

Vejen hjem virker længere ind den plejer, regnen virker uendelig, og Harry's hænder kan jeg stadig mærke, og hans varme bløde tung. omg hvad fanden fejler jeg, Harry Styles er min fucking lære!! Det med at overbevise mig selv går ikke ret godt, så jeg ryster det ud af hovedet. Da jeg kom hjem gennemblødt, er far ikke hjemme, jeg magter ikke noget og træder bare ind i et dejligt varmt bad, jeg lader det varme vand varme mig op og får mig til at slappe af. Inden længe falder jeg i dyb søvn inde i min seng. 

Dagene går, endelig fredag tænker jeg ved mig selv da jeg rejser mig. Jeg har aldrig været så ligeglad med noget som jeg er nu, jeg trækker en crop top over hovedet og en sød nederdel, og derefter bare en sort hue så jeg slipper for at ordne mit hår. Så er det ellers afsted, de første timer går langsomme som normalt, jeg får en del skældud eftersom jeg ingen gang, gider tage min taske eller bøger med mere og får ikke engang tænkt på lektierne.

"Elle, hvorfor mener du ikke det er vigtigt at have dine ting klar" skriger mrs. grace's skingre stemme ud i rummet, fuck hun er en ko "jeg gad ikke slæbe rundt på dem" svare jeg "og hvorfor gad du så ikke det?" Spørger hun igen endnu højere og tager et par skridt tættere på. "fordi det ikke er vigtigt! og du er en lorte lære!" svare jeg og smiler, sandheden frem for alt, ikke? "UD OG DET ER NU" jeg smiler og rejser mig, men da jeg er få meter fra døren vender jeg mig og nejer ud mod klassen, jeg vender mit hovede mod mrs. grace "med glæde" jeg smiler til folket og løber ud, endelig ude af den kedelige klasse! Gangene er helt stille mens jeg går rundt på dem, jeg burde gå mod kontoret og få det overstået, men jeg magter virkelig ikke det lige nu. Istedet går jeg bare rundt og betrager den grimme gamle skole, den burde blive moderniseret eller noget i den stil. "ELLE, kontoret nu!" der er genlyd i gangene og den hæse og efterhånden velkendte stemmer lyder i gangene. Pis Styles, altid ham, har han virkelig ikke andet at tag sig til? jeg sukker og nikker så mens jeg går mod inspektørens kontor, han er et par meter bag mig da vi går og jeg går hele vejen over til kontoret, men ikke ind jeg fortsætter på gangen mod døren der føre ud og mod frihed! fandme nej om jeg skal sidde der igen for at høre den samme gamle tale om hvor meget jeg burde gå op i den her skole. "forkerte vej" han er lige bag mig, så jeg sætter farten op, men med hans lange ben er de meget hurtigere end mine så jeg sætter op i løb og er ude af døren på 2 sekunder. Jeg er midt på parkeringspladsen da en hånd bliver sat på min hofte, "du ville ikke være der og du skal ikke tvinges, men du slipper ikke for mig" han taler lavt i mit øre og føre mig mod en bil, en stor Range rover. Han åbner døren for mig, men jeg stirre bare på ham "yea, not gonna happen" smiler jeg og går fra bilen. "åh jo det gør så" han tager ved mig på ryggen og mine ben og bære mig i brudestilling og sætter mig i bilen. "hvad fanden" mumler jeg og sukker dybt, da han rækker over og sætter selen på mig inden han smækker døren og går over i hans side.

Like loveWhere stories live. Discover now