Kap 29

639 5 1
                                    

Fuck Fuck Fuck jeg har det træls, vi er på vej op ad trapperne, "styles" jeg kan mærke alt det jeg har drukket på vej op, "fuck" kan jeg høre ham sige, han tager fat i mine hofter og hjælper mig med balancen da vi løber ud på toilettet, jeg vender vrangen ud på mig selv mens han nusser min ryg og holder mit hår.

Mine øjne er så tunge da jeg endeligt er færdig, jeg sætter mig op ad væggen ved siden af. Faktisk føler jeg mig bare træt nu og ikke rigtig fuld, "her" han rækker mig et glas vand som jeg glædligt tager i mod og bunder. Med lidt hjælp fra bordet får jeg rejst mig og begynder at børste tænder, han sidder bare på kanten af spabadet og ser på.

"hvor har du været den her uge?" jeg læner mig op af bordet og vi er lige overfor hinanden, han ser væk. "jeg havde nogle ting der skulle ordnes" han ser bare ned i jorden, "jeg troede du havde om bestemt dig" han ser mig direkte i øjne og rejser sig "aldrig vil jeg gøre det, aldrig" smiler han, hans blik er bekymret og jeg tror han kan se hvor såret jeg er i mine øjne. "har du?" nu er det hans tur til at se helt bange og fortvivlet ud, jeg ryster på hovedet. Han masser sine hofter mod mine "sig det smukke" fuck den dreng gør mig tændt, "ne-e-j jeg har ikke ombestemt mig" stammer jeg, fjerner en hår lok fra min hals med hans hånd og giver mig kuldegysninger. Han læner sig ned og kysser min hals, først blidt og så lidt grovere, han suger jeg kan ikke lade vær at gispe. Han tager hånd om i mit hår og tager godt fat, det gør lidt ondt med får mig samtidig til at stønne. Mine hænder er på hans varme mave, "Elle, den kjole....... den kjole gør noget" jeg tager fat i hans hår og trækker ham op til mit ansigt, jeg snaver ham heftigt.

"så fjern den" smiler jeg selvsikkert og hans blik gør det hele værd, han er tændt. jeg vender mig om og løfter op i mit hår, jeg kan se ham i spejlet og hans blik glider ned af kjolen og ned på min røv, han smiler da han tager fat i lynlåsen og åbner den langsomt, han kysser der hvor kjolen har siddet. Jeg lader den glide af mig og hans blik køre overalt på min krop, jeg tager hans hånd og vi går sammen ind i sengen, jeg er glad for jeg har flot undertøj på idag, let lyserrødt med blonder, jeg skubber ham ned i sengen og sætter mig på ham. Hans store hænder er på mine lår, jeg bukker mig ned og jeg kan se hans blik lige rammer mine bryster inden hans øjne køre op til mine igen, vi kysser og jeg kan mærke ham vokse under mig. Jeg sidder ovenpå ham kun i undertøj. Jeg griber fat om hans trøje og han hjælper mig med at få den af, han hjælper også da jeg fumler med bukserne. Det eneste stof imellem os er vores undertøj, jeg gnider mig let op af ham da mens vi kysser og han stønner let. "du...fuck...." mumler han, jeg ved ikke hvor alt mit mod er kommet fra, jeg har aldrig gjort noget ligende jeg plejer kun at gå i udfordrende tøj det er det værste jeg har gjort også det med Louis, det her er voldsomt i forhold til. Jeg ved jo slet ikke hvad jeg skal gøre, men jeg fortsætter med at gnide let. "skal du have hjælp smukke" bare hans stemme giver mig kuldegysninger, jeg nikker og ser ned, men han tager fat i min hage og tvinger mig til at møde hans blik, han kysser mig let. Han skubber sig op så han sidder op ad væggen og jeg stadig sidder på ham, jeg sidder på hans lår og vi kysser da han forsigtigt tager min hånd og føre den ned til den rimelig store bule i hans underbukser, han trækker vejret hård ind lige da jeg ligger hånden på ham. Jeg fjerner min hånd igen så jeg kan køre den ned i hans underbukser. Han stønner og det tænder mig helt sindsygt, "af" mumler jeg han løfter sig lidt så jeg kan få hans underbukser af, der jeg ligger min hånd rundt om ham og han tager fat rundt om min hånd og hjælper mig igang, han stønner og lukker øjne, "jeg.. vil have dig... din mund" stønner han og jeg ved hvad han mener, jeg kravler ned lidt ned og kysser hans mave først, derefter tager jeg ham ind i munden, han er så stor, den største jeg lader min tunge danse rundt om ham og han stønner højt, jeg køre ham ind og ud og han tager fat i mit hår og skubber mig længere ned, jeg kan mærke tårer i mine øjne, men da jeg ser op på ham er det det hele værd, hans hud skinner og hans øjne er lukket. "smukke.. fuck... jeg kommer" udbryder han og en varm væske spreder sig i min mund. Jeg smiler til ham, han puster og lader sig selv glide ned i sengen, jeg smider mig ved siden af ham. "hvis det ik var fordi du er så god - kunne jeg have holdt meget længere" siger han, jeg kan ikke lade vær at rødme.

Jeg tager min dyne og trækker den op over os, og dækker mit ansigt da jeg ikke kan komme mig over hvad jeg lige gjorde. Han ligger bare og kommer til sig selv, alkoholen er forlængst fordampet, nu er jeg ikke engang træt, men bare liderlig. suk.

"mm hvad laver du?" mumler en træt harry, da jeg skubber dynen over ham også. Han ser på mig og smiler lumsk, hvad? "vi er laaaangt fra færdige baby" smiler han og i et ryk ligger han over på med en hånd på mit skridt, hans læber er på min hals, "jeg er da slet ik færdig med dig" hans stemme er så - jeg kan ikke beskrive det men det tænder mig helt vildt. Han smider dynen væk fra os "jeg vil se dig" smiler han, hans hænder glider om og i et enkelt snuptag er alt mit undertøj landet i den anden ende af værelset. Fuck den dreng er goood, han massere min klitoris, den føles så godt og jeg stønner højt, han kysser min bryster og suger min nippels, "jeg kunne få dig til at komme ved det her mange gange smukke" jeg svare ikke men stønner bare, min hænder er i hans hår og river nok lidt for hårdt i det. Han kysser min mave og længere ned, til sidst ligger han mellem mine ben og kysser mine inderlår, hans hænder ligger nu på mine hofter. Han starter med at kysse mig på klitoris "haaaarry" stønner jeg jeg kan høre ham let grine, jeg vrider mig og mine hænder er begravet i lagnet da han stikker sin tunge op i mig, hans varme tunge mod min sårbare hud, det er så godt. Han bliver nød til at stramme grebet om mine hofter da jeg kommer og skriger, han smider sig ved siden af mig mens jeg kommer til mig selv. Han fisker dynen op fra gulvet og ligger den over os inden han trækker mig indtil sig så vi ligger i ske, derefter kan jeg mærke hans tunge åndedrag mod min nakke.

Like loveWhere stories live. Discover now