Kap 4

1.3K 6 1
                                    

"Jeg regner med at i alle har lavet lektier til imorgen" siger han mens hele klassen skynder sig ud af klasseværelset. Jeg skynder mig med mængden og finder Mira ved hendes skab, gad vide om hun lægger mærke til det... faktisk er jeg ikke i tvivl da hun får øje på mig på vej imod hende, hendes øjne er store og hun tager en hånd op til hendes mund. Jeg kigger i jorden og trækker på skuldrene, mit lange lyse hår er faldet ned foran mit ansigt for at skjule lidt "hv-hvad er der sket" hviske-skriger hun med stadig store øjne, hvordan forklare jeg det? Jeg trækker bare på skuldrene igen og prøver at sende hende et skævt smil, hun tager fat i min hånd og trækker mig igennem gangene og ind i en tom klasse. "Forklar" hun står med et skeptisk blik og hendes arme over kors og med en fod det står og tripper utålmodigt. "altså øhm" jeg ved mine øjne bliver blanke og hendes stædighed gør det ikke bedre "min far" sukker jeg og finder gulvet langt mere spændene end at se på hende, jeg elsker hende men hun behøves ikke være så stædige hele tiden. Jeg kan hurtigt mærke hendes arme omkring mig, hun krammer mig hårdt "det er ikke okay" hvisker hun oprevet mod mit øre, hun er vred og jeg kan mærke hendes hovede køre 110 km/t for at finde hovede og hale i det. "Kan vi ikke bare lade det ligge" hvisker jeg og trækker mig fra hende, hun kigger mig dybt i øjne men nikker så.

Jeg sidder og stikker i min mad, jeg er ikke ret sulten idag hvilket ikke ligner mig på nogen måde. Vi sidder i den fyldte kantine og Mira har en lang tale om hvor dårlig mad vi får her. En varm hånd bliver lagt på min skuldre og jeg vender mig om i chok, og stirre direkte ind i et par grønne dybe øjne jeg nok ville kunne se ind i hele dagen uden at blive træt af det. "Kom lige med mig" siger han med et bekymret blik, jeg giver ham et lille nik og rejser mig. Han har en hånd på min ryg, men da vi er ude fra kantine køre den ned til min talje og holder mig godt fast. Han går ind på hans kontor, med mig selfølgelig. Han giver mig tegn til at jeg skal sætte mig i den sofa der står ved siden af reolen, bare tanken om sidste gang får det til at løbe koldt ned at ryggen på mig så jeg ryster hurtigt hovede i håb om at tanken forsvinder.
Han går frem og tilbage foran mig hans hænder køre igennem hans hår, hvilket jeg syntes er sindsygt lækkert selvom det er så forkert. "Så har du tænkt dig at forklare?" Siger han med hans hårde, men bekymret blik. Selfølgelig vil jeg da ikke forklare det " forklare hvad, styles?" Jeg læner mig mig tilbage i sofaen og krydser mine arme, men jeg betragter ham være irriteret "hvad med hmm hvad med hvad der er sket med dit ansigt?!" Siger han mens han står forover bøjet ned mod mig med en hånd på hver af mine lår, som han har et okay stramt greb om.
Hvorfor skal den mand vide alt, det kan da rage ham langt væk, idiot altså, men en lækker idiot. Jeg sukker tungt og ryster på hovedet mens jeg kigger ned på mine lår, han strammere grebet og ved et uheld slipper et lille støn ud gennem mine læber, han smiler med et skævt smil. Han tager en hånd op og lader sin tommelfinger glide over min blå kind, han bider sig i læber og jeg betragter ham "hør her, jeg kan se du skjuler noget og jeg vil vide hvad det er" han sidder på hug med begge hænder på hver af mine lår. Som om han skal vide noget som helst om mig og mit liv, han skal ikke tro han bare kan komme og blande sig på det måde! Jeg skubber hans hænder væk og rejser mig i én hurtig bevægelse "hvad giver dig retten til at vide noget!" råber jeg i hovedet på ham.

Han griner med hans hæse stemme "forfanden Elle" smiler han og afsløre nogle søde smile huller, hvad fanden mener han nu? jeg rykker bagud mens han rykker tættere og tættere på mig, vi står hurtigt længst helt op ad døren, han står 1 enkel skridt fra mig, min puls stiger og jeg ved jeg trækker vejret hurtigere. Han læner sig tættere på hans øjne borre sig ind i mine blå, han er cm fra mig og jeg er 100 på at han skal til at kysse mig da jeg høre døren låse og det gisper i mig. Han låste bare døren? han trækker sig det enkelte skridt væk igen, men lader sin arm blive så det er mod væggen få cm fra hvor min arm hænger "du troede lige" hans øjne er mørke og han griner hæst, han træder et skridt nærmere, vi står helt mast op ad døren han bukker sit hovede ned på min højde og trækker vejret mod min hals, det sætter flere kuldegysninger igang, det er som om at jeg ikke kan få luft. Han sætter den anden hånd på min hofte og klemmer let, jeg kan mærke hans mavemuskler mod min mave og hans varme tunge er nu mod min hud. Hvorfor gør han det her?!? nej, skub ham væk, jeg sætter en hånd på hans bryst og skubber let til for at han ved han skal fjerne sig! "den hånd kan så meget andet godt" hvisker han, han masere sig det lille stykke tættere på så min hånd ikke kan være imellem os. "fuck" jeg mumler mod hans hals, og håbede på han ikke hørte det, men det gjorde han eftersom han borede sine hånd mere ind i min hofte og et lille støn forlader mig, fuck hvorfor stopper jeg ham ikke, kom nu Elle siger jeg til mig selv, men min krop reagere ikke. "lad mig gå pls" hvisker jeg ikke så overbevisende "så du vil have mig til at stoppe? stoppe det her?" han kysser mig ekstra tæt på mit kraveben, jeg nikker, "for nu" siger han lige inden han sætter et kys mere og trækker sig fra mig. Han giver tegn til at jeg må gå og jeg skynder mig ud, men han får lige fat i min hånd "Elle det her, det bliver mellem os!" han siger det hårdt men smiler så. hvem skulle jeg sige det til? Mira ville sige jeg skulle tage ham med det samme sådan som hun er og jeg har ikke ligefrem en far at sige det til i øjeblikket.

Like loveWhere stories live. Discover now