Kap 30

642 4 3
                                    

"godmorgen" hans hæse stemme er ved mit øre, jeg kan mærke hans åndedrag i min nakke. Vi ligger tæt hans arme er viklet mange gange rundt om mig, hans finger laver små cirkler på min hofte. Heldigvis har vi begge fået undertøj på, ellers ville det nok gå helt galt. "Godmorgen" mumler jeg tilbage, jeg magter ikke engang åbne mine øjne istedet ligger jeg bare og mærker hans krop mod min. "du sød når du-"

Den kolde luft rammer mig hårdt og både Harry og dynen bliver revet af mig, jeg vågner med et sæt og langer ud efter Harry, men han er der ikke. Jeg vender mig op og det syn der møder mig skræmmer mig voldsomt, Harry bløder allerede. Min far har fået ham lagt på gulvet og giver den ene knytnæve efter den anden, der går lang tid før jeg kommer til mig selv og forstår hvad der foregår. I hvert fald 1 eller 2 slag "HVAD HELVEDE HAR DU GANG I!??" råber jeg af mine lungers kræft og rejser mig, jeg får far min fars skulder, men han skubber mig bare væk og jeg mister balancen, jeg vælter og slå hovedet ind i kontorstolen. Som jeg ligger der, får jeg øjenkontakt med Harry, først er han forvirret, men da han ser jeg ligger på gulvet et par meter fra ham er det som om det går op for ham hvad der sker. Han skubber min far af sig, han slår ikke igen med holder bare hans arme og hans hovede. "hvad fanden bilder du dig ind? at komme her i mit hjem!! Du er en usling et udskud!" min far råber ham lige i hovedet, Harry trækker ikke en mine selvom blodet strømmer ned af hans ansigt. Jeg har ikke rejst mig endnu, som jeg burde jeg er helt frosset, hvordan kunne han. Harry kigger hen på mig og jeg giver ham et lille nik, så han ved jeg er okay. "jeg syntes du skal gå nu" hans stemme er så rolig, jeg forstår ikke hvordan alt det her kan prelle af på ham, men det gør det. Han løsner grebet og min far rejser sig, jeg sender ham et dræber blik da han kigger hen på mig, hans øjne er kolde, som om der ikke er nogen inde bagved. Han forlader rummet, endelig, selvom hele scenen højest varede 10 min nok mindre føles det som en evighed, jeg forstår ikke hvordan han kan ændre sig sådan, hvad der er sket, der må være sket noget, den dag han var fuld første dag. For få uger siden.

Harry trækker mig ind til sig, hans duft fylder mig og jeg ved mit hjerte banker hurtigere, som vi står her i undertøj midt på mit værelse. Han løsner grebet, men kun for at tage fat i begge mine kinder og kysser mig inderligt, vores tunger leger med hinanden og jeg lader dem.

Harry betrager mig, jeg kan mærke hans blik da jeg går rundt på badeværelset for at finde alt hvad jeg skal bruge for at lappe ham lidt sammen. "Det må du undskylde" siger jeg endelig og bryder tavsheden der har lagt sig over os, "det ikke din skyld" svare han og ser mig dybt i øjne, han sidder på kanten af spabadet, ingen af os har andet en undertøj på. Det er et par minutter siden jeg brød vores kys, for at kunne ordne hans forslået ansigt. Jeg føler mig tryg ved bare at gå rundt sådan her, det er grænseoverskridende, men så længe det er ham der ser på mig er jeg helt okay med det. Han ser kun på mig, mit ansigt mens jeg forsigtigt renser hans flænger, der er lavet af min far... Jeg skylder ham alting, jeg har aldrig oplevet nogen vil gøre sådan for mig, det er sindsygt "hvad tænker du på?" jeg må være faldet i staver og gået i stå, han tager min hånd og fjerner den fra hans ansigt. Han placere min hånd på hans nøgne bryst, og hviler hans hænder på min lænd og trækker mig tættere på ham, jeg kan ikke lade være at smile da han gør det.

"du ved jeg kunne godt vende mig til det her" smiler han lumsk, hans hånd glider langsomt ned på min røv og kan skubber mig endnu tættere på, jeg står mellem hans ben, når han sidder der og jeg står er mine bryster på højde med hans ansigt. "Nå så det kunne du?" han nikker og lukker øjne da jeg let river ham i håret, "ja det kunne jeg... dig uden ret meget tøj, du gør ting ved mig" hvisker han, jeg kan ikke lade være at rødme og kigge væk. Hans charme er vanvittig og at han er så lækker gør det ikke bedre. Han rejser sig, han fjerner ikke sine hænder men langsomt bruger sin krop til at skubbe mig baglæns, op ad badeværelses bordet. Han løfter mig op på det og spreder mine ben så han kan stå imellem dem. Han tager fat i min røv igen så jeg sidder helt ude på kanten, inden han kysser mig hårdt og lige på. Jeg åbner munden og lader ham komme til, mine hænder ligger på hans brystkasse, jeg lader dem glide op og omkring hans nakke og jeg kan mærke han smiler mod min mund.

han trækker sig lidt fra mig "pas nu på du ikke bliver for glad" smiler han og blinker til mig, "du skulle nødigt snakke, styles" smiler jeg og hopper ned fra bordet. Jeg er allerede tændt, styles du er for sent på den tænker jeg for mig selv. Da jeg går kan jeg mørke hans blik på min røv, jeg smiler for mig selv og giver ham fingeren som jeg går. Jeg kan høre ham grine, mens han går efter mig. Kl er kun 8 og eftersom jeg har fået alt for lidt søvn, smider jeg mig udmattet i sengen.

Like loveWhere stories live. Discover now