Kap 21

735 5 3
                                    

"hej Elle" smiler bobby, jeg smiler bare og han kigger indforstået på mig. Harry virker lidt forvirret, men jeg håber virkelig bare han selv regner det hele ud og hvem jeg er. Mændene de står med ser meget alvorlige ud, da jeg ser mig tilbage er Louis forsvundet, fucking ja tak! tænker jeg. "Hvordan står det til med din far?" spørger en af mændene jeg ved min far er i forretning med, det bare en facade jeg skal holde op og jeg må virkelig ikke sige noget grimt, måske hader jeg ham, men jeg ønsker ham ikke død eller noget i den stil. "Det går præcist som det skal" smiler jeg falskt, jeg kan se de andre er irriteret over jeg ikke er dum nok til at fortælle noget sladder eller afsløre nogle svagheder. 

Niall's arm er rundt om mig lige pludseligt og jeg føler mig kinda reddet, Bobby giver ham et nik "undskyld os" smiler jeg og følger med Niall væk fra dem. "Lang aften, ik?" spørger han og jeg syntes virkelig han ser smadret ud, jeg sikker bare og smiler, faktisk er det virkeligt rart endelig have en der forstår og har gået igennem det samme eller i hvert fald prøvet det her. Vi sætter os  ved et bord, bare for at sidde og slappe af. Niall rejser sig, ærligt ved jeg ikke hvor han går hen jeg hørte ikke rigtigt efter da han snakkede. Jeg nikkede bare og forsat min stirren ud i luften, jeg kan se ud af øjenkrogen at Louis sætter sig ved siden af mig og jeg magter ikke rigtig gøre noget ved det eller flytte mig. "så jeg tænkte på om vi ikke skulle gå en tur" hvisker han i mit øre og "ellers mange tak" siger jeg, virkelig? Han kan da ikke være seriøs men jeg er ikke i tvivl da han tager min hånd og river mig op. Jeg gør ikke modstand, men følger bare med, godt nok trækker jeg min hånd til mig så det ikke ser mærkeligt ud i forhold til jeg kom her med Niall. Jeg følger efter ham med hastige skridt og han går direkte mod hans kontor i den anden bygning, jeg sukker tungt og følger efter. 

Han lukker døren og låser den selfølgelig, jeg sætter mig på hans skrivebord og ser på ham, han virker irreteret over jeg er så respektløs, hvilket jeg gør med vilje bare for at være træls. "Hva så Louis?" spørger jeg, han står lige over for mig og røre ved mine ben. "Louis jeg træt og jeg magter slet ikke dig idag" siger jeg skal til at rejse mig da han har fat i min ben og spreder dem så han kan stå imellem "synd for dig" siger han inden han tager fat i mit hår og kysser mig hårdt, jeg kysser bare med som sædvanligt og det bliver til at sygt snav. Jeg er så træt af det her shit, hvad fanden har jeg gjort for at fortjene det her. Han har den anden hånd på min røv og jeg har mine hænder på bordet så jeg røre ham så lidt så muligt. Det banker på døren og jeg får et chok, jeg håber virkelig noget vil stoppe det her! Louis trækker sig fra mig...

Like loveWhere stories live. Discover now