Epilóg

129 6 3
                                    

Volám sa Alice Masseyová Howlerová, mám devätnásť rokov a som najšťastnejší človek na svete. Ešte pred pár mesiacmi som si myslela že zomriem spolu s mojou láskou Zachom v inštitúte Evelyn Clarovej, no dnes viem že mám to najväčšie šťastie. Som hybrid, rovnako ako môj manžel Zach Howler, ktorý bol ochrnutý, no našli sme spôsob ako ho vyliečiť. Vzali sme sa krátko po mojich narodeninách a za svedka nám šiel môj bývali priateľ, teraz najlepší kamarát Theodor Comer. Žijeme v malom mestečku, ktoré má krutú minulosť no teraz mu svitá na krásnu budúcnosť.

Dvaja hybridy a jeden upír sa snažia vybudovať čo chceli naši predkovia. Neutrálnu pôdu pre upírov a vlkolakov. Kaštieľ Comerových sme prerobili na hotel, do ktorého prichádzajú upíry, ktorý nemajú, kde žiť. Starostom mesta sa stal môj otec Bob Massey a spolu sa snažíme tomuto mesto vrátiť zašlú slávu.

Zachová bývala svorka, má novú alfu Mike Campbell, nás zásobuje krvou a jedom Williama Bowera, a vlkolakom trpiacim ochrnutím vraciame starý život.

Všetci sa snažíme zabudnúť na to čo sme zažili. Nikto s z nás nežije minulosťou žijeme prítomnosťou v

MESTE UPÍROV.

Dar noci llWhere stories live. Discover now